Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Teljes spektrumú gombakivonat kapszulák és folyékony gombakivonatok, gombaporok

Folyékony gombakivonatok Folyékony gombakivonatok
Koncentrált hatóanyagtartalmú folyékony gombakivonatok
Teljes spektrumú gombakapszulák Teljes spektrumú gombakapszulák
Teljes spektrumú, magas hatóanyagtartalmú gombakapszulák
Gomba porok Gomba porok
Gombaporok és gombapor keverékek
Hamvaskéreg gomba (Chaga, Inonotus obliquus) Hamvaskéreg gomba (Chaga, Inonotus obliquus)
Hamvaskéreg gomba (Chaga, Inonotus obliquus)
Kínai hernyógomba (Ophiocordyceps sinensis / Cordyceps sinensis) Kínai hernyógomba (Ophiocordyceps sinensis / Cordyceps sinensis)
Kínai hernyógomba (Ophiocordyceps sinensis / Cordyceps sinensis)
Shiitake gomba (Lentinula edodes) Shiitake gomba (Lentinula edodes)
Shiitake gomba (Lentinula edodes)
Pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma gomba) Pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma gomba)
Pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma gomba)
Bokrosgomba (Grifola frondosa / Maitake gomba) Bokrosgomba (Grifola frondosa / Maitake gomba)
Bokrosgomba (Grifola frondosa / Maitake gomba)
Mandulagomba (Agaricus blazei murill) Mandulagomba (Agaricus blazei murill)
Mandulagomba (Agaricus blazei murill)
Süngomba (Hericium erinaceus / Oroszlánsörény gomba) Süngomba (Hericium erinaceus / Oroszlánsörény gomba)
Süngomba (Hericium erinaceus / Oroszlánsörény gomba)
Patkónyelvgomba (Tropicoporus linteus) Patkónyelvgomba (Tropicoporus linteus)
Patkónyelvgomba (Tropicoporus linteus)
Tüskegomba (Polyporus umbellatus) Tüskegomba (Polyporus umbellatus)
Tüskegomba (Polyporus umbellatus)
Fenyőszivacsgomba (Wolfiporia extensa) Fenyőszivacsgomba (Wolfiporia extensa)
Fenyőszivacsgomba (Wolfiporia extensa)
Gyapjas tintagomba (Coprinus comatus) Gyapjas tintagomba (Coprinus comatus)
Gyapjas tintagomba (Coprinus comatus)
Fafül gomba (Auricularia auricula-Judae, Júdásfüle gomba) Fafül gomba (Auricularia auricula-Judae, Júdásfüle gomba)
Fafül gomba (Auricularia auricula-Judae, Júdásfüle gomba)
Késői laskagomba (Pleurotus ostreatus) Késői laskagomba (Pleurotus ostreatus)
Késői laskagomba (Pleurotus ostreatus)
Lepketapló gomba (Turkey tail) Lepketapló gomba (Turkey tail)
Lepketapló gomba (Turkey tail)
Ördögszekér laskagomba (Pleurotus eryngii, King oyster) Ördögszekér laskagomba (Pleurotus eryngii, King oyster)
Ördögszekér laskagomba (Pleurotus eryngii, King oyster)
Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Az orvos-természetgyógyász szerzőpáros célja, hogy minden érdeklődő, felhasználó számára gyakorlatias eligazítást és segítséget nyújtson a gombák gyógyító képességeinek ésszerű kiaknázásában. A könyv érthető nyelvezettel és hétköznapi megfogalmazással szolgálja ezt a célt.
Cikkszám: GYG001
9.990 Ft 4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(29)
Legyen Ön is Vitalitás Klubtag, vásároljon minimum 10% kedvezménnyel, szállíttassa házhoz ingyen megrendelését egy éven keresztül, és vegye igénybe díjmentes szakértői tanácsadásunkat! Kérjük mindenképpen regisztráljon áruházunkba, mielőtt megvásárolja a kártyát, mert a Klubtagság aktiválásához és használatához REGISZTRÁCIÓ szükséges!
Cikkszám: VIT000
5.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Kizárólag a pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) saját rostjaira szárított és porított, teljes kivonatát növényi eredetű kapszulákban tartalmazó étrendkiegészítő készítmény. Hozzáadott adalékanyagokat, tartósítószert, cukrot egyáltalán nem tartalmaz! Vegetárius, vegán és bármely szénhidrát csökkentett étrendben fogyasztható.

Cikkszám: LS045
7.990 Ft

Fokhagymakivonattal (Allium sativum), rezveratrollal és Q10-koenzimmel kombinált, teljes shiitake (Lentinula edodes) és fafülgomba (Auricularia auricula-Judae) kivonatokat tartalmazó vegán étrendkiegészítő kapszula. Kizárólag a gomba és további természetes eredetű természetes tápanyagai kerülnek a kapszulákba. Hozzáadott adalékanyagokat, tartósítószert, cukrot nem tartalmaz! Vegetárius, vegán és bármely szénhidrátszegény étrendbe beiktatható!


