Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Teljes sprektrumú gombakivonat kapszulák és gomba por kapszulák

Hogyan készülnek a  Life Spirit teljes sprektrumú gombakivonat kapszulák?

A gombákból kétfázisú extrakcióval kerülnek kivonásra mind a víz, mind a szerves oldószerben oldódó tápanyagok. Így kíméletes fiziko-kémiai módszerekkel valamennyi táp- és hatóanyag, a gombára jellemző mennyiségben és arányban kerül a végtermékbe. Emészthetetlen rostokat már nem tartalmaz. Így a szervezet számára könnyen emészthető és hasznosítható.

Egyéb gomba-kapszuláink is kiváló minőségű alapanyagokból készülnek.

Rendezés:
Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) nemzetközi nevén reishi, szintetikus adalékanyagoktól mentes, teljes porított kivonatát vegán kapszulában tartalmazó étrendkiegészítő készítmény. A pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum/reishi) a legtöbbet tanulmányozott gomba. Számos bioaktív anyagával összetett módon támogatja az egészséget: erősíti az immunvédekezést, globálisan támogatja az anyagcserét, kiemelten védi a szív-érrendszer működését, antioxidáns, mérsékli a krónikus gyulladásokat és lassítja a sejtöregedést. A szervezet életerejét egészében erősíti.
7.990 Ft 7.190 Ft
A máj méregtelenítő működését támogató mandulagomba (Agaricus blazei Murill) és lepketapló (Trametes versicolor) gombák, valamint máriatövis (Sylibum marianum) mag, szintetikus adalékanyagoktól mentes, teljes kivonatát vegán kapszulában tartalmazó étrendkiegészítő készítmény. A máriatövis (Sylibum marianum) a legjobban dokumentált májvédő gyógynövényünk. A mandulagombáról (Agaricus blazei Murill) tudományos vizsgálatok igazolták jótékony hatását toxikus és fertőző májgyulladásban is. A lepketapló (Trametes versicolor) a máj méregtelenítő működését támogatja és erősíti a szervezetet betegségből való felépülés alatt.
10.990 Ft
Tudományos kutatások által igazolt immunerősítő, szervezet védekező készségét erősítő bokrosgomba (Grifola frondosa), lepketapló (Trametes versicolor) és kínai hernyógomba (Ophiocordyceps sinensis) természetes, teljes kivonatát vegán kapszulában tartalmazó étrendkiegészítő. Szintetikus adalékanyagot nem tartalmaz.
10.990 Ft 9.890 Ft
Fokhagymakivonattal (Allium sativum), rezveratrollal és Q10-koenzimmel erősített, shiitake (Lentinula edodes) és fafülgomba (Auricularia aurucula-Judae) teljes spektrumú kivonatát tartalmazó vegán étrendkiegészítő kapszula.
 
10.990 Ft 9.890 Ft
Közönséges süngomba (Hericium erinaceus) teljes spektrumú kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszula.
7.990 Ft 7.190 Ft
Gyapjas tintagomba (Coprinus comatus), és közönséges süngomba (Hericium erinaceus) teljes spektrumú kivonatát tartalmazó vegán étrendkiegészítő kapszula.
8.490 Ft 7.640 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Kínai hernyógomba (Ophiocordyceps sinensis), és gyűrűs tuskógomba (Armillaria mellea) teljes spektrumú kivonatát tartalmazó vegán étrendkiegészítő kapszula.
8.990 Ft 8.090 Ft
A Chaga (Hamvaskéreg) gomba a hűvös északi tájak lombhullató erdőinek legerőteljesebb immunerősítő, antitumorális és gyulladáscsökkentő természetes szere. Kedvező hatású a zsír- és cukoranyagcserére. A vér hemodinamikai jellemzőinek javításával segíti a vérkeringést, az érelmeszesedés kockázatának csökkentésével karbantartja a szív- és érrendszert.
7.990 Ft 7.190 Ft
A Zafír Oronex immunerősítő kapszula hatóanyagai minden irodalmi hivatkozás szerint támadják a különböző vírustörzseket, erősítik az immunrendszert, csillapítják a gyulladást, támogatják a test ellenálló képességét, megnyugtatják az idegeket, méregtelenítik a szervezetet. Tartalmaz Echinacea-t, C-vitamint, Kakukkfüvet, Ganoderma gombát, Kurkumát, Homoktövist, Ginsenget és D3 vitamint. 
6.290 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)
​A MeCelium kapszula  4 féle gyógygomba: Ganoderma Lucidum (Pecsétviaszgomba), Lentinulla Edodes (Shiitake gomba), Grifola Frondosa (Maitake gomba)  és Agaricus Blazei gomba (Mandulagomba) erre a célra termesztett gombafonalaiból, azaz mycéliumából készül. Ezeknek a gombáknak a micéliumai (fonálzatai) a forrásai az AHCC (Active Hexose Correlated Compound) szabadalmazott kivonatnak.
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)

Mai, rohanó világunkban rendkívül nehéz odafigyelni a kiegyensúlyozott táplálkozásra. Gyomrunknak pedig akkor is lehetnek problémái az emésztéssel, ha az átlagoshoz képest jóval egészségesebben és harmonikusabban állítjuk össze étrendünket. Az emésztési problémák mellett sokakat kínoz a hisztamin intolerancia is, mely sok esetben nem is tudatosul az emberekben.

16.000 Ft
A gombát Kínában különleges erejénél fogva a legkülönfélébb betegségeknél tartották alkalmasnak. Régi kínai levelek alapján az értékes reishi gombát már 4 000 évvel ezelőtt használták gyógyszerként. Szerves germániumot tartalmaz: ezáltal akár másfélszeresére növelheti a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását.
13.990 Ft
A Shiitake gomba igazi gyógyírként ismert, rendkívül jó gombaölő, rákellenes és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezhet. Az erejét a lentinan nevű hatóanyagának köszönheti, ami az immunrendszer erősítését és a fertőzések, betegségek leküzdését szolgálhatja. A Shiitake gombát leggyakrabban a legyengült immunfunkciók helyreállítására, rákos megbetegedések (gyomor-, máj-, végbél-, tüdőrák és leukémia) megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint meghűlés, hörgőgyulladás, influenza és más vírusfertőzések megelőzésére és kezelésére, illetve a krónikusan magas koleszterinszint csökkentésére használhatják. Idős embereknél fontos immunstabilizáló anyagként szolgálhat.
13.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Japánban és Kínában a gombát nagyra becsülik azért a tulajdonságáért, hogy támogathatja a szervezetet a normális működés visszaállításában, segítheti az immunrendszer működését. Maga a maitake szó „táncoló gombát” jelent Japánban. Ezt a meglepő nevet a maitake gyógygomba azért kapta, mert a legenda szerint azok, akik maitake gyógygombát találtak, örömükben táncban törtek ki.
13.990 Ft