Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
Termékek Menü
0

Vitalitás hírek

NaJa Forest gombakivonat csomagok mellé ajándék Lipo C Sol 1000

Most minden NaJa Forest folyékony gombakivonat csomag mellé, ajándékba küldünk egy üveg Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómás C-vitamint. A 2x100 és 3x100 ml-es NaJa Forest gombakivonatok mellé 250 ml-es Lipo C Sol-t, a 4x100 ml-es gombakivonatok mellé 500 ml-es Lipo C Sol 1000 terméket küldünk ajándékba!

Számos tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a C-vitamin fokozza a gombákban lévő poliszacharidok biológiai hatékonyságát, így tehát érdemes a gyógygomba kivonatokat C-vitaminnal kombináltan szedni.

Ajándék Dr.Dental speciális fogkefe

Amennyiben megrendelése eléri a 10.000 Ft-ot, úgy ajándékba küldünk egy speciális Dr.Dental fogkefét.

Szeretné megkapni az ajándék fogkefét? A Kosár oldalon adja hozzá megrendeléséhez! 

Az ajándék promóció 2017. április 7-től 2017. május 31-ig tart!

 

Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómás C-vitamin  a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége elnökségének ajánlásával

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége elnöksége döntése értelmében, az Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómás C-vitamin is kiérdemelte a Szövetség emblémáját, és ajánlását. Kizárólag azok a termékek kaphatják meg ezt az ajánlást, melyek az egészséges életmód, természetes gyógymódok, a holisztikus gondolkodásnak megfelelő békés, harmonikus élet megvalósításához nyújtanak segítséget.

 

NaJa Forest 2+1 AKCIÓ! + Ajándék szárított Reishi gomba

Minden 2x100 ml-es NaJa Forest folyékony gombakivonat mellé, ajándékba adunk +100 ml NaJa Forest gombakivonatot, ezen felül +1 üveg darabolt, szárított Reishi gombát csatos díszüvegben.

Az +100 ml ajándék folyékony kivonattal így egy hosszabb kúrát tud tartani (a 3x100 ml folyékony kivonat ~2-3 havi kúrára elegendő). A NaJa Forest szárított Reishi gombából pedig teát főzhet, vagy akár tinktúrát is készíthet. 

 

 

NaJa Forest gyógygomba kivonatok kedvezményes Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómás C-vitaminnal

Tudta, hogy a C-vitamin felerősíti a gombakivonatok hatékonyságát?

Számos tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a C-vitamin fokozza a gombákban lévő poliszacharidok biológiai hatékonyságát, így tehát érdemes a gyógygomba kivonatokat C-vitaminnal kombináltan szedni.

Ezért mostantól minden NaJa Forest (100 ml, 2x100 ml, 3x100 ml és 4x100 ml-es) folyékony gombakivonat mellé kedvezményes áron vásárolhat Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómás C-vitamint.

 

Szépség hetek 2017. február 14-ig!

Szépséghetek a Vitalitás Webáruházban 2017. február 14. (kedd) Valentin-nap éjfélig! 

Lepje meg magát, vagy párját egy-két páratlan kozmetikummal. Most számos minőségi kozmetikum közül 20% - 30% - 40% kedvezménnyel vásárolhat.

Ízelítő a kedvezményes termékekből: Vit-Vit Ox bőrmegújító és ránctalanító krém, bőrtónus kiegyenlítő hatással, Snake Aktív kígyóméreg szérum 4% templomi vipera méreggel, Aragan Secret szempilladúsító a hosszú és dús pillákért, Jellyfish Venom Essence arckrém és szérum medúza esszenciával és a tenger kincseivel. 

 

Ajándék Dr. Krém Kékkamilla olajos kézkrém 10.000 Ft vásárlás felett

Vásároljon nálunk és mi meglepjük egy Ajándékkal!

Amennyiben megrendelése összértéke eléri a 10.000 Ft-ot, egy AJÁNDÉK Dr. Krém Kék kamilla olajos kézkrémet is küldünk a csomagban! 

A Dr. Krém kamillás kézkrém hasznos segítség lehet ebben a hideg téli időben. Megnyugtatja és hidratálja a kiszáradt bőrt és védi a kéz bőrét a szélsőséges időjárási viszonyoktól. Magyar termék!

Az ajándék promóció 2017. február 1-től 2017. február 28-ig tart!

 

AJÁNDÉK: NaJa Forest szárított, darabolt Reishi gomba (Ganoderma lucidum) 20 gramm

10.000 Ft vásárlás felett, ajándékba küldünk 20 gramm NaJa Forest darabolt, szárított Reishi gombát (Ganoderma lucidum), csatos díszüvegben. A darabolt és szárított Reishi gombából készíthetünk teát, vagy akár kedvenc pálinkánk felhasználásával készíthetünk Reishi tinktúrát is. Cikkünk a szárított Reishi gomba felhasználásához és fogyasztásához ad javaslatot. 

Az ajándék akció 2017. január 9-től a készlet erejéig tart!

 

Karácsonyi ajándékaink Önnek!
Karácsonykor mindannyian szeretünk ajándékozni. Webáruházunk sincs ezzel másképp, ezért December 31-ig minden Kedves Vásárlónknak ajándékot küldünk!
Black Friday akciók a Vitalitás Webáruházban 6-50% kedvezménnyel!

A Black Friday tradíciója Amerikából származik. A Hálaadást követő pénteken tartják minden évben a Black Friday, vagyis a Fekete Péntek napját. Ezen a napon kezdődik a karácsonyi bevásárlási időszak. Ilyenkor az üzletek rendkívül kedvező árakkal, akciókkal és meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat, mint ahogyan mi is!