Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >> >>

SZÁLLÍTÁS

1. Házhozszállítás futárszolgálattal - MPL Futárszolgálat


Csomagját a Magyar Posta futárszolgálat munkatársai szállítják ki Önnek, a megadott szállítási címre, mely lehet akár az otthona, vagy munkahelye is. A kiszállítás hétköznap 8-17 óráig történik. Kétszeri sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy, és a helyi Postán 10 napig átvehető a csomag.

Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Szállítási díj: 990 Ft, Ingyenes szállítás: 14.990 Ft vásárlás felett!


2. MPL Postán maradó csomag


Válasszon egy postát, amelyik útba esik Önnek! Országosan több mint 3500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheti csomagját. Megrendelését 10 napig őrzik a Postán, ez időn belül, bármikor átvehető. Célszerű ezt a szállítási módot választani, amennyiben nem tud a Futárszolgálathoz igazodni. Miután a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, a továbbiakban nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód).

Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Szállítási díj: 990 Ft, Ingyenes szállítás: 14.990 Ft vásárlás felett!


3. MPL MOL Postapont


Válasszon egy MOL PostaPontot, amely útba esik Önnek! A legtöbb MOL benzinkúton található PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átveheti a csomagját. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes. A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet. Megrendelt csomagját 5 napig őrzik.

Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Szállítási díj: 990 Ft, Ingyenes szállítás: 14.990 Ft vásárlás felett!

Fontos információ!
Kérjük a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Amennyiben megrendeléskor a megjegyzés mezőben a szállítással kapcsolatos információt ad meg, azt a Futárszolgálat felé továbbítjuk (pl. telefonhívást kér). A Futárszolgálat nem cégünk alkalmazottja, így csak a csomag kézbesítéséért felelős, másban nem jogosult eljárni.

MPL ügyfélszolgálat elérhetősége: 06-1-767-8282
web: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat
 
Amennyiben a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, úgy már nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód-, kiszállítás napjának megváltoztatása).

A szállítást végző futárcég honlapja:
Magyar Posta: www.posta.hu

Szállítás (Románia) 

A kiszállítás díja: 4.000 Ft. A csomagot 4-5 nap alatt szállítja ki a futárszolgálat.

A csomag kifizetése átutalással lehetséges. Amennyiben EUR péznemben vásárol, kérjük a jobb felül található valutaváltóval váltsa át a pénznemet EUR-ra. 

Szállítás (Szlovákia) 

A kiszállítás díja: 1.890 Ft. A kiszállítás 25.000 Ft felett: ingyenes!

A megrendelt csomagot, futárszolgálat szállítja házhoz. A csomag kifizetése utánvéttel (EUR pénznemben) vagy átutalással lehetséges. Amennyiben EUR péznemben vásárol, kérjük a jobb felül található valutaváltóval váltsa át a pénznemet EUR-ra. 

Szállítás (Dánia - Koppenhága)

A szállítási költség: 6.000 Ft (5 kg szállítási súlyig).

A csomagot Dániába (Koppenhágába) is kérheti. A megrendelt termékeket a Dánia Transport munkatársai viszik ki Önnek. A csomagot minden héten pénteken veszik fel telephelyünkön, és vasárnap 8 és 13 óra között szállítják ki az Ön által megadott Koppenhágai címre. A csomag kifizetése átutalással lehetséges. Amennyiben EUR péznemben vásárol, kérjük a jobb felül található valutaváltóval váltsa át a pénznemet EUR-ra. Fontos! Egyenlőre kizárólag Koppenhága városba tudjuk eljuttatni a csomagot.

Szállítás (EU Zóna 1: Ausztria, Németország, Belgium, Luxemburg, Cseh Köztársaság, Lengyelország, Szlovénia) 

EU Zóna 1.: a következő országokba vállalunk kiszállítást​: Ausztria, Németország, Belgium, Luxemburg, Cseh Köztársaság, Lengyelország, Szlovénia.

A kiszállítás díja: 50.000 Ft megrendelés összegig: 10.000 Ft, 50.001 Ft - 100.000 Ft megrendelésig: 5.000 Ft, 100.000 Ft vásárlás felett díjmentes.

A megrendelt csomagot, futárszolgálat szállítja házhoz (EMS gyorsposta). A csomag kifizetése előre utalással lehetséges. Kérjük, hogy az átutalás előtt, várja meg visszaigazoló email-ünket!​

Fizetési módok


1. Utánvétel


A megrendelt termékeket a csomag átvételkor kell kifizetnie a Futárnak. 


2. Simple (OTP Mobil) bankkártyás fizetés


Az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett Simple rendszerrel Ön garantáltan biztonságosan fizethet. A Simple biztonsági rendszerei megvédik a Vásárlókat az online bankkártyás visszaélésektől. Ez a megfelelően kialakított technikai rendszer többek között titkosított csatornák, kódolások, algoritmusok alkalmazását jelenti. A Simple bankkártyás fizetésnek nincs tranzakciós költsége, így díjmentes a Vásárlónak.
 
A következő bankkártyákkal fizethet online:A megrendelés elküldését követően átirányítjuk Önt a Simple biztonságos fizetőoldalára, ahol kártyaadatai megadásával tudja elindítani a fizetési tranzakciót. Ezt követően a feldolgozás elindul a banki feldolgozó rendszereken. A fizetés eredményéről Ön emailben is értesítést kap, valamint visszairányítják oldalunkra.


3. Átutalás


A vásárlás összegét, átutalással is kiegyenlítheti. A megrendelt terméke(ke)t az összeg beérkezése után adjuk fel Önnek. Kérjük, a következő bankszámlaszámra utalja a vásárlás összegét: 17600035-00831231-00200004 (DRTV Média Plus Kft.). Az átutalás közlemény rovatában kérjük tüntesse fel a megrendelés számot, illetve a Megrendelő nevét.

Tartalomhoz tartozó címkék: web