Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >> >>

Szakértőink

​Egészséggel, egészséges életmóddal kapcsolatos kérdése merült fel? ​Termékeinkkel kapcsolatban szeretne többet megtudni? ​Kérdezze bátran szakértőinket! A következő Űrlap segítségével lehetősége van szakértőink segítségét igénybe venni.

Ismerje meg szakértőinket, görgessen lejjebb!


Kérjük vegye figyelembe, hogy a válaszadás több napot is eltarthat. Kérdését azon szakértőnek továbbítjuk, aki a témában a legkompetensebb.

Béky László természetgyógyász
​Béky László Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza. Szívesen nyújt segítséget az egészségügyi-, valamint mentális gondokkal küzdő betegeknek. A természetgyógyász Úr ​a Vitalitás című műsort vezeti a D1 Televízióban. Béky László természetgyógyász elsősorban gyógyító-, betegség megelőző munkával, valamint betegellátással és oktatással segíti a hozzá fordulókat. Három évtizedes gyógyítói munkája során, több ezer vizitet regisztrált, így mind a krónikus degeneratív betegségeknek oki szintű terápiájának kidolgozásában, mind pedig a megelőzésben jelentős tapasztalattal rendelkezik. 
Szabó Nikolett tudományos szakértő

Szabó Nikolett a Gyógygomba Kutatólabor ügyvezető igazgatója. Aktívan részt vesz a gomba termékek fejlesztésében, valamint gyártási folyamat felügyeletében. Nikolett szenvedélyes érdeklődése a gyógygombák pozitív élettani hatása iránt abból fakad, hogy szeretne minél több embert megismertetni ezzel a természetes, ám mégis igen hatékony gyógymóddal. 
 
Nikolett 2007-ben végzett a Semmelweis Egyetem ETK nappali tagozatának, közegészségügyi-járványügyi felügyelő szakán. Tagja a Fiatal Higiénikusok Fórumának, valamint a Magyar Higiénikusok Társaságának.

 

Árendás László természetgyógyász
​​Több mint húsz éve természetgyógyászként dolgozom. 2000. márciusában kaptam természetgyógyász diplomáimat, ezen belül Életmód-tanácsadó és terapeuta, Bioenergetikus, valamint Fülakupunktúrás  Addiktológus képesítéssel rendelkezem.
A napi rendelés mellett előadásokat tartok bioenergetikából, s az ehhez tartozó kezelési módszerekről. Valamint: anatómiát – élettant – kórélettant, szimbólum terápiát, fülakupunktúrás addiktológiát, tradicionális Thai – masszázst, makrobiotikát, kezelési pontokat kézfejen és lábfejen oktatok.
Bálint István természetgyógyász, Q10 kutató

Bálint István természetgyógyász és Q10 kutató, szívesen fogadja azokat a kérdéseket, melyek az egészséggel, egészséges életmóddal és a liposzómális termékekkel kapcsolatosak. Bálint István a megalkotója a Lipo C Sol 1000 liposzómális C-vitaminnak, így ha bármilyen kérdése merül fel C-vitaminnal kapcsolatban, bátran forduljon hozzá. 

Bővebb információ Bálint Istvánról ... Hamarosan!

Dr. Kovács Csaba főorvos ​Dr. Kovács Csaba Székesfehérváron született, iskoláit is itt végezte, majd az egyetem elvégzése után ismét Fejér megyébe tért vissza. 1982-2008-ig dolgozott és tanult a hagyományos egészségügyben. A 6 év egyetem mellett 2 év műtőssegédi és 18 év aktív orvosi munka szolgáltatja azt a széleskörű tapasztalatot, melyet jelen gondolkodásában is kamatoztat. Megjárta a hagyományos egészségügyi szolgálat hierarchikus lépcsőfokait, műtőssegédként kezdte, majd főorvosként lépett ki belőle.