Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Könyv: Dr. Gothárd Csaba, Dr. Taracközi István: Gyógyító gombák - Mycotherapia

Játék

Ár:
9.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Hűségpontok: 400
Várható szállítás: 2021. május 07.
Cikkszám: GYG001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

Az orvos-természetgyógyász szerzőpáros célja, hogy minden érdeklődő, felhasználó számára gyakorlatias eligazítást és segítséget nyújtson a gombák gyógyító képességeinek ésszerű kiaknázásában.

A könyv érthető nyelvezettel és hétköznapi megfogalmazással szolgálja ezt a célt. Az elkerülhetetlen orvosi szakkifejezésekre egy külön fejezetben (XV. Idegen szavak és szakkifejezések szótára), ABC sorrendben találhatóak a magyarázatok. Ugyanakkor a példátlanul gazdag (több, mint 700!)  és alapos tudományos hivatkozás természetes gyógymódok iránt érdeklődő orvosok, gyógyszerészek, természetgyógyászok és természetgyógyász tanulók, fitoterapeuták, egyetemi és természetgyógyász oktatók számára is értékes és aktuális forrásmunkát jelentenek.

A könyv azonban mégis elsősorban gyakorlati útmutató. 31 elismert gyógygomba (III. Gombákról részletesebben) és további 9 érdeklődésre számot tartó nagygomba, illetve 2 mikroszkópikus gombafajta (IV. Érdeklődésre számot tartó további gombák) gyógyhatásainak részletes leírásán kívül, több mint 100, albumba illő, nagyméretű színes gombakép segíti a gombák azonosítását. Sőt, egyes mérgező rokonfajoktól való elkülönítést is!

A II. fejezet (II. Mire jók a gyógygombák?) a gyógygombakészítmények közötti választás dilemmájában támogat, gyakorlatias szempontok szerint a készítmények megválasztásában, adagolásában. Elmagyarázza, hogyan erősítik az immunitást egyes gombák, illetve mi módon gátolhatják a tumorok növekedését és fejlődését.

A gyógygombák tudományos vizsgálatokkal megállapított biológiailag hatásos dózisait összefoglaló (XI. Gyógygombák adagolása) fejezet birtokában soha többé, senkinek nem kell pénzt kiadni hatástalan mennyiségeket tartalmazó készítményekre. A gombák közötti gyors tájékozódást szolgálják a IX. Gyógygombák hatásainak vázlatos áttekintése és X. Antitumorális gyógygombák hatásainak vázlatos áttekintése fejezetek mellett, a magyar-latin (VII. Gombakereső a hivatalos magyar nevek szerint) és latin-magyar (VIII. Gombakereső rendszertani nevek szerint) gombakereső, de ezt szolgálja a gombákat hatásaik szerint csoportosító V. Leggyakoribb panaszokra használható gombák és VI. Kislexikon fejezetek is.

Webáruházunk az orvos-természetgyógyász szerzőpárosnak a gyógygombákról jelenleg birtokolt tudást legátfogóbban és legalaposabban dokumentált, praktikus útmutatóját kínálja Önnek.

ISBN szám: 978-615-01-0733-2

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gomba, gyógygombák, könyv, micoterápia