Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Terápiás eszközök

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Ez a speciális fémből készült akupunktúrás masszázs gyűrű elfér a kulcstartón, a pénztárcában, vagy az íróasztalon. Bármikor előveheti és használhatja, mindig kéznél lehet. Nem igényel hosszú időt a vele folytatott kezelés, így mikor fáradtnak érzi magát, vagy nehezebben viseli a stresszt, esetleg épp vár valakire, kapja elő és éljen a masszázs lehetőséggel.

2.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Óvja meg derekát és veséjét ezzel a pihe-puha, melegséget adó-, mágneses-, gyapjú derékmelegítővel! A derékmelegítő azon túl, hogy melegen tartja derekunkat és vesénket, mágnesterápiás hatásával az egész szervezetünkre jótékony hatással van. Ideális "fázós derekúaknak", ülőmunkát végzőknek, hűvösebb helyiségben, hosszadalmas ülő tevékenység alatt pl. tv nézés, olvasás során, valamint derékfájással, vesetájéki fájdalommal küzdőknek.  
3.990 Ft
A Sófáni, a kerámia Sópipa gyermekeknek szánt változata. A Sópipa/Sófáni az otthonába viszi a sóbarlang terápiák gyógyhatását! Allergia, asztma, megfázás és más légúti megbetegedések kiváló ellenszere! A készülék felbontás után, használattól függően 5 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz!
5.400 Ft

A Sópipa az otthonába viszi a sóbarlang terápiák gyógyhatását! Allergia, asztma, megfázás és más légúti megbetegedések kiváló ellenszere! A készülék 5 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz!

5.400 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
A Sópipa2 az otthonába viszi a sóbarlang terápiák gyógyhatását! Allergia, asztma, megfázás és más légúti megbetegedések kiváló ellenszere! A készülék felbontás után, használattól függően 3-6 hónapra elegendő hatóanyagot tartalmaz!
1.830 Ft
A HerbaDoctor masszázslabda egy praktikus egészségmegőrző eszköz lehet az otthonában.
Az akupunktúrás-mágneses masszázslabda a Hagyományos Kínai Orvoslás egyik továbbfejlesztett eszköze. A tűkkel borított eszközt a kínaiak a tenyerek, talpak és az egész test masszírozására használják, hogy ezáltal megelőzzék a betegségeket és fejlesszék az agyi funkciókat.
5.990 Ft
Először sikerült olyan talpbetétet készíteni, amely egyesíti a talpbetétek egészségvédő hatását. Két, gyógyászati minőségű –természetes alapanyagú, bőrbarát fólia között, folyadékban – mágnes van elhelyezve. A talajból származó sugárzások káros hatását a SCELL insole mágneses talpbetét kiszűri, illetve eltéríti. A mágnes a vér áramlási sebességének felgyorsításával, illetve a talp reflexzónáira hathat jótékonyan.  Mintha nem a földön járna! Kérjük, hogy megrendelés előtt kattintson a [Részletek] gombra, és válasszon méretet! 
4.490 Ft
A Herbadoctor mágneses talpbetét egyesíti a talpbetétek egészségvédő- és gyógyító hatásait, miközben Ön sétál! Ez a forradalmian új termék speciálisan az elfoglalt emberek számára lett kifejlesztve! A beépített mágnesek lábainak vitalitást, kényelmet és rendkívüli nyugtató, relaxáló érzést biztosítanak! Fedezze fel az akupresszúra több évszázados tudományát ezzel az akupresszúrás eszközzel! Kérjük, hogy megrendelés előtt kattintson a [Részletek] gombra, és válasszon méretet! 
6.990 Ft