Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kínai hernyógomba (Ophiocordyceps sinensis / Cordyceps sinensis)

Magyarul kínai hernyógomba néven két rokon, gyógyhatásait tekintve nagyjából azonos gombafajt, az Ophiocordyceps sinensis-t és Ophiocordyceps militaris-t értjük (régebbi neve 2008-ig: Cordyceps, Cordyceps sinensis). Alkalmazását tekintve a Hagyományos Kínai Orvoslás sem tesz különbséget köztük! Tudományos kutatások is alátámasztják, hogy eddig megismert hatóanyagai révén az emberi szervezet egészére legkomplexebben ható természetes szerünk. A kínai hernyógomba a Hagyományos Kínai Orvoslás egyik alapvető és nagyon sokféle receptben alkalmazott szere. A kínai hernyógomba javítja valamennyi sejtféleség oxigénfelvételét és energiatermelését, kedvező hatású a zsíranyagcserére, karbantartja az érfalakat és támogatja a szív munkáját, erősíti a férfi libidót és sexuális teljesítőképességet. A Hagyományos Kínai Orvoslás ezek miatt az Életerő (csí) megtartójának és öregedésgátlónak tartja – nem indokolatlanul. Segít kigyensúlyozni a lelki állapotot és az idegrendszer működését, csökkenti a stressz okozta feszültséget, növeli az engeriaszintet és depresszió esetén is hatásosnak bizonyult. 

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Az orvos-természetgyógyász szerzőpáros célja, hogy minden érdeklődő, felhasználó számára gyakorlatias eligazítást és segítséget nyújtson a gombák gyógyító képességeinek ésszerű kiaknázásában. A könyv érthető nyelvezettel és hétköznapi megfogalmazással szolgálja ezt a célt.
Cikkszám: GYG001
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)

Kínai hernyógomba (Ophiocordyceps sinensis), és gyűrűs tuskógomba (Armillaria mellea) teljes, porított kivonatait tartalmazó vegán étrendkiegészítő kapszula. Kizárólag a gombák természetes anyagai kerülnek a kapszulákba. Hozzáadott adalékanyagokat, tartósítószert, cukrot nem tartalmaz!

Cikkszám: LS041
8.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

Az egyik legkomplexebb egészségtámogató gomba, a kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis / Ophiocordyceps sinensis*) termőtestének glicerines teljes kivonatát tartalmazó, folyékony étrendkiegészítő. Adalékanyagok nélkül, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. Vegetárius, vegán és bármely szénhidrátszegény étrendhez is társítható. A flakon 50 adagot tartalmaz.

Cikkszám: LS052
18.990 Ft