Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Vízszűrő kancsók

A Geyser vízszűrő kancsói kiváló minőségű vizet biztosítanak Önnek! Catalon szálas, ioncserélő szűrőt tartalmaznak, mely aktív ezüsttel van ellátva. Megszűrik a vizet, kellemes ízűvé teszik és szagtalanítják. Eltávolítják a rozsdát, a nehéz fémeket, vasat, klórt, szerves vegyületeket, vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. A kancsók kiváló minőségű élelmiszeripari műanyagból készültek és mosogatógépben is moshatóak. Sok más vízszűrő kancsóval ellentétben, akár 350 liter (!) a szűrőkapacitásuk.

Rendezés:
A Geyser vízszűrő kancsó kiváló minőségű vizet biztosít Önnek, Catalon szálas, ioncserélő szűrő, aktív ezüsttel!! Megszűri a vizet, kellemes ízűvé teszi és szagtalanítja azt. Eltávolítja a rozsdát, a nehéz fémeket, vasat, klórt, szerves vegyületeket, vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. A kancsó kiváló minőségi élelmiszeripari műanyagból készült. Mosogatógépben is mosható. Az ergonómikus fogantyút úgy tervezték, hogy még egy kisgyermek is biztonságosan tartsa a kancsót. A doboz tartalmaz 1 db Catalon szűrőt! Szűrőbetét kapacitás: 350 liter!
4.900 Ft
A 3,7 literes Aquarius kancsó a Geyser legnagyobb kancsója, Catalon szálas, ioncserélő szűrő, aktív ezüsttel! Kiváló minőségű vizet biztosít Önnek! Ahhoz, hogy vizet öntsön a kancsóba, nem kell levenni a fedelét. Speciális, automata szelepen keresztül tudja feltölteni vízzel. A kancsó megszűri a vizet, kellemes ízűvé teszi és szagtalanítja azt. Eltávolítja a rozsdát, a nehéz fémeket, vasat, klórt, szerves vegyületeket, vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. A kancsó kiváló minőségi élelmiszeripari műanyagból készült. Mosogatógépben is mosható. A doboz tartalmaz 1 db Univerzális Catalon szűrőt is! Szűrőbetét kapacitás: 350 liter!
5.900 Ft
A 4 literes Geyser Hercules kancsó a Geyser egyik legnagyobb kancsója, Catalon szálas, ioncserélő szűrő, aktív ezüsttel! Kiváló minőségű vizet biztosít Önnek! Ahhoz, hogy vizet öntsön a kancsóba, nem kell levenni a fedelét. Speciális, automata szelepen keresztül tudja feltölteni vízzel. A kancsó megszűri a vizet, kellemes ízűvé teszi és szagtalanítja azt. Eltávolítja a rozsdát, a nehéz fémeket, vasat, klórt, szerves vegyületeket, vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. A kancsó kiváló minőségű élelmiszeripari műanyagból készült. Mosogatógépben is mosható. A doboz tartalmaz 1 db Univerzális Catalon szűrőt is! Szűrőbetét kapacitás: 350 liter!
6.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(8)
A Geyser vízszűrő kancsó kiváló minőségű vizet biztosít Önnek, Catalon szálas, ioncserélő szűrő, aktív ezüsttel!! Megszűri a vizet, kellemes ízűvé teszi és szagtalanítja azt. Eltávolítja a rozsdát, a nehéz fémeket, vasat, klórt, szerves vegyületeket, vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. A kancsó kiváló minőségi élelmiszeripari műanyagból készült. Mosogatógépben is mosható. A speciális gumi tartók a kancsót stabilan tartják még a nedves, csempézett felületeken is. A doboz tartalmaz 1 db Catalon szűrőt! Szűrőbetét kapacitás: 350 liter! A 4 literes kapacitású Matisse, a Geyser legnagyobb kancsója. Szűrőbetét kapacitás: 350 liter!
7.490 Ft
Az alkoholszűrő kancsó kifejezetten az alkoholos italok szűrésére lett tervezve 5° - 95° fokos alkoholig. A Makaryck szűrőbetét aktív ezüstöt és kókusz szenet tartalmaz, valamint egy speciális anti-acetal katalitikus szorbenst, melyek hatékonyan távolítják el a kellemetlen szagokat, a zavarosságot, a veszélyes vegyületeket, üledékeket, valamint az aldehideket és a fusel olajokat, melyek a másnaposságot és a kellemetlen szagokat okozzák. Összetételében nincs olyan anyag, mely káros anyagokat szabadít fel a víz-alkohol elegyből. A kancsó használható kútvíz és csapvíz tisztítására is. A kancsó teste ergonómikus, könnyen illeszkedik a hűtőszekrény ajtajába, és matt felületének köszönhetően nem csúszik ki a kézből. 
7.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Tapasztalja meg az IGAZI hidrogénes vizet. Ez az apró hidrogénes vízgenerátor bármilyen palackozott vizet hidrogénben gazdag vízzé alakít a valaha volt legrövidebb idő alatt. Ismerje meg a H2CAP-ot, a világ legkisebb, legkönnyebb és legerősebb hidrogénes vízgenerátorát.
84.900 Ft