Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS

Az alábbi országokba vállalunk szállítást 

Szállítási információk

Szállítási díj Díjmentes szállítás
Magyarország (piros) GLS Házhozszállítás ** és GLS Csomagponti átvétel 1.390 Ft 20.000 Ft vásárlás felett
Magyarország (piros) GLS Csomagautomatánál történő átvétel 1.290 Ft 20.000 Ft vásárlás felett
Szlovákia (narancssárga) 3.900 Ft 50.000 Ft vásárlás felett
Románia (lila) 1.990 Ft 25.000 Ft vásárlás felett
EU zóna 1. (kék) 3.900 Ft 50.000 Ft vásárlás felett
EU zóna 2. (sárga) 4.000 Ft 50.000 Ft vásárlás felett
EU zóna 3. (zöld) 6.400 Ft 60.000 Ft vásárlás felett

 

** Házhozszállítás esetén az utánvétkezelés díja: 500 Ft, mely a szállítási díjon felül fizetendő. 20.000 Ft felett díjmentes a szállítási költség és az utánvétkezelés is! Online bankkártyás fizetés, vagy átutalásos fizetési mód esetén nincs utánvétkezelési díj. 

Ezekbe az országokba szállítunk

  • Magyarország (piros)
  • Szlovákia (narancssárga)
  • Románia (lila)
  • EU zóna 1. országok (kék): Szlovénia, Ausztria, Csehország, Horvátország
  • EU zóna 2. országok (sárga): Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária
  • EU zóna 3. országok (zöld): Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország

Házhozszállítás GLS Futárszolgálattal (Magyarország, EU Zóna 1.,2.,3)

Csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják ki Önnek a megadott szállítási címre, mely lehet akár az otthona, vagy munkahelye is. A kiszállítás hétköznap 8-17 óráig történik. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailben értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az emailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, akár egy másik címre, vagy személyes csomagátvételt kérhet egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban (GLS csomagpont kizárólag Magyarországon választható).

Személyes átvétel GLS csomagponton (Magyarország)

Válasszon egy GLS CsomagPontot, amely útba esik Önnek! Célszerű ezt a szállítási módot választani, amennyiben nem tud a Futárszolgálathoz igazodni. GLS a címzettnek SMS-ben küld tájékoztatást, amennyiben a csomag átvehető a kiválasztott GLS CsomagPontban. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Készpénzes fizetés minden átvételi ponton lehetséges, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A második és negyedik munkanapon ismételt értesítőt emailt küld a GLS, hogy az csomag még a GLS CsomagPontban van.

Személyes átvétel GLS Csomagautomatából (Magyarország)

Válasszon egy GLS CsomagAutomatát, amely útba esik Önnek! Célszerű ezt a szállítási módot választani, amennyiben nem tud a Futárszolgálathoz igazodni. A csomag az Ön által kiválasztott automatába kerül kiszállítára, melyről a GLS Futárszolgálat SMS-ben / e-mailben tájékoztatja. A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre az értesítésben megküldött PIN kód megadásával. A csomagot átutalással-, online bankkártyás fizetéssel-, vagy a csomagautomatánál bankkártyájával tudja kifizetni. 

Házhozszállítás (Szlovákia) 

A megrendelt csomagot a Szlovák Posta szállítja házhoz, 5-7 munkanapon belül. A csomag kifizetése utánvéttel (EUR pénznemben), átutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel lehetséges (online bankkártyás fizetésre jelenleg csak HUF pénznemben van lehetőség). Amennyiben EUR péznemben vásárol, kérjük a jobb felül található valutaváltóval váltsa át a pénznemet EUR-ra.

Házhozszállítás (Románia) 

A megrendelt csomagot a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz, 3-4 munkanapon belül. A csomag kifizetése átutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel lehetséges (online bankkártyás fizetésre jelenleg csak HUF pénznemben van lehetőség). Amennyiben EUR péznemben vásárol, kérjük a jobb felül található valutaváltóval váltsa át a pénznemet EUR-ra. Átutalását EUR és HUF pénznemben is tudjuk fogadni.

Mikor kapom meg a csomagom?

Szállítás (Magyarország)

Készleten lévő termékek esetében 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk a terméket. Kérjük, hogy amennyiben sürgős (másnapra történő) kiszállítást szeretne, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a termék elérhetőségéről. A csomagfeladás napján, a megrendelésben megadott email címen értesítjük Önt a várható kézbesítés dátumáról. A kiszállítás pontos idejéről a GLS futárszolgálat is értesíti Önt emailben illetve telefonon (SMS-ben). 

Szállítás külföldi országokba (EU Zóna 1.,2.,3.)

Külföldről történő megrendelését 2-7 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A csomagfeladás napján, a megrendelésben megadott email címen értesítjük Önt a várható kézbesítás dátumáról. A kiszállítás pontos idejéről a GLS futárszolgálat is értesíti Önt emailben illetve telefonon (SMS-ben). Szlovákiába történő szállítás esetén nem küld külön értesítőt a Posta (mi küldünk emailben értesítőt). 

Hogyan tudom kifizetni a megrendelt csomagot? 

1. Utánvétellel (kizárólag Magyarország esetén választható) 

A megrendelt terméke(ke)t a csomag átvételkor kell kifizetnie. Utánvételes fizetési mód esetén lehetősége van készpénzzel, vagy bankkártyával is fizetni a Futárszolgálat munkatársának. Egyes CsomagPontokon és a CsomagAutomatáknál is van lehetőség bankkártyás fizetésre.

2. Simple (OTP Mobil) bankkártyás fizetéssel

Jelenleg csak HUF pénznemben van lehetősége az online bankkártyás fizetési módot választani, külföldről történő megrendelés esetén kérjük vegye ezt figyelembe! 

Az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett Simple rendszerrel Ön garantáltan biztonságosan fizethet. A Simple biztonsági rendszerei megvédik a Vásárlókat az online bankkártyás visszaélésektől. Ez a megfelelően kialakított technikai rendszer többek között titkosított csatornák, kódolások, algoritmusok alkalmazását jelenti. A Simple bankkártyás fizetésnek nincs tranzakciós költsége, így díjmentes a Vásárlónak.
 
A következő bankkártyákkal fizethet online:A megrendelés elküldését követően átirányítjuk Önt a Simple biztonságos fizetőoldalára, ahol kártyaadatai megadásával tudja elindítani a fizetési tranzakciót. Ezt követően a feldolgozás elindul a banki feldolgozó rendszereken. A fizetés eredményéről Ön emailben is értesítést kap, valamint visszairányítják oldalunkra.

3. Átutalással (HUF vagy EUR pénznemben)

HUF Bankszámlaszám (Magyarországon, Ft-ban történő vásárlás esetén):

17600035-00831231-00200004 / IBAN: HU03 1760 0035 0083 1231 0020 0004

EUR Bankszámlaszám (kizárólag külföldi szállítási címre rendelt, EUR pénznemben történő vásárlás esetén):

17600035-00831231-10200005 / IBAN: HU58 1760 0035 0083 1231 1020 0005

Bank: Magnet Bank Zrt.

SWIFT kód: HBWEHUHB

Az átutalás közlemény rovatában kérjük tüntesse fel a megrendelés számot, illetve a Megrendelő nevét. Cégünk átutalási adatait a megrendelést követően emailben is elküldjük Önnek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: web