Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fenyőszivacsgomba (Wolfiporia extensa)

A Fenyőszivacsgomba (Wolfiporia extensa) a fenyőfélék gyökerével szimbiózisban élő gomba. Bárhol előfordulhat, ahol fenyőerdőt talál. Belseje nem homogén megjelenésű. Gyógyászati felhasználása a Hagyományos Kínai Orvoslás és ázsiai népeknél tekint vissza hagyományokra. Vegetatív funkciók (máj, vese, lép) erősítésére, gyulladások mérséklésére, gyulladásos vizenyők, pangások megszüntetésére használják. Emellett a fenyőszivacsgombát a fenyegető vetélés megszüntetésére és szorongás, szorongásos alvászavar megszüntetésére is használják. Az immunrendszer működését a gomba több hatóanyaga, egymást erősítő módon is támogatja. A Fenyőszivacsgomba segíthet az akut és krónikus gyulladásos állapotokban, különösen, ha ez vizenyővel társul. Kíméletesen támogatja a vízhajtást, minden olyan állapotban, ahol ez indokolt (vízhajtással kezelt magasvérnyomás, vesebetegség, veseelégtelenség korai szakasza, stb.). Kúraszerű alkalmazása erősíti a szervezet immunvédekezését, javítja az ellenállóképességét szezonális fertőző megbetegedésekkel szemben. Előnyös lehet émelygés-hányinger csillapítására.
Rendezés:
Fenyőszivacsgomba (Wolfiporia extensa) teljes kivonatát glicerinben tartalmazó folyékony étrendkiegészítő. Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott adalékok nélkül. Vegetárius és vegán étrendben is fogyasztható. A legmodernebb ultrahangos kivonatolási eljárás kíméletesebb, alacsonyabb hőfokon való feldolgozást tesz lehetővé. Miáltal magasabb hatóanyagtartalom érhető el. Life Spirit gombakivonataink a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg!
Cikkszám: LS067
18.990 Ft 16.990 Ft
A Life Spirit Mushroom Mix Yellow a húgyutak és vesék működését támogató gombák és gyógynövények kivonataiból összeállított innovatív folyékony étrendkiegészítő. Fenyőszivacsgomba, Tüskegomba, Mezei zsúrló és Csalánlevél kivonatot tartalmaz a vesék és húgyutak védelmére. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, szintetikus tartósítószer, adalékanyagok vagy hozzáadott cukor nélkül. Vegán és cukorbeteg étrendben is fogyasztható.
Cikkszám: LS070
10.990 Ft