Diet Food Bio Kurkuma gyökér por 200 g
TERMÉK LEÍRÁS
TUDJON MEG TÖBBET AZ AYURVÉDIKUS EGÉSZSÉGFILOZÓFIÁRÓL
A kurkuma egészségre gyakorolt hatásai
A kurkuma csökkenti a gyulladásos folyamatokat, javítja a keringést és segít megszabadulni a toxikus anyagoktól. Ígéretes szernek tartják a gyomor-bélrendszeri panaszok enyhítésében. A kurkuma hatóanyaga a kurkumin, melyet a növény 2-5%-ban tartalmaz (ez a hatóanyag adja a növény sárgás színét is). A kurkuma serkenti a máj működését, ezáltal fokozódik az epesav elválasztás, így a zsírok gyorsabban lebomlanak. A kurkuma segítséget nyújt a sérült májsejtek rengenerálódásában is. Csökkenti a gyomorsav termelődését és a gyomorégést. Enyhíti az evés utáni teltségérzetet és a puffadást. A gyomor gyulladásos megbetegedése esetén sokat javíthat az életminőségen. Segítségünkre lehet a bélrendszerben felgyülemlett méreganyagok kiürítésében. Megfigyelések szerint a kurkuma fogyasztásának hatására a bélrendszer toxin szintje is csökken.
Összetevők
Allergének
Elkészítés: Keverjen el 1-2 teáskanállal kedvenc italában (tejben, joghurtban, vízben, gyümölcslében). Tárolja száraz és hűvös helyen szorosan lezárt tartályban.
Csomagolás
A nyersanyagok származási országa:
Táplálkozási értékek a termék 100 grammjában
Tápérték jelölés | 100 g-ban |
---|---|
energia | kcal 395 |
fehérje | 10 g |
zsír | 11.5 g |
-ebből telített | 4 g |
szénhidrát | 53.6 g |
-ebből cukor | 3 g |
rost | 13 g |
só | 0.1 g |
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE







