Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Vízszűrő betétek

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(55)
 A Geyser Aragon szűrőbetét 3000 liter csapvíz szűrésére van hitelesítve, maximum 1 év időtartamra. Az Aragon szűrőbetét a csapvízből alkalikus vizet állít elő minimális költség mellett. Kiszűri a vízből a szennyeződéseket, a rozsdát, a homokot, nehézfémeket, radioaktív anyagokat, a klórt, mikroorganizmusokat, E-coli-t, Hepatitis vírust, a növényvédőszereket, gyógyszermaradványokat, rákkeltő anyagokat. Szagtalanítja és kellemes ízűvé teszi a vizet.
4.950 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(20)
A Catalon a Geyser kancsókhoz készült szűrőbetétek (patronok) alapanyaga. Ez egy rostos, szálas anyagból készül. Szabadalmaztatott anyag, melyet a Geyser cég fejlesztett ki. Az ioncserélő-, szorpciós szűrő eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és az összes ismert szennyeződést a vízből. A szűrőbetétek azonos méretűek, cserélhetőek és bármilyen Geizer kancsóban használhatóak. 
1.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(5)
Geyser vízszűrő betét kemény vízhez. A Catalon a Geyser kancsókhoz készült szűrőbetétek (patronok) alapanyaga. Ez egy rostos, szálas anyagból készül. Szabadalmaztatott anyag, melyet a Geyser cég fejlesztett ki. Az ioncserélő-, szorpciós szűrő eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és az összes ismert szennyeződést a vízből. A szűrőbetétek azonos méretűek, cserélhetőek és bármilyen Geizer kancsóban használhatóak. 
2.190 Ft
Geyser vízszűrő betét magas vastartalmú vízhez. A Catalon a Geyser kancsókhoz készült szűrőbetétek (patronok) alapanyaga. Ez egy rostos, szálas anyagból készül. Szabadalmaztatott anyag, melyet a Geyser cég fejlesztett ki. Az ioncserélő-, szorpciós szűrő eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és az összes ismert szennyeződést a vízből. A szűrőbetétek azonos méretűek, cserélhetőek és bármilyen Geizer kancsóban használhatóak. 
2.090 Ft
A Catalon a Geyser kancsókhoz készült szűrőbetétek (patronok) alapanyaga. Ez egy rostos, szálas anyagból készül. Szabadalmaztatott anyag, melyet a Geyser cég fejlesztett ki. Az ioncserélő-, szorpciós szűrő eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és az összes ismert szennyeződést a vízből. A szűrőbetétek azonos méretűek, cserélhetőek és bármilyen Geizer kancsóban használhatóak. Abban az esetben ha a szűrendő víz ismeretlen forrásból, ismeretlen mikrobiológiai összetétellel rendelkezik (pl. természetes tározó, folyó vagy tó), javasoljuk az "505"-ös antibakteriális szűrő alkalmazását, és a vizet szűrés előtt fel kell forralnia!
2.590 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
A Geyser Aragon 2 szűrőbetét, a Slim Line 10" vízszűrő házhoz készült szűrőbetét. A Geyser Aragon 2 szűrőbetét célja a csapvíz végső megtisztítása a káros szennyeződésektől (klór, nehézfémek, nitrátok, rovarölőszerek stb.), lebegő részecskéktől, a felesleges kemény sóktól, valamint az ásványi összetétel javítása. Kemény víz tisztításához. Kapacitás: min. 7.000 liter (regenerációval akár 25.000 liter is lehet, mely függ a tisztítandó víz minőségétől és keménységétől). 
9.990 Ft
Geyser Smart víztisztító patron szett, a Geyser Smart víztisztító berendezésekhez - Univerzális! Az egyedülálló-, háromlépcsős technológiának köszönhetően Ön a saját otthonában élvezheti a tökéletes vízminőség előnyeit. Az Aragon, Catalon és Aktív ezüst kombinálásával létrejött szűrőrendszer kiszűri a csapvízben található szennyezőanyagokat, mint például: a klór, vas, és rozsda, nehézfémek, nitrátok, növényvédőszerek, lebegőanyagok, valamint a víz keménységét okozó sókat. Kis helyet foglal a mosogató alatt, a patronok könnyedén cserélhetőek. 10.000 liter víz szűrésére képes!
19.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Geyser Max víztisztító patron szett, a Geyser Max víztisztító berendezéshez. A Geyser Max vízszűrőt a kemény víz hatékony tisztítására és lágyítására tervezték. A legújabb, innovatív szűrőközegek - az Aragon Max patron és az Aquasoft ioncserélő gyanta - speciális kombinációjának köszönhetően, a Geyser Max szűrő képessége hatszor nagyobb, mint a hagyományos vízlágyító rendszereké. Ennek eredményeként egy éven keresztül tiszta és egészséget vizet biztosít. A szűrő nem igényel időszakos karbantartást vagy regenerálást. 
31.990 Ft
Geyser Smart víztisztító patron szett, a Geyser Smart víztisztító berendezésekhez - kemény víz szűrésére ajánljuk. Az egyedülálló-, háromlépcsős technológiának köszönhetően Ön a saját otthonában élvezheti a tökéletes vízminőség előnyeit. Az Aragon, Catalon és Aktív ezüst kombinálásával létrejött szűrőrendszer kiszűri a csapvízben található szennyezőanyagokat, mint például: a klór, vas, és rozsda, nehézfémek, nitrátok, növényvédőszerek, lebegőanyagok, valamint a víz keménységét okozó sókat. Kis helyet foglal a mosogató alatt, a patronok könnyedén cserélhetőek. 10.000 liter víz szűrésére képes! Kemény víz szűrésére ajánljuk.
19.990 Ft

A Geyser ECO Max pult alá szerelhető vízszűrő házhoz tervezett vízszűrő betét. Kifejezetten a kemény víz lágytására tervezték. Ötvözi az Aragon Max és az Aquasoft technológiát, melynek köszönhetően a keménységi sók eltávolításnak hatékonysága, nem csökken a szűrőbetét élettartama alatt. Kiszűri a vízből a nemkívánt káros szennyeződéseket (úgy mint klór, szerves anyagok, nehézfémek, növényvédő szerek, kőolaj, vas, mechanikai részecskék ... stb). Magában foglalja az összes hagyományos vízkezelési módszert: mechanikai szűrés, ioncserés szűrés, szorpciós szűrés, vas eltávolítása és fertőtlenítés. A vizet kellemes ízűvé teszi és szagtalanítja.

23.990 Ft
Az Aragon 3 ECO a Geyser ECO rozsdamentes vízszűrő házhoz készült szűrőbetét. Kiszűri a vízből a nemkívánt káros szennyeződéseket (úgy mint klór, szerves anyagok, nehézfémek, növényvédő szerek, kőolaj, vas, mechanikai részecskék ... stb). A benne található vízszűrő betét magában foglalja az összes hagyományos vízkezelési módszert: mechanikai szűrés, ioncserés szűrés, szorpciós szűrés, vas eltávolítása és fertőtlenítés. A vizet kellemes ízűvé teszi, szagtalanítja, és csökkenti a víz keménységtartalmát is. 12.000 literenként, vagy évente szükséges cserélni!
20.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
A Geyser 20" Aragon 3 a Geyser Big Blue vezetékes házközponti vízszűrő házhoz készült szűrőbetét. Hideg-melegvizes (+4 .... +75 C fok) vízszűrő, mely kiszűri a vízből a nemkívánt káros szennyeződéseket (úgy mint klór, szerves anyagok, nehézfémek, növényvédő szerek, kőolaj, vas, mechanikai részecskék ... stb). A benne található vízszűrő betét magában foglalja az összes hagyományos vízkezelési módszert: mechanikai szűrés, ioncserés szűrés, szorpciós szűrés, vas eltávolítása és fertőtlenítés. A vizet kellemes ízűvé teszi, szagtalanítja, és csökkenti a víz keménységtartalmát is. 60.000 literenként, vagy évente szükséges cserélni!
49.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Az Ionfarms 1THE Biowash Ball mosólabda mosószer és vegyszerek nélkül varázsolja tisztává és frissé a ruhákat. A mosólabda belseje 4 féle kerámia golyócskát tartalmaz: infravörös golyók, lúgosító golyók, antibakteriális golyók és TM típusú golyók, melyek megváltoztatják a víz szerkezetét. Tisztává és üdévé változtatják a textiliákat. A mosást a kiálló dudorok között fellépő súrlódási erők is segítik. Ezt tovább fokozza a dudorokon keresztül kipergő víznyomás. A mosólabdával nem csupán egészségét és pénztárcáját kíméli, hanem bolygónkat, környezetünket és ivóvizeinket is. 
 
