Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Asztali és csapszűrők

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(216)

A Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrő kiszűri a vízből a szennyeződéseket, a rozsdát, a homokot, nehézfémeket, radioaktív anyagokat, a klórt, mikroorganizmusokat, E-coli-t, Hepatitis vírust, Escherichia coli-t, a növényvédőszereket, gyógyszermaradványokat, rákkeltő anyagokat. Szagtalanítja és kellemes ízűvé teszi a vizet. Minden átlagos szabványméretű csaptípushoz csatlakoztatható és a váltószelep segítségével Ön szabályozza, hogy mikor használ szűrt vizet. A csapvizet ugyan tisztítják klórral, de az elöregedett csőhálózaton keresztül (ami 30-40 éves) mire a lakásunkba ér a víz, a csöveken megtelepedett baktériumokkal, rozsdával és minden más nemkívánatos anyagokkal szennyeződhet. Tisztítsa meg a csapvizet Geyser Euro-val - minimális költségen - és fogyasszon egészséges, tiszta, alkalikus vizet! 1 db fém összekötő idomot tartalmaz a doboz (a belső menetes csapokhoz).

13.990 Ft 10.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
A GEYSER asztali betétes szűrők célja a csapvíz végső megtisztítása a káros szennyeződésektől (klór, nehézfémek, nitrátok, rovarölőszerek stb.), lebegő részecskéktől, a felesleges kemény sóktól, valamint az ásványi összetétel javítása. A Geyser 1 UH Euro egy csap mellé állítható víztisztító. Kemény víz tisztításához. Kapacitás: min. 7.000 liter (regenerációval akár 25.000 liter is lehet, mely függ a tisztítandó víz minőségétől és keménységétől).  1 db szűrőbetétet tartalmaz! 
20.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
A GEYSER asztali betétes szűrők célja a csapvíz végső megtisztítása a káros szennyeződésektől, lebegő részecskéktől, a felesleges kemény sóktól. A Geyser 1 UK Euro egy csap mellé állítható, aktív szénbetétes asztali víztisztító. Kapacitás: kb. 10.000 liter (mely függ a tisztítandó víz minőségétől és keménységétől). Kiváló választás a víz kondicionálásához. Javítja a víz ízét, színét és az illatát. 1 db szűrőbetétet tartalmaz! 
16.690 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(27)
A Vízszűrőtorony 8- fokozatú tisztító rendszere kiváló forrása a tiszta és egészséges víznek. Univerzális és multifunkciós berendezés, amely megtisztítja a vizet a klórtól, toxikus kémiai anyagoktól, baktériumoktól, penésztől, valamint kiváló megoldás a víz szagtalanítására. +Ajándék Life Spirit Cesoramin folyékony liposzómás C-vitamin (250 ml) 6.990 Ft értében!
25.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
A Geyser Aqua a Geyser cég új, asztali, csapra szerelhető vízszűrője. A szűrőház tartós és elegáns rozsdamentes acélból készült. A legújabb nanotechnológiás Aragon BIO Aqua vízszűrő betéttel van ellátva. Kapacitás: 7.000 liter! 1 db szűrőbetétet tartalmaz!
34.900 Ft