Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Life Spirit gyógygomba akciók 2023. Május - Június hónapban!

Life Spirit gyógygomba akciók 2023. Május - Június hónapban!

Május hónapban az összes Life Spirit teljes spektrumú gyógygomba étrend-kiegészítőinket AKCIÓS áron vásárolhatja meg. A 250 ml-es mono (egyfajta gombát tartalmazó) folyékony kivonatok most 2.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatóak meg, a 100 ml-es gombakivonat mixekre 1.000 Ft kedvezményt biztosítunk, gombakivonat kapszuláinkat pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg május hónapban. Figyelem! Akciónkat - közkívánatra - meghosszabbítottuk 2023. június 30-ig! 

 

Ismerje meg Ön is a Life Spirit gomba termékeket, próbálja ki most akciós áron!

Milyen alapanyagokból készülnek?

Teljes spektrumú kivonataink a hatóanyagok arányainak megváltoztatása nélkül, a gombák „lelkét” megőrizve kerülnek palackozásra vagy kapszulázásra. Fáradhatatlanul felkutattuk a megbízható, jó minőségű, garantáltan szennyeződésmentes gombatermesztőket, hogy dokumentáltan hibátlan minőségű nyersanyagot dolgozhassunk fel, és nyújtsunk Önöknek.

Lépést tartunk a technológia fejlődésével!

A legmodernebb ultrahangos kivonást alkalmazva, kíméletesen, magas hőfok és roncsoló vegyszerek nélkül állítjuk elő a magasabb hatóanyagtartalmú, természetes összetételű kivonatainkat. A gombák hatóanyagait pontosan, gyorsan és a gombafajra jellemző arányokban vonjuk ki. Az ultrahangos kezelés kíméletes, ugyanakkor hatékony kivonást tesz lehetővé. A végtermékbe ezáltal kizárólag a gomba természetes hatóanyagai kerülnek kiemelt mennyiségben. Ezt követően a hatóanyagokat valamilyen vivőanyagba elnyeletjük. A vivőanyag természete szerint a végtermék lehet folyékony gombakivonat vagy száraz gombakivonat, melybe semmi féle további adalékanyag, tartósítószer nem kerül.

TOVÁBB AZ ÖSSZES GYÓGYGOMBA TERMÉKRE