8.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(12)

Asztali víztisztító toronyhoz vízszűrő filter (vízszűrő betét). A vízszűrő megtisztítja a vizet a klórtól, toxikus kémiai anyagoktól, baktériumoktól, penésztől, valamint kiváló megoldás a víz szagtalanítására. A vízszűrő betét a legtöbb forgalomban lévő vízszűrő toronyhoz alkalmas (pl. Bio Aqua, Model Home, Silver Royal, Aquafonte)!

6.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(8)
Kerámia kupola asztali vízszűrő toronyhoz. A kerámia kupola első szűrőegységként eltávolítja  a vízben található szilárd szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, iszap, melyet 0,3 mikron finomságú pórusaival közel 20-szor olyan hatásfokkal végez, mint a hagyományos előszűrők. Ez a szűrési finomság már egyes baktérium fajták kiszűréséhez is elegendő! A kerámia kupola a legtöbb forgalomban lévő vízszűrő toronyhoz alkalmas (pl. Bio Aqua, Model Home, Silver Royal, Aquafonte)!
5.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Általános ásványi anyagokon túl (kálium, nátrium, kalcium, magnézium, foszfor) tartalmaz még könnyű fémeket és egyéb hasznos anyagokat is, mint például szilícium, vas, cink, réz, molibdén,vagy szelén. A maifan kő a legtöbb forgalomban lévő vízszűrő toronyhoz alkalmas (pl. Bio Aqua, Model Home, Silver Royal, Aquafonte)!
4.990 Ft
A Geyser 1PF vízlágyító a mosógépek, mosogatógépek és vízmelegítők vízkő lerakódások elleni védelemére szolgál. Segít eltávolítani a vízből a kalcium és magnézium sókat, csökkenti a vízkő képződést. A polifoszfát töltőanyag az oldhatatlan anyagokat oldható anyagokká alakítják, ezáltal a víz sokkal lágyabbá válik.
1.990 Ft
Mechanikai szűrőbetét préselt polipropilénből a vízben lévő lebegőanyagok szűrésére. 0,5 μm pórusméretű polipropilén mechanikai üledékszűrő betét, mely a Geyser Big Blue vezetékes házközponti vízszűrő házhoz készült. Eltávolítja a vízben levő, 0,5 mikronnál nagyobb méretű, lebegő szennyeződéseket (pl. homok, rozsda, stb.).
5.990 Ft
A Geyser MMB aktívszenes patron használható a Slim Line 10"-os házakban, és prémium vízkondicionálást biztosít. Az MMB patronok kiváló minőségű szénszálból készülnek, nagyobb abszopciós területtel és hosszabb élettartammal rendelkeznek a többi szorbenshez képest. Az ezüst hozzáadása bakteriosztatikus hatást eredményez. Porózitása 1-2 μm, és hideg-meleg víz tisztítására tervezték (4 - 71 °С fokig). Kapacitás: 20.000 liter!
12.830 Ft

A Geyser Aqua rozsdamentes acél szűrőházhoz készült vízszűrő betét, mely a Geyser legújabb Aragon BIO nanotechnológiás vízszűrő betéte. Kapacitása: 7.000 liter.

9.490 Ft
A Geyser Aragon-2 BIO szűrőbetét, a Geyser Slim Line 10" (orosz szabvány szerinti) vízszűrő házakhoz készült szűrőbetét. Európai szabvány szerinti Slim Line 10"-os házakban is használható, de szükséges hozzá a Geyser "B" és "I" típusú tömítőcsatlakozó. Az Aragon-2 BIO egyedülálló szűrőanyag, amihez nincs hasonló sehol a világon. Szűrőben történő használat esetén ez az anyag nem csupán a szokásos szennyező anyagokat távolítja el, hanem a baktériumokat, vírusokat, radionuklidokat és nehézfémeket is. Főzés nélkül ihatóvá teszi a vizet, 100%-ban megtisztítva szennyeződésektől és fertőző ágensektől. Kapacitás: 7.000 liter!
11.990 Ft

Mechanikai szűrőbetét préselt polipropilénből a vízben lévő lebegőanyagok szűrésére. 0,5 μm pórusméretű polipropilén mechanikai üledékszűrő betét, mely Slim Line 10"-os vezetékes házközponti vízszűrő házakhoz készült. Eltávolítja a vízben levő, 0,5 mikronnál (0,0005 milliméternél) nagyobb méretű, lebegő szennyeződéseket (pl. homok, rozsda, stb.). Vízszűrési kapacitás: 10 m³.

