Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Geyser Smart pult alá szerelhető víztisztító - univerzális

Játék

Ár:
44.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Hűségpontok: 1800
Várható szállítás: 2021. március 09.
Gyártó: Geyser
Cikkszám: OT063
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

Az egyedülálló-, háromlépcsős technológiának köszönhetően Ön a saját otthonában élvezheti a tökéletes vízminőség előnyeit. Az Aragon, Catalon és Aktív ezüst kombinálásával létrejött szűrőrendszer kiszűri a csapvízben található szennyezőanyagokat, mint például: a klór, vas, és rozsda, nehézfémek, nitrátok, növényvédőszerek, lebegőanyagok, valamint a víz keménységét okozó sókat. Kis helyet foglal a mosogató alatt, a patronok könnyedén cserélhetőek. 10.000 liter víz szűrésére képes!

A Geyser Smart sokoldalú szűrőberendezés előnyei

 • Kis méret - ergonomikus készülék rendszer, amely kis helyet foglal csak el a mosogató alatt.
 • Gyorsan és egyszerűen beüzemelhető - felerősítése kényelmesen megvalósítható, a szűrő modulok pedig egyszerűen cserélhetők.
 • Teljes készlet a bekötéshez.
 • Biztonságos – a Geyser vízkezelő rendszer gyártásához felhasznált anyagok élelmiszerrel és ivóvízzel való érintkezés tekintetében biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek.
 • Eltávolítja a vízkövet és a rozsdát és vízben lévő szennyező anyagokat (mint pl. klór, nézfémek, nitrátok, növényvédőszerek, lebegőnyagok, keménységet okozó sók).
 • Kellemes ízűvé teszi a vizet és szagtalanítja
 • A víz hasznos kalcium tartalma elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez.
 • A palackozott vízhez viszonyítva - olcsóbb a szűrt víz előállítása
 • Az immunrendszer megerősítése pozitív hatással van a szervezetre, segít megelőzni a vesekő képződését. 
 • Három lépcsős szűrőrendszer, mely többféle szűrési módszert is kombinál.

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Geyser Smart jellemzők

 • Teljes méret: 352 х 270 х 91 mm
 • Az ajánlott szűrési sebesség legfeljebb 1,5 l / perc
 • Javasolt szűrőbetét csere: 10 000 liter vagy maximálisan 18 havonta
 • Egyszerű patroncsere, nem igényel szaktudást
 • A maximális nyomás legfeljebb 7 atm.
 • A víz hőmérséklete legfeljebb + 5… 40 ° С
 • Súly csomagolás nélkül legfeljebb: 2,5 kg

Tájékozódjon az Aragon szűrési technológiáról, tekintse meg videónkat: Geyser Aragon szűrési technológia

Geyser háromlépcsős szűrési technológia: Geyser Smart, Aragon, Catalon szűrők

A GEYSER SMART vízszűrő berendezések egyedülállóan hatékony teljesítményének és a vízszűrés egyes szakaszainak köszönhetően a teljes rendszer csúcsteljesítményű víztisztítást biztosít a készülék teljes hasznos élettartama alatt. Az aragon és katalon anyagok egyedülálló kombinációjának köszönhetően a GEYSER SMART vízszűrők eltávolítják a folyóvízből a nem kívánt szennyező anyagokat, lágyítják a kemény vizet, és biztonságossá, valamint egészségessé teszik a szűrt víz fogyasztását.
 
Az ARAGON formai szempontból újszerű, egyedülálló szűrőanyag (2203721. sz. bejegyzett szabadalom), amely három szűrési eljárást, a mechanikus szűrést, a szorpciót, és az ioncserét ötvözi.

