Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >> Kezdőlap >>

HŰSÉGPONTOK

HŰSÉGPONTOK

Kedves Vásárlónk!

Legyen regisztrált Vásárlónk, gyűjtse a hűségpontokat és vásároljon kedvezményesen. A termék oldalakon feltüntetett hűségpontokat minden vásárlás alkalmával jóváírjuk Önnek hűségpont számláján, melyeket egy következő vásárlás alkalmával tud beváltani. 

1 hűségpont = 1 Ft

A hűségpontokat a vásárlástól számított 180 napig van lehetősége beváltani.
 
Szeretne még nagyobb kedvezménnyel vásárolni? Váljon Vitalitás Klub taggá!

Ki veheti igénybe a hűségpontokat? 

A hűségpontokat minden Vásárlónk igénybe veheti, aki regisztrál a www.vitalitaswebaruhaz.hu oldalon. Minden vásárlás alkalmával, a megvásárolt termékek adatlapján feltüntetett pontokat jóváírjuk Önnek. A pontokat a következő vásárlás alkalmával tudja érvényesíteni. Kérjük ne feledkezzen meg a vásárlás alkalmával bejelentkezni a rendszerbe, email címe és jelszava megadásával, mert csak így számol a rendszer pontokat, és a pontokat is bejelentkezve tudja érvényesíteni.

REGISZTRÁLOK

Mennyivel csökkentik a hűségpontok a következő vásárlásom összegét?

1 pont = 1 Ft-nak felel meg

Meddig válhatóak be a megszerzett hűségpontok?

A hűségpontok 180 napig válthatóak be.

Hol tudom megnézni, hogy hány hűségpontot gyűjtöttem eddig?

Jelentkezzen be a fejléc menüben található [Bejelentkezés] menüpontban. Az "Üdvözöljük ..." [Fiók] menüpontban, az oldal alján található "Új hűségpontok" modulban tudja ellenőrzni, hogy a következő vásárlás alkalmával hány pontot tud beváltani. 

Hogyan válthatom be a hűségpontokat?

Meglévő hűségpontjait a vásárlás során válthatja be. Helyezze a Kosárba a megvásárolni kívánt termékeket, majd a [Kosár]-ban kattintson a [Tovább a Pénztárba] gombra. A jobb oldali oszlopban a "Hűségpontok beváltása" opciónál tudja beváltani a hűségpontokat. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. Írja be a mezőbe, hogy hány hűségpontot szeretne érvényesítni, majd nyomja meg a [Beváltás] gombot. 1 pont = 1 Ft-nak felel meg. A rendszer automatikusan csökkenti a vásárlás végösszegét a beváltott hűségpontokkal.

A Pénztár és a Rendelés összesítő oldalon is ellenőrizni tudja, hogy a hűségpontok levonása után, mennyi a fizetendő végösszeg. 

A "Beváltandó hűségpontok" pontban tudja ellenőrizni, hogy hány hűségpont került beváltásra. Az "Új hűségpontok" pedig az újonnan kapott hűségpontokat mutatják, melyeket majd a következő vásárlás alkalmával tud érvényesíteni.

REGISZTRÁLOK

Tartalomhoz tartozó címkék: web