590 Ft
A Geyser CBC sorozat aktív szén patronjai kiváló minőségű kókusz aktív szénből készülnek (szénblokk technológiával), mely biztosítja víz tisztítását a klórtól és szerves szennyeződésektől. A CBC patronokat az US National Science Foundation (NSF) is tanúsítja. Megszünteti a kellemetlen szagokat és javítja a víz ízét. Kapacitás: 35.000 liter!
11.990 Ft

A Geyser Aragon EH szabvány méretű 10 SL vízszűrő patron alkalmas minden EU szabvány szerinti Slim Line 10"-os vízszűrő házba. Hideg-meleg vizes szűrést tesz lehetővé  (4-75 °С) és kifejezetten a kemény víz tisztításra és kezelésére tervezték. Kiszűri a vízből a szennyeződéseket, a rozsdát, a homokot, nehézfémeket, radioaktív anyagokat, a klórt, mikroorganizmusokat, E-coli-t, Hepatitis vírust, a növényvédőszereket, gyógyszermaradványokat, rákkeltő anyagokat. Szagtalanítja és kellemes ízűvé teszi a vizet. Kapacitás: 7.000 liter!
 

9.990 Ft
Az Aragon 32 vízszűrő patron a Geyser Typhoon BB10" és Big Blue, nemzetközti 10BB szabványú 10"-os házakban használható, és kemény víz tisztítására tervezték. Kombinált patron, mely polipropilén előszűrőt, Aragon-H anyagot tartalmaz és kiváló minőségű ezüstözött aktív szénblokkot. Átfogó tisztítást biztosít hideg és meleg vízre egyaránt. (+4 .... +75 C fok). Kiszűri a vízből a nemkívánt káros szennyeződéseket (úgy mint klór, szerves anyagok, nehézfémek, növényvédő szerek, kőolaj, vas, mechanikai részecskék ... stb). Magában foglalja az összes hagyományos vízkezelési módszert: mechanikai szűrés, ioncserés szűrés, szorpciós szűrés, vas eltávolítása és fertőtlenítés. 30.000 literenként, vagy évente szükséges cserélni! 
30.990 Ft
A Geyser MMB aktívszenes patronokat a Geyser Typhoon vagy a Geyser Big Blue 10" házakban használják, és prémium vízkondicionálást biztosítanak. Az MMB patronok kiváló minőségű szénszálból készülnek, nagyobb abszopciós területtel és hosszabb élettartammal rendelkeznek a többi szorbenshez képest. Az ezüst hozzáadása bakteriosztatikus hatást eredményez. Porózitása 1-2 μm, és hideg-meleg víz tisztítására tervezték (4 - 71 °С fokig). Kapacitás: 40.000 liter!
30.315 Ft

Mechanikai szűrőbetét préselt polipropilén szálakból, a vízben lévő lebegőanyagok szűrésére. 5 μm pórusméretű polipropilén mechanikai üledékszűrő betét, mely a Geyser Big Blue 10" vezetékes házközponti vízszűrő házhoz készült. Eltávolítja a vízben levő 5 mikronnál (0,005 milliméternél) nagyobb méretű, lebegő szennyeződéseket (pl. homok, rozsda, stb.). A PPY szűrők nagyobb szennyeződés megtartó képességgel rendelkeznek, mint más hasonló üledékszűrők. Vízszűrési kapacitás: 30 m³.

990 Ft
A Geyser CBC sorozat aktív szén patronjai kiváló minőségű kókusz aktív szénből készülnek (szénblokk technológiával), mely biztosítja víz tisztítását a klórtól és szerves szennyeződésektől. A CBC patronokat az US National Science Foundation (NSF) is tanúsítja. Megnövelt ezüsttartalmú patron a szűrt baktériumok és mikroorganizmusok szaporodásának megakadályozására. Megszünteti a kellemetlen szagokat és javítja a víz ízét. Kapacitás: 12.000 liter!
5.190 Ft