Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >> Kezdőlap >>

VITALITÁS KLUB

VITALITÁS KLUB

Legyen Ön is Vitalitás Klubtag, vásároljon minimum 10% kedvezménnyel, szállíttassa házhoz ingyen megrendelését egy éven keresztül! 
 
Kérjük mindenképpen regisztráljon áruházunkba, mielőtt megvásárolja a kártyát, mert a Klubtagság aktiválásához és használatához REGISZTRÁCIÓ szükséges!

Az egy éves Vitalitás Klub tagsági kártyával az alábbi kedvezményeket és szolgáltatásokat veheti igénybe:

  • 10% kedvezmény a termékek árából, még az akciós termékekből és a csomag ajánlatokból is, akár telefonon adja le megrendelését, akár webáruházunkban
  • díjtalan házhoz szállítás egy éven keresztül, megrendelési összeghatártól függetlenül, Magyarországon belül
  • ingyenes szaktanácsadás a termékekkel kapcsolatban, szakértőink bevonásával
  • időszakosan kivételes akciók, ajándékok a Vitalitás Klubtagok számára
  • 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a termékekre
  • a Vitalitás Klubtagok számára kiemelt ügyfélszolgálati ügyintézést biztosítunk

Csatlakozzon Ön is!

FIGYELEM! Amennyiben Ön Vitalitás Klubtaggá válik, a következő vásárlásnál már nem számol a rendszer törzsvásárlói hűségpontokat, helyette a sokkal kedvezményesebb klubtag árakon vásárolhat.

Kérjük mindenképpen regisztráljon áruházunkba, mielőtt megvásárolja a kártyát, mert a Klubtagság aktiválásához és használatához REGISZTRÁCIÓ szükséges!

Szeretne már most -10% kedvezménnyel vásárolni? Megteheti!

Nem szükséges megvárnia, amíg a Vitalitás Klub kártyát elküldjük Önnek. A teendő csupán az, hogy két részletben adja le megrendelését. Első lépésben a Vitalitás Klub tagsági kártyára, majd egy következő megrendelésben pedig a választott termékekre.

Hogyan tudok, azonnal minimum 10% kedvezménnyel vásárolni?

1. lépés: Regisztráljon webáruházunkba (amennyiben már regisztrált Vásárlónk, jelentkezzen be). Elsőként vásárolja meg a Vitalitás Klubkártyát. A vásárlás után, azonnal aktiváljuk a tagságot, amint elküldte megrendelését.

2. lépés: Adja le megrendelését a kívánt termékekre -10%-os kedvezménnyel, Vitalitás Klubtagként. Figyelem! Az ingyenes szállítást 24 órán belül aktiválják a Kollégák, viszont a kártya vásárlása esetén, semmilyen esetben nem számítunk fel szállítási költséget.

VÁSÁROLJA MEG A VITALITÁS KLUBKÁRTYÁT ITT

Tartalomhoz tartozó címkék: web