Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szódabikarbónás dezodorok, természetes izzadásgátlók

Rendezés:
Alumíniummentes és alkoholmentes krémdezodor organikus aloe verával és teafa olajjal. A Pharmaid krémdezodor antibakteriális hatása a teafa olajon alapul. További három dezodoráns növény harcol a hónaljban keletkező kellemetlen szagok ellen. Az aktív összetevők bezárják a pórusokat, de anélkül, hogy megakadályoznák a bőr természetes lélegzését. Friss illatával alkalmas nők és férfiak számára is.
Cikkszám: PHR058
2.890 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Növényi alapú, 100% természetes izzadásgátló krémdezodor, mely szódabikarbónából, kókusz olajból és shea vajból készült. Illatmentes. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását, melyek a kellemetlen szagokat okozzák anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, sem állati összetevőket. Egészséges dezodor, melyből egy borsónyi mennyiség is elég naponta! 
Cikkszám: LK004
2.990 Ft
Növényi alapú, 100% természetes krémdezodor, mely szódabikarbónából, kókusz olajból és shea vajból készült, természetes citrom és mandarin illóolaj hozzáadásával. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását, melyek a kellemetlen szagokat okozzák anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, sem állati összetevőket. Egészséges dezodor, melyből egy borsónyi mennyiség is elég naponta! 
Cikkszám: LK002
2.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Növényi alapú, 100% természetes krémdezodor, mely szódabikarbónából, kókusz olajból és shea vajból készült, természetes levendula illóolaj hozzáadásával. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását, melyek a kellemetlen szagokat okozzák anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, sem állati összetevőket. Egészséges dezodor, melyből egy borsónyi mennyiség is elég naponta! 
Cikkszám: LK001
2.990 Ft
Növényi alapú, 100% természetes krémdezodor, mely szódabikarbónából, kókusz olajból és shea vajból készült, természetes borsmenta és rozmaring illóolaj hozzáadásával. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását, melyek a kellemetlen szagokat okozzák anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, sem állati összetevőket. Egészséges dezodor, melyből egy borsónyi mennyiség is elég naponta! 
Cikkszám: LK003
2.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
A Lekker növényi alapú, 100% természetes izzadásgátló krémdezodor változata érzékeny bőrűek számára, szódabikarbóna kihagyásával, kókusz olajból, shea vajból, természetes bambusz parfüm hozzáadásával készült.  Megakadályozza a baktériumok elszaporodását, melyek a kellemetlen szagokat okozzák anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Nem tartalmaz sem mesterséges, sem állati összetevőket. Egészséges dezodor, melyből egy borsónyi mennyiség is elég naponta!
Cikkszám: LK005
3.190 Ft 2.710 Ft