Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Könyvek

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Az orvos-természetgyógyász szerzőpáros célja, hogy minden érdeklődő, felhasználó számára gyakorlatias eligazítást és segítséget nyújtson a gombák gyógyító képességeinek ésszerű kiaknázásában. A könyv érthető nyelvezettel és hétköznapi megfogalmazással szolgálja ezt a célt.
Cikkszám: GYG001
9.990 Ft
Könyv, a csodálatos hatású Múmijó felhasználási lehetőségeiről, hatásairól és annak eredetéről. 
Cikkszám: EV006
2.500 Ft
44 féle illóolaj, 22 féle vivőanyag alkalmazásának átfogó bemutatása. 
Cikkszám: EK002
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
A következőkben praktikus recept ötletek következnek a leggyakrabban előforduló hétköznapi bajokra. A terjedelem korlátai miatt ez a fejezet nem tér ki minden összetevő, valamennyi sajátosságaira, lehetséges mellékhatásaira – csak a legfontosabb figyelmeztetések szerepelnek. 
Cikkszám: EK001
2.990 Ft
Páll István Gyergyószentmiklóson született, Erdélyben. Az író már gyermekkorában is egyszerű életre vágyott, ahol béke és szeretet van. Vágyott a természet és az állatok közelségére, mely vágya Isten segítségével és a Hit erejével teljesült. A mai napig is Erdélyben él, távol a városok zajától egy telken, a maga építette házban és önellátó gazdálkodást folytat. István készíti az erdélyi Újulás, Piros Csalóka, Menta és Bodza kézműves szirupokat is, melyeket Kedves Vásárlóink áruházunk kínálatában is megtalálnak szezonálisan. 
Cikkszám: OT083
2.990 Ft