Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bokrosgomba (Grifola frondosa / Maitake gomba)

A Maitake gomba (Grifola frondosa / Bokrosgomba) a Távol-Keleten és Észak-Amerikában őshonos, de a Kárpát-medencében is előforduló évelő taplógomba. Keményfák (tölgy, bükk, hárs és gesztenye) parazitája. Jellemzően a fák tövénél a györkérzethez közel terem.  Poliszacharid tartalmát zömmel béta-glukán csoportba tartozó vegyületek adják, melyeknek sokoldalú immunerősítő és tumorgátló hatását igazolták. A Maitake D-frakció igazoltan serkenti a sejtes immunitás működését ami idegen sejtek (baktérium, vírus, rákos sejt) elpusztításának első arcvonala. A Maitake MD-frakció emellett a citokin rendszer aktiválásával is közrejátszik, miáltal úgy a veleszületett, mint a szerzett immunreakciókat erősíti. Rákbetegeken kiegészítő terápiaként alkalmazva különbőző tumorok (emlőtumor, májtumor, tüdőtumor) jelentős csökkenését dokumentálták, a csak hagyományos kezeléshez viszonyítva, valamint kedvező eredménnyel alkalmazták eddig kötőszöveti daganatok, nem kissejtes tüdőrák, gyomorrák, prosztatarák, emlőrák, vese- és májrák, myelodyspláziák és neuroglioma (agytumor fajta) esetekben. A bokrosgomba a friss tudományos kutatások fényében, kiérdemelte a tumorgyilkos-gomba nevet. 

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Az orvos-természetgyógyász szerzőpáros célja, hogy minden érdeklődő, felhasználó számára gyakorlatias eligazítást és segítséget nyújtson a gombák gyógyító képességeinek ésszerű kiaknázásában. A könyv érthető nyelvezettel és hétköznapi megfogalmazással szolgálja ezt a célt.
Cikkszám: GYG001
9.990 Ft

Hét ütős összetevő, melyek erősítik és segítik egymás hatását és beépülését a szervezetünkbe.

Tartalma: 10 g Pecsétviaszgomba, 10 g süngomba, 10 g bio ördögszekérgomba, 10 g laskagombapor, 10 g shiitake gomba, 10 g lepketapló gomba, 10 g bokrosgomba, 10 g kékszőlő őrlemény, 10 g homoktövis őrlemény, 10 g fekete berkenye őrlemény. A gombák erősítik és segítik egymás hatását és beépülését a szervezetünkbe.

Cikkszám: GDR001
15.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Pecsétviaszgomba, süngomba, shiitake gomba, bokrosgomba, bio ördögszekérgomba, lepketapló és laskagombaport tartalmaz. A gombák erősítik egymás hatását és beépülését a szervezetünkbe.
Cikkszám: GDR011
13.490 Ft
Ritka és értékes, Kínában a bokrosgomba évszázadok óta a hagyományos orvoslás fontos alapanyaga, teát, levest és különböző, gyógyító ételeket is készítenek belőle. Bővelkedik ásványi anyagokban, elsősorban kalciumban, magnéziumban és káliumban, valamint B2- és D-vitaminban és többszörösen telítetlen zsírsavakban.
Rendszeres fogyasztása hozzájárul az egészség megőrzéséhez, illetve a betegségmegelőzéshez, jelentősen erősíti a szervezet védekezőképességét.
Cikkszám: GDR012
7.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
A gyógyhatású gombák egymás hatásait erősítik és kiegészítik! Bio magyar termesztett gombából. 15 g bio pecsétviaszgomba + 15 g bio bokrosgomba őrleménye. 
Cikkszám: GDR006
8.490 Ft