 
Cikkszám: LS044
10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)

Közönséges süngomba (Hericium erinaceus) teljes porított kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszula. A gomba kivonatán és a gombarostok egy részén kívül, semmilyen más adalékanyag, vagy hozzáadott cukor nem kerül a növényi zselatin kapszulákba! Vegetárius, vegán és csökkentett szénhidráttartalmú étrendben is fogyasztható! A csomagolás kéthavi adagot tartalmaz.

Cikkszám: LS043
7.990 Ft

Gyapjas tintagomba (Coprinus comatus) és közönséges süngomba (Hericium erinaceus) teljes szárított, porított kivonatait tartalmazó vegán étrendkiegészítő kapszula. Kizárólag a gomba természetes tápanyagai kerülnek a kapszulákba. Hozzáadott adalékanyagokat, tartósítószert, cukrot egyáltalán nem tartalmaz!  Vegetárius, vegán és csökkentett szénhidráttartalmú étrend mellett is fogyasztható.

Cikkszám: LS042
8.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

Kínai hernyógomba (Ophiocordyceps sinensis), és gyűrűs tuskógomba (Armillaria mellea) teljes, porított kivonatait tartalmazó vegán étrendkiegészítő kapszula. Kizárólag a gombák természetes anyagai kerülnek a kapszulákba. Hozzáadott adalékanyagokat, tartósítószert, cukrot nem tartalmaz!

Cikkszám: LS041
8.990 Ft 8.090 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Kizárólag a hamvaskéreg gomba (Inonotus obliquus) szárított, porított teljes kivonatát tartalmazó vegán kapszulák. Semmilyen további adalékanyagot, tartósítószert, vagy hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Alkalmas vegetárius, vegán és bármely szénhidrátszegény étrendbe.

Cikkszám: LS050
7.990 Ft

Kontrollált, szennyeződésmentes tenyészetből származó, minőségi tanúsítvánnyal ellátott, pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) külön begyűjtött spórái, vegán kapszulában. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott adalékok vagy cukor nélkül. A tégely 60 kapszulát, azaz kéthavi adagot tartalmaz. Vegetárius, vegán és bármely szénhidrát csökkentett étrendben fogyasztható.

Cikkszám: LS069
10.990 Ft

A Life Spirit Shiitake gombakivonat étrendkiegészítő kizárólag a shiitake (Lentinula edodes) gomba saját rostjaira szárított, teljes kivonatát tartalmazza, növényi zselatin kapszulába töltve. Semmi féle hozzáadott adalékanyagot, tartósítószert, színezéket, ízfokozót, sem hozzáadott cukrot vagy édesítőszert nem tartalmaz.

Cikkszám: LS057
8.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)

Közönséges süngomba (Hericium erinaceus) termőtestének kivonatát növényi glicerinben tartalmazó folyékony étrendkiegészítő. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott adalékok vagy cukor nélkül. Vegetárius és vegán és bármely szénhidrát csökkentett étrendben is fogyasztható! A kiszerelés 50 napi adagot tartalmaz.

Cikkszám: LS051
18.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Folyékony étrendkiegészítő készítmény, ami teljes pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) kivonatot tartalmaz, természetes, növényi glicerinben. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, bármely adalékanyag, szintetikus tartósítószer vagy hozzáadott cukor nélkül. Vegetárius, vegán és bármely csökkentett szénhidrát tatalmú étrendbe beilleszthető. A flakon 50 napi adagot tartalmaz.

Cikkszám: LS054
18.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Az egyik legkomplexebb egészségtámogató gomba, a kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis / Ophiocordyceps sinensis*) termőtestének glicerines teljes kivonatát tartalmazó, folyékony étrendkiegészítő. Adalékanyagok nélkül, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. Vegetárius, vegán és bármely szénhidrátszegény étrendhez is társítható. A flakon 50 adagot tartalmaz.

Cikkszám: LS052
18.990 Ft

A hamvaskéreg gomba (Inonotus obliquus) növényi glicerinben elegyített teljes kivonatát tartalmazó folyékony étrendkiegészítő. További adalékanyagot, tartósítószert, vagy hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Vegetárius, vegán és bármely szénhidrátszegény étrendben fogyasztható. A flakon 50 adagot tartalmaz.

Cikkszám: LS053
18.990 Ft

Tiszta kontrollált termesztésből származó, minőségi tanúsítvánnyal ellátott shiitake gomba (Lentinula edodes) glicerinben elegyített teljes kivonatát tartalmazó, folyékony étrendkiegészítő. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, adalékanyagok nélkül. Vegetárius, vegán és bármely szénhidrátszegény étrendben is fogyasztható. A flakon 50 adagot tartalmaz.

Cikkszám: LS056
18.990 Ft
A Zafír Oronex immunerősítő kapszula hatóanyagai minden irodalmi hivatkozás szerint támadják a különböző vírustörzseket, erősítik az immunrendszert, csillapítják a gyulladást, támogatják a test ellenálló képességét, megnyugtatják az idegeket, méregtelenítik a szervezetet. Tartalmaz Echinacea-t, C-vitamint, Kakukkfüvet, Ganoderma gombát, Kurkumát, Homoktövist, Ginsenget és D3 vitamint. 
Cikkszám: ZF008
6.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

A Life Spirit Patkónyelvgomba folyékony étrendkiegészítő kizárólag a gomba (Tropicoporus linteus) teljes kivonatát tartalmazza, glicerinben. A tápanyagok a gombára jellemző mennyiségben és összetételben szerepelnek benne. Semmiféle tovább adalékanyagot nem tartalmaz. Vegetárius, vegán és diabetikus, valamint bármely szénhidrátszegény étrendbe beilleszthető! A flakon 50 adagot tartalmaz.

Cikkszám: LS065
18.990 Ft 16.710 Ft
Fenyőszivacsgomba (Wolfiporia extensa) teljes kivonatát glicerinben tartalmazó folyékony étrendkiegészítő. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott adalékok nélkül. Vegetárius, vegán és szénhidrát szegény étrendben is fogyasztható.
Cikkszám: LS067
18.990 Ft 16.710 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(7)

Mai, rohanó világunkban rendkívül nehéz odafigyelni a kiegyensúlyozott táplálkozásra. Gyomrunknak pedig akkor is lehetnek problémái az emésztéssel, ha az átlagoshoz képest jóval egészségesebben és harmonikusabban állítjuk össze étrendünket. Az emésztési problémák mellett sokakat kínoz a hisztamin intolerancia is, mely sok esetben nem is tudatosul az emberekben.

Cikkszám: BEKY01
16.000 Ft
A pecsétviaszgomba tápanyagtartalma a gyógygombák között is kiemelkedő. Jelentősebb mennyiségben található meg benne többek között cink, foszfor, germánium, kalcium, kálium, magnézium, mangán, vas és réz. Gazdag C-vitaminban, D-vitaminban, antioxidánsokban és aminosavakban.
Cikkszám: GDR013
4.990 Ft

Hét ütős összetevő, melyek erősítik és segítik egymás hatását és beépülését a szervezetünkbe.

Tartalma: 10 g Pecsétviaszgomba, 10 g süngomba, 10 g bio ördögszekérgomba, 10 g laskagombapor, 10 g shiitake gomba, 10 g lepketapló gomba, 10 g bokrosgomba, 10 g kékszőlő őrlemény, 10 g homoktövis őrlemény, 10 g fekete berkenye őrlemény. A gombák erősítik és segítik egymás hatását és beépülését a szervezetünkbe.

Cikkszám: GDR001
14.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
A süngomba egy potenciálisan hasznos kiegészítő terápiás lehetőséget kínál az olyan idegrendszeri megbetegedések terén, mint pl. az Alzheimer-kór, Parkinson-kór, vagy a sclerosis multiplex. A depresszió, idegesség, alvászavarok stressz esetén is pozitívan tud hatni.
Cikkszám: GDR014
3.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Pecsétviaszgomba, süngomba, shiitake gomba, bokrosgomba, bio ördögszekérgomba, lepketapló és laskagombaport tartalmaz. A gombák erősítik egymás hatását és beépülését a szervezetünkbe.
Cikkszám: GDR011
12.990 Ft
Új Gomba DR. termék Dr.Gothárd Csaba receptúrája alapján, mely pecsétviaszgombát (reishi, Ganoderma), süngombát (Hericium erinaceus), homoktövist, fekete berkenyét (aronia), és kékszőlő őrleményt tartalmaz. A gombák erősítik és segítik egymás hatását és beépülését a szervezetünkbe. A gombák megfelelő arányú fogyasztásával a reumás fellángolásoknál,  ízületi gyulladásokban tapasztaltak javulást! Rövid lejáratú termék! Szavatossági idő: 2023.12.03.
Cikkszám: GDR019
17.590 Ft 15.830 Ft

Hat ütős összetevő, melyek erősítik és segítik egymás hatását és beépülését a szervezetünkbe.

Tartalma: 10 g Pecsétviaszgomba, 10 g süngomba, 10 g bio ördögszekérgomba, 10 g laskagombapor, 10 g shiitake gomba, 10 g lepketapló gomba, 10 g kékszőlő őrlemény, 10 g homoktövis őrlemény, 10 g fekete berkenye őrlemény. A gombák erősítik és segítik egymás hatását és beépülését a szervezetünkbe. Rövid lejáratú termék! Szavatossági idő: 2023.10.10.

Cikkszám: GDR002
11.990 Ft 9.590 Ft
A shiitake gomba meghökkentő mennyiségű táp- és ásványi anyagot, esszenciális aminosavat tartalmaz, amellyel ellátja szervezetünket is.
Cikkszám: GDR015
3.990 Ft
Az Ördögszekér gomba mindamellett, hogy D, B3, B5. B12 és B13 vitaminokat, valamint cink, foszfor és kálium mellett sok vasat is tartalmaz, hatékonyan segíti egészségünk megőrzését. Rövid lejáratú termék! Szavatossági idő: 2023.10.04.
Cikkszám: GDR016
3.990 Ft 3.190 Ft