Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >> >>

HŰSÉGPONTOK

Kedves Vásárlónk!
 
Legyen regisztrált Vásárlónk, gyűjtse a hűségpontokat és vásároljon kedvezményesen. A termék oldalakon feltüntetett hűségpontokat minden vásárlás alkalmával jóváírjuk Önnek hűségpont számláján, melyeket egy következő vásárlás alkalmával tud beváltani. 

1 hűségpont = 1 Ft

A hűségpontokat a vásárlástól számított 180 napig van lehetősége beváltani.
 
Szeretne még nagyobb kedvezménnyel vásárolni? Váljon Vitalitás Klub taggá!

1. Ki veheti igénybe a hűségpontokat? 

A hűségpontokat minden Vásárlónk igénybe veheti, aki regisztrál a www.vitalitaswebaruhaz.hu oldalon. Minden vásárlás alkalmával, a megvásárolt termékek adatlapján feltüntetett pontokat jóváírjuk Önnek. A pontokat a következő vásárlás alkalmával tudja érvényesíteni. Kérjük ne feledkezzen meg a vásárlás alkalmával bejelentkezni a rendszerbe, email címe és jelszava megadásával, mert csak így számol a rendszer pontokat, és a pontokat is bejelentkezve tudja érvényesíteni.

REGISZTRÁLOK

2. Mennyivel csökkentik a hűségpontok a következő vásárlásom összegét?

1 pont = 1 Ft-nak felel meg

3. Meddig válhatóak be a megszerzett hűségpontok?

A hűségpontok 180 napig válthatóak be.

4. Hol tudom megnézni, hogy hány hűségpontot gyűjtöttem eddig?

Jelentkezzen be a fejléc menüben található [Bejelentkezés] menüpontban. Az "Üdvözöljük ..." [Fiók] menüpontban, az oldal alján található "Új hűségpontok" modulban tudja ellenőrzni, hogy a következő vásárlás alkalmával hány pontot tud beváltani. 

5. Hogyan válthatom be a hűségpontokat?

Meglévő hűségpontjait a vásárlás során, a [Kosár] -> [Pénztár] -> 4. pont Fizetési mód -> "Hűségpontok beváltása" opciónál tudja beváltani. Először válassza ki a fizetési módot. A fizetési mód kiválasztása után a "Hűségpontok beváltása" opciónál tudja beváltani a hűségpontokat. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. 
 
Fogja meg az egérrel a "csúszkát" és húzza el jobb oldalra. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a meglévő hűségpontokat. 1 pont = 1 Ft-nak felel meg.

A Pénztár oldalon az 5. pontban, a "Rendelés összesítésénél" tudja ellenőrizni, hogy a hűségpontok levonása után, mennyi a fizetendő végösszeg. 
 
A "Beváltandó hűségpontok" pontban tudja ellenőrizni, hogy hány hűségpont került beváltásra. Az "Új hűségpontok" pedig az újonnan kapott hűségpontokat mutatják, melyeket majd a következő vásárlás alkalmával tud érvényesíteni.

REGISZTRÁLOK

Tartalomhoz tartozó címkék: web