Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >> Kezdőlap >>

Vitalitás blog

Vitalitás blog

Glutation – egy csodafegyver az Élet védelmében

Mit is jelent a glutation (l-glutathione)? Milyen hatása van a glutationnak az egészségünkre? Hogyan fokozhatjuk természetes úton szerveztünk glutation termelését?

Nézzük meg először is az alapfogalmakat!

Amit jó tudni, csontjaink egészségéről

Manapság, amikor az egészségügyi ismeretterjesztő írások többsége is marketing szempontok és forgalmazói érdekek szerint egyik – másik hatóanyagra összpontosít, talán nem érdektelen egy tömör, ám szélesebb kitekintést nyújtani a ténylegesen érdeklődők számára. Mert a közhiedelemmel és divatos írásoktól eltérően csontjaink egészsége nem csupán a kalciumtól és D-vitamintól függ!

 

2024. Tavaszi ajándékaink 25.000 Ft vásárlás felett

Vigyen mindennapjaiba még több egészséget és energiát! 25.000 Ft vásárlás felett szabadon választhat egy ajándékot is a vásárlása mellé. Legyen az egy natúr szappan, vagy egy finom egészséges snack, mi gondoskodunk róla, hogy még több életöröm és vitalitás költözzön be az életébe. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Tavaszi ajándék promóciónk 2024. március 1-től 2024. május 31-ig tart. 

Szuperélelmiszer-e az alga? Érdemes-e algát fogyasztanunk? Mi magyarok keveset tudunk az algákról. Nem csoda, hiszen történelmünk mindig távol tartott a tengerpartoktól. Így aztán az algákról legfennebb annyit hallhattunk az akvaristáktól, hogy az akvárium falát minden áron meg kell védeni tőlük.
Life Spirit – ismerje meg saját fejlesztésű termékeinket Miért fejlesztünk saját termékeket? Az elmúlt években hűséges, visszatérő Vásárlók jelentős rétege alakult ki áruházunkban. Bizalmukért köszönetképpen igényeik és elvárásaik minél magasabb szintű kielégítésére törekszünk. Meggyőződésünk, hogy ezt legjobban a saját fejlesztésű, lehetőleg hazai alapanyagból, hazai munkaerővel előállított termékekkel érhetjük el. Itthon készült termékeinkkel nem csak magyar munkahelyek megőrzéséhez járulunk hozzá, de a kellemetlenül ingadozó valuataárfolyam árdrágító hatásától is ezzel tudjuk megkímélni vásárlóinkat.
Megújult Life Spirit teljes spektrumú gombakivonatok

Örömmel tapasztaltuk, hogy Önök, kedves Vásárlóink megkedvelték a Life Spirit gombakivonatokat. Egyre többen térnek vissza vásárolni és szaporodnak az elismerő vélemények is. Örömünk mellett nem feledkezhetünk meg a felelősségről sem, amivel tartozunk Önöknek! 2021 – 22 folyamán elköteleztük magunkat gombatermékeink még magasabb szintre emelése mellett.

 

Hogyan válasszak a gombatermékek széles skálájából? Bár a „gyógygomba” elnevezés hivatalosan nem elismert, attól ilyenek még léteznek. Nem évről évre, hanem hónapról hónapra, gyarapszik az egyes gombák egészségvédő hatásait tudományos igényességgel, meggyőzően dokumentáló szakmai közlemények köre. Bővülő ismereteink terebélyesedő piaci igényt teremtenek – egyre többen érdeklődnek a gombatermékek iránt.
Természetes rovarriasztó illóolajok A nap első sugaraival megjelentek az első vérszívók is. Célszerű készülni rovarriasztóval, ha vízparti sétát, kerti sütögetést vagy erdei túrát tervezünk. Már a városi parkokban is találnak menedéket a szúnyogok és kullancsok: fákon, bokrokon, fűben is előszeretettel megbújnak prédára lesve.
Liposzómák, az egészség parányi hordozói A természetben létezik egy különleges molekula csoport: a foszfolipidek. Jelentős mennyiségben fordulnak elő szója- és kakaóbabban, napraforgómagban, de kisebb mennyiségben szinte minden növényi és állati szervezetben.
Tejsavó – egy szuperélelmiszerré lett Az Ember azóta ismeri a tejsavót, amióta sajtot készít. A sajtból kicsurgó savót azonban nagyon-nagyon sokáig hulladéknak tekintettük. Emberi fogyasztás még csak meg sem fordult a fejünkben! Igaz, hogy évszázadokon át a háztáji sajtgyártás során keletkező tejsavó kis mennyisége nem érte meg a feldolgozás fáradtságát.