Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Geyser Max pult alá szerelhető víztisztító és vízlágyító - kemény vízhez

Játék

Ár:
73.110 Ft
Elérhetőség: Kérjen értesítőt!
Hűségpontok: 2925
Várható szállítás: 2024. július 08.
Gyártó: Geyser
Cikkszám: GS-16024
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

A Geyser Max vízszűrőt a kemény víz hatékony tisztítására és lágyítására tervezték. A legújabb, innovatív szűrőközegek - az Aragon Max patron és az Aquasoft ioncserélő gyanta - speciális kombinációjának köszönhetően, a Geyser Max szűrő képessége hatszor nagyobb, mint a hagyományos vízlágyító rendszereké. Ennek eredményeként egy éven keresztül tiszta és egészséget vizet biztosít. A szűrő nem igényel időszakos karbantartást vagy regenerálást. 

A Geyser Max vízszűrő az összes ismert vízszűrési módszert kombinálja: ioncserés szűrés, szorpciós szűrés, vas eltávolítása és fertőtlenítés. Az Aragon kvázi-lágyításnak köszönhetően, jótékony kalciummal (aragonittal) telíti a vizet. 

Az Aragon Max garantálja a hatékony tisztítást a túlzott keménységi sóktól, klórtól, vastól, nehézfémektől, baktériumoktól, radioaktív elemektől és más egyéb szennyeződésektől. Az olyan hasznos elemek, mint pl. magnézium, kalcium a tisztított vízben maradnak. Az aktív ezüst visszafogja a baktériumok szaporodását.

 • Hasznos élettartam lejártának önálló jelzése: a vízkő megjelenése vagy a víznyomás visszaesése egyértelműen jelzi, hogy a szűrőpatron hasznos élettartama a végéhez közelít.
 • Kiszabadulás megakadályozása: az összes kiszűrt szennyeződés végleg a patron labirintusszerkezetében elzárva marad.
 • Látszólagos lágyítás: a szűrőpatronon keresztül átfolyó víz hasznos kalcium-aragonit összetevőkkel telítődik. A tisztított vízből nem csapódik ki üledék, így forraláskor a fűtőszálakon nem rakódik le vízkő.

A Geyser Max rendszer szabványos Slim Line 10" patronokat használ. A patronokat folyamatosan tartjuk, webáruházunkban tudja megvásárolni: Geyser Max víztisztító patron szett - kemény vízhez

Tájékozódjon az Aragon szűrési technológiáról, tekintse meg videónkat: Geyser Aragon szűrési technológia

Geyser Max patronok

 • AquaSoft patron (első szűrőszakasz) eltávolítja a vízből a víz túlzott keménységét okozó sókat. A szűrőközeg élelmiszer-minőségű ioncserélő gyanták speciális keveréke. A közeg lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a kapacitást kinyújtsák a teljes működési időre. 
 • Aragon MAX (második szűrőszakasz) egyedülálló szűrőpatronnak a célja, hogy a kemény vizet lágyítsa. Különleges ioncserélő gyanták jelenléte és az aragon anyag kiegyensúlyozott szerkezete biztosítja a szűrőpatron megszakítás nélküli, minőségi működését az egy év hasznos élettartama során. Az Aragon technológia világszabadalommal védett!
 • A CBC Ag (széntömb) egy olyan szűrőbetét (harmadik szűrőszakasz), amely aktivált kókuszszénből készül. Hatékonyan távolítja el a szerves és klórtartalmú szerves vegyületeket, a szabad klórt, a kellemetlen szagokat, javítja a víz érzékszervi tulajdonságait. Az ezüsttel átitatott patron bakteriosztatikus hatást fejt ki a teljes üzemideje alatt.

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Geyser MAX tisztítási hatékonyság

 • Szuszpendált szilárd anyagok (rozsda, homok, algák és más részecskék) nagyobb, mint 0,1 μm - 100%
 • Radioaktív és nehézfémek (ólom, kadmium, réz, stroncium-90, cézium) - 99%
 • Aktív klór - 100%
 • Szerves vegyületek - 92%
 • Vízkeménységet okozó sók - 50%
 • Mikroorganizmusok és E. coli - 99%
 • Vízkő - akár 85%

Tisztítandó vízre érvényes követelmények

 • Lebegőanyag tartalom - legfeljebb 8,0 mg / l;
 • Összes vas tartalom - legfeljebb 0,3 mg / l;
 • Elszíneződés - legfeljebb 30 fok a platina-kobalt skála szerint; a permanganát oxidációs index szerint - max. 5,0 mEq /L.

