Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Dr. Gothárd Csaba orvos

Dr. Gothárd Csaba orvos

Gazdag és változatos életpályához volt szerencsém. Ez edzette rugalmas gondolkodásomat, és tartja fiatalon holisztikus életszemléletemet.

Erdélyben, Marosvásárhelyen szereztem orvosi diplomát, amit DOTE-n honosítottak. Belgyógyászaton, sebészeten, de legfőképp fertőzőbetegségek osztályán szereztem gyakorlatot.

Jó pár év orvosi gyakorlattal kerültem a gyógyszer- és étrendkiegészítők gyártóinak világába. Jó nevű külföldi és magyar vállalatok (Merck GmbH, Sanofi-Synthelabo, Bittner GmbH, Béres Gyógyszergyár) gazdagították szemléletemet az egészségvédelemről és hozzáállásomat a beteg emberekhez.

Marketing és kommunikációs-tréneri munkám is gyümölcsözőnek bizonyul. Visszajelzések szerint ismeretterjesztő TV és rádióműsorok (Vitalitás TV, TV2 Egészségőr, Hatos Csatorna, Mária Rádió, stb.) vendégeként sokak hasznára volt már, mindaz, amit orvos-beteg kommunikációról elsajátítottam.

Évekig voltam a DOTE Menedzserképző Intézetének oktatója. Sok éve vagyok a Magyar Természetgyógyászat Szövetség oktatója vitaminok, nyomelemek- és ásványi anyagok, étrendkiegészítők témáiban.

Utóbbi években a gyógyító hatású gombák és az aromaterápia inspirál különösen. E két témában sikeresnek ítélt ismeretterjesztő könyvek szerzője és társzerzője vagyok.

Könyv: Dr. Gothárd Csaba, Dr. Taraczközi István: Gyógyító gombák - Mycotherapia

Könyv: Dr. Gothárd Csaba: Aromaterápiás kisokos

E-könyv: Dr. Gothárd Csaba: 100 Otthon elkészíthető aromaterápiás recept

Célom a hiteles, tisztességes tájékoztatás és tanácsadás a rászorulók számára. Hitem szerint a mai információs dömpingben erre egyre nagyobb szükség van.

Dr. Gothárd Csaba szívesen segít Önnek, ha kérdése merül fel az egészséges életvitellel kapcsolatban, vagy amennyiben bizonytalan az étrendkiegészítők széles választékát illetően, de bátran felteheti kérdését egészségügyi problémák kapcsán is. Biztos lehet benne, hogy orvos szakértőnk lelkiismeretesen válaszolja meg kérdését, és a lehető legjobb tanácsot fogja adni Ön számára. 

Küldjön üzenetet, küldje el kérdését