Az Aragon szűrőpatron előnyei:
 • Teljesen biztonságos: a szűrőanyag bonyolult labirintus szerkezete minden szennyeződést visszafordíthatatlanul (kiüríthetetlenül) felfog.
 • Magától jelez: kevesebb tisztavíz átfolyása a csaptelepen, arra figyelmeztet, hogy lejárt a patron hasznos élettartama.
 • Aktív ezüst: a szűrőpatronba kimoshatatlanul épül be - teljes mértékben biztonságos, a baktériumok felszaporodását gátló hatással bír.
 • Látszólagos vízlágyítás - az aragon szűrőbetéten keresztül történő vízszűrés folyamata során a víz keménységét okozó sók aragonittá alakulnak, amely a kalciumnak egy hasznos formája (segít megelőzni a szív- és érrendszeri megbetegedéseket). A kezelt vízben nem képződik vízkő még a víz forralása közben sem.
A CATALON szűrő (253829 azonosítószámon bejegyzett szabadalom) új-generációs fibrózus szorbeálószer. Eltávolítja a nehézfémeket és a szerves vegyületeket. Baktériumölő hatást biztosít - az anyag ezüst iontartalma gátolja a baktériumok felszaporodását.
 

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Geyser szűrőanyagok és szűrőbetétek

 • GEYSER SMART célszerűen kialakított szűrőberendezés végrehajtja az összes hagyományos vízkezelési eljárást: a mechanikus vízszűrést, az ioncserét, a szorpciót és a vaskivonást.
 • ARAGON mikroporózus ioncserélő polimer. Lehetővé teszi a káros szennyeződések, mint például a vízkeménységet okozó sók, vas, magnézium, nehézfémek, klór, szilárd részecskék, baktériumok és szerves vegyületek széles skálájának eltávolítását a vízből.
 • SZÉN Ag többkomponensű, szén szorbens alapú tápközeget és ioncserélő anyagokat tartalmaz. Eltávolítja az oldott és kolloid vasat, nehézfémeket, klórt és szerves szennyeződéseket. Ezüstöt tartalmaz kimoshatatlan formában.
 • VÍZLÁGYÍTÓ élelmiszerminőségű ioncserélő gyantát tartalmaz. Eltávolítja a vízkeménységet okozó sókat.
 • POSTCARBON Ag kiváló minőségű kókuszdió-szén és katalon anyagot tartalmaz, amely biztosítja a maradék klór- és szerves klór-szennyeződések eltávolítását a vízből.

Beszerelés, használat

Ajánlott a szűrő beszerelése, amelyet szakember (vízvezetékszerelő is) végezhet. Ha Ön végzi a beüzemelést, pontosan kövesse az utasításokat! Csak akkor szedje szét a gyárilag összeszerelt egységeket, ha feltétlenül szükséges. Tartsa a szűrőt legalább 3 órán keresztül szobahőmérsékleten! Vegye ki a szűrőberendezés rögzítőtagját és a modulokat a csomagolásból, vegye le a fóliát. 

Figyelem! Mielőtt használatba veszi a vízszűrő berendezést, mossa át 3 liter/perc átfolyási sebességgel 3-5 perc alatt. Ezt minden egyes alkalommal el kell végezni a szűrőpatroncserét követően, illetve ha hosszabb ideig (több mint 5 napig) nem használta a szűrőberendezést.

Az új szűrőberendezés beszerelését, vagy a szűrőpatron cseréjét követően levegős maradhat a rendszer. A vízrendszer jelentős mértékben fellevegősödik, emiatt a kifolyó víz levegőbuborékokkal telítődik és tejfehérnek tűnik. A levegőszűrő rendszeren keresztül távozik működtetés közben a levegő, és a megtisztított víz átlátszó lesz egy kis idő után. A szűrőberendezés használata közben fokozatosan kiürül a rendszerből a levegő, és egy idő után már átlátszó lesz a tisztított víz (kb. 50-100 liter használata után). A tisztított víz ezalatt természetesen fogyasztható! 

Kérjük töltse le a használati útmutatót, a bekötés és az üzembehelyezés részleteinek elolvasásához:

Geyser Smart használati útmutató (letölthető dokumentum .pdf)

Jótállás: 1 év
 
Származási ország: Oroszország
 

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!