Átlagos életidő a patronokra

 • Aquasoft: 12 hónap
 • Aragon MAX: 12 hónap
 • CBC Ag: 12 hónap

A rendszer teljes kapacitása: 12 000 liter **
* A forrásvíz szennyeződésétől függ
* * 3 mEq / L vízkeménységig

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Geyser Max technikai sajátosságok

 • Az összeszerelt szűrő mérete (szélesség / magasság / mélység):  380х310х140 mm
 • Ajánlott szűrési sebesség (max.) 3 l / perc
 • Maximális üzemi nyomás: 7 atm
 • A kezelt víz hőmérséklete: +4 ... + 40 ° С
 • Nettó súly (legfeljebb): 6,5 kg 
 • A termék tartalmazza a telepítéshez szükséges összes alkatrészt
 • A patronok speciális szerszámok igénye nélkül cserélhetőek

Beüzemelés

Figyelem! Mielőtt használatba veszi a vízszűrő berendezést, mossa át 3 liter/perc átfolyási sebességgel 3-5 perc alatt. Ezt minden egyes alkalommal el kell végezni a szűrőpatroncserét követően, illetve ha hosszabb ideig (több mint 5 napig) nem használta a szűrőberendezést.

Az új szűrőberendezés beszerelését, vagy a szűrőpatron cseréjét követően levegős maradhat a rendszer. A vízrendszer jelentős mértékben fellevegősödik, emiatt a kifolyó víz levegőbuborékokkal telítődik és tejfehérnek tűnik. A levegőszűrő rendszeren keresztül távozik működtetés közben a levegő, és a megtisztított víz átlátszó lesz egy kis idő után. A szűrőberendezés használata közben fokozatosan kiürül a rendszerből a levegő, és egy idő után már átlátszó lesz a tisztított víz (kb. 50-100 liter használata után). A tisztított víz ezalatt természetesen fogyasztható! 

Kérjük töltse le a használati útmutatót, a bekötés és az üzembehelyezés részleteinek elolvasásához:

Geyser Max Használati útmutató (letölthető dokumentum .pdf)

Figyelmeztetések, óvintézkedések

A beszerelést szakképzett szakembernek ajánlott végeznie! Önálló telepítés esetén szigorúan kövesse a használati utasításokat. Indokolatlanul semmiképpen nem javasoljuk a gyári bekötések szétbontását.

Figyelem! Az összes szűrőház tömítettségét magas nyomáson teszteltük.

Az aragon patron kirepedésének elkerülése érdekében mindig nedvesen kell tartani. A szűrő használatának egy hónapnál hosszabb szüneteltetése esetén ellenőrizze, hogy a szűrőházban van-e víz.

Figyelem! Ha a rendszerben magas nyomás van (> 6 bar), a szűrő elé be kell építeni egy nyomáscsökkentő szelepet.

Mielőtt elkezdi a beszerelést zárja le a hidegvíz-szelepet, és engedje le a nyomást a vízvezeték áramlásirányú ágán bármelyik szeleppel.

A beszerelés előtt ellenőrizze, hogy a szűrő megfelelően van-e meghúzva (ha szükséges - húzza meg), és végezze el a becsatlakozást az utasítások szerint.

Figyelem! Az, hogy a függőleges címkék pontosan a szűrőberendezés elülső részének közepén helyezkednek el, nem garantálja csatlakozás légmentes és szivárgásmentes bekötését. A menetes csatlakozás megszorításakor meg lehet változtatni a címkék beállítását is.

Védje a szűrőberendezést és a szűrőpatronokat az odaütődéstől, leeséstől, fagytól, vagy közvetlen napsugárzástól. A szűrőberendezések bármilyen zárt rakterű szállítójárművel szállíthatók (kivéve a fűtetlen repülőgép raktérben) a szállítási utasításoknak és előírásoknak megfelelően.

A szűrőberendezést ajánlott az eredeti csomagolásban tárolni, fűtőtestektől legalább 1 méter távolságot tartva. Védje a készüléket aerosoltól, maró hatású vegyszerektől, és illatos vegyi anyagoktól. A környezetvédelmi nemzeti szabványok figyelembevételével, és az egészségügyi, környezetvédelmi, valamint egyéb vonatkozó jogszabályok követelményeinek betartásával kell a készülék ártalmatlanításáról gondoskodni.

Származási ország: Oroszország

Garancia / jótállás: 1 év

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 10. 05.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a Vitalitás Webáruházzal egyaránt!!!
Bárkinek ajánlom és én is használni fogom a továbbiakban is!