Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Titán izületrögzítők és stabilizálók

Rendezés:

A karon használható Sport Sleeve X30 készítésekor a Phiten AQUA TITÁN X30 technológiáját alkalmaztuk, valamint egy olyan szorító technológiát, amely anatómiailag teljesen körbeöleli a kart és a könyököt.

A terhelt végtagok mérsékelt összeszorítása és rögzítése az izomterhelés gondos elosztásával javítja a teljesítményt. A gyorsan száradó anyag hűsíti és szárazon tartja testét, a lapos varrott szegélyek pedig nem dörzsölik ki a bőrét, így kényelmesen sportolhat.

19.990 Ft

Ez a Phiten csuklótartó bandázs, neylon / poliuretánból készült, amely AQUA TITANIUM-ot és AQUA PALLADIUM -ot tartalmaz a szövetbe itatva. A nehéz terhelésű csukló, közepes terhelése és a teljesítmény javításának támogatására készült ez a sportolók körében népszerű segédeszköz. Állítható tépőzárral rendelkezik, amely a kívánt feszességhez igazodik.

9.420 Ft
Ez a deréköv luxus kategóriájú rögzítő, maximális kényelmet és tartást biztosít. A maximális légáteresztés érdekében hálós nejlon/poliuretán anyagot használtunk, melyet hőmegtartó képességekkel rendelkező anyaggal kombináltunk. Az ágyéki területekre zsebet tettünk, amelyekbe melegítő betétek helyezhetők. Az öv készítésekor AQUA TITÁN és AQUA PALLÁDIUM technológiát, a stabilizátorok készítésénél pedig Mikro-titán gömb technológiát alkalmaztunk.
52.990 Ft
Az AQUA TITÁN Csuklószorító (Kemény) rögzíti és stabilizálja a csuklóját. A szorítás erőssége állítható. A kéz köré csavarva a kézfej hátulján vagy a tenyérnél is rögzíthetjük. Csak a csukló mozgását stabilizálja, az ujjak szabadon mozgathatók.
9.420 Ft