Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >> Kezdőlap >>

Geyser

Geyser

2020. 08. 03. 12:38:50

Hasznos tudnivalók az ivóvizeinkről: Mindenek előtt, hogy a riogatás látszatát is elkerüljük, szögezzük le, hogy Magyarország a széleskörű és jó minőségű vízellátásáról nevezetes. A magyarországi lakosság kb. 95%-a egészséges és jó minőségű vezetékes ivóvizet használhat[1]. Jó hír az is, hogy a Duna vize tisztább Magyarországot elhagyó gyüjtőpontnál, mint Magyarországra való belépésekor[1] – így tehát a Duna vize Magyarországon tisztul.

 

2020. 03. 01. 13:21:05

A térgömb alakú polimereket (SGS-polimerek) először a Szovjetunióban állították elő mint egy fajta ioncserélő gyantát, a 20. század közepén. Ma csak a Geyser rendelkezik ennek az anyagnak a sorozatgyártási technológiájával. Az SGS-polimerek radikálisan új anyagok, melyek háromféle szűrés típust kombinálnak: mechanikai, szorpciós és ioncserés szűrés. Egyik ismert szorpciós anyag sem távolít el ilyen széles körű kémiai vegyületeket, mint az SGS-polimerek. Az SGS-polimerek olyan makromolekuláris vegyületek, melyeket különböző monomerekből állítanak elő, pl. rezorcin, pirokatekin, hidrokinon, melamin, karbamid, stb.

 

2020. 02. 25. 17:05:24
A GEYSER vállalat az első három legjobb házi és ipari víztisztító berendezésgyártó közé tartozik. A vállalat múltja 1986-ig nyúlik vissza, amikor az V. Khlopinról elnevezett Leningrádi Rádium Intézet kutatóinak egy csoportja vállalkozást indított vízszűrők fejlesztése és használata céljából.
2019. 02. 15. 13:43:02

A hidrogénes vízkészítő palackok elektrolízis útján telítik a vizet oldott hidrogénnel. A hidrogénnel dúsított víz hidrogénmolekulákat tartalmaz, melyek igen erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, így a hidrogénnel dúsított víz segítséget nyújthat a szervezetben keletkező szabadgyökök semlegesítésében és az általános egészségi állapot javításában.

2017. 05. 28. 00:00:00

Testünk több, mint 70%-a víz, ezért rendkívül fontos megadni szervezetünknek a szükséges „utánpótlást”. A méregtelenítési és az öngyógyítási folyamatokhoz nélkülözhetetlen a napi 2-3 liter tiszta víz, ám egyáltalán nem mindegy annak minősége. Az utóbbi évtizedekben a víz helyét különféle színezett, tartósítószerekkel és adalékanyagokkal dúsított, illetve cukrozott üdítők vették át.