Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrő (szűrőbetéttel)

Játék

Ár:
13.990 Ft
Elérhetőség: Kérjen értesítőt!
Hűségpontok: 560
Várható szállítás: 2024. május 06.
Gyártó: Geyser
Cikkszám: GS-61005
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (282)
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

A Geyser Euro vízszűrő nem csak egy egyszerű víztisztító berendezés, hanem egy olyan készülék, amely a csapvízből alkalikus vizet állít elő minimális költség mellett. Kiszűri a vízből a szennyeződéseket, a rozsdát, a homokot, nehézfémeket, radioaktív anyagokat, a klórt, mikroorganizmusokat, E-coli-t, Hepatitis vírust, Escherichia coli-t, a növényvédőszereket, gyógyszermaradványokat, rákkeltő anyagokat. Szagtalanítja és kellemes ízűvé teszi a vizet. Minden átlagos szabványméretű csaptípushoz csatlakoztatható és a váltószelep segítségével Ön szabályozza, hogy mikor használ szűrt vizet. A csapvizet ugyan tisztítják klórral, de az elöregedett csőhálózaton keresztül (ami 30-40 éves) mire a lakásunkba ér a víz, a csöveken megtelepedett baktériumokkal, rozsdával és minden más nemkívánatos anyagokkal szennyeződhet. Tisztítsa meg a csapvizet Geyser Euro-val - minimális költségen - és fogyasszon egészséges, tiszta, alkalikus vizet! 1 db összekötő idomot tartalmaz a doboz (a belső menetes csapokhoz). 

A Geyser Euro vízszűrő előnyei

 • magas hatékonysággal tisztítja meg a csapvizet
 • elegáns, könnyen kezelhető kivitel, beszerelése nem igényel szaktudást
 • nagy kapacitású szűrőbetét (kb. 3.000 liter szűrt víz vagy 6 hónap)
 • újrahasznosítható, mosható, felfrissíthető szűrőbetét (fél évente javasoljuk a szűrőbetét cserét).
 • minimális költséggel elért víztisztítás

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

A vízszűrő beüzemelése

Átlagos egyen szabványméretű csaptípushoz csatlakoztatható, külső-belső átmérő Kb.: 22 / 24 mm. Néhány csaptelep esetén a menet keresztmetszetének mérete következtében egyedi átalakító szükséges (néhány IKEA-s, illetve kihúzható fejjel rendelkező csaptelepre nem csatlakoztatható).

A beüzemelés nagyon egyszerű (szaktudást nem igényel): A csap végén lévő habosító perlátort le kell tekerni. A fehér megszorító kupakkal meg kell húzni a Geyser Euro szűrőt, hogy a betét ne lötyögjön benne. A leszerelt perlátor helyére, a menetbe kell beletekerni a Geyser Euro szűrőt. Ezek után a szűrő használatra kész. A kis fekete karral lehet szabályozni, hogy szűrt vizet használunk-e. Amennyiben belső menetes a csap, ki kell csavarni a belső menetes gyűrűt. Ebben az esetben kell használni az összekötő idomot. Be kell csavarni az idomot a vastagabb végével a csap belső menetes részébe. Ezután kell csatlakoztatni a krómozott szűrőtestet a menetes részével az összekötő idom segítségével a csaphoz. 

Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrő

 • Az 1-es fázisban a vízben lévő szennyeződések, rozsda, homok stb. megkötődnek a szűrőbetét külső felületén.
 • A 2-es fázisban kémiailag kötődnek meg a nehézfémek, radioaktív elemek, klór- és foszfor bázisú szerves anyagok.
 • A 3-as fázisban a szűrőbetétbe beleolvasztott ezüst hatására a baktériumok és vírusok szaporodásának megakadályozása történik.

Geyser Euro tisztítási hatékonyság

Szennyeződések Élettartam eleje Élettartam közepe Élettartam vége
Lebegő szilárd anyagok > 0,5 mk 100%-os 100%-os 100%-os
Zavarosság 95%-os 100%-os 100%-os
Szín 87%-os 90%-os 90%-os
Klór 99%-os 90%-os 90%-os
Ólom, kadmium, cézium -137 95%-os 95%-os 95%-os
Összes vas 85%-os 90%-os 90%-os
Szerves összetevők 95%-os 95%-os 95%-os

Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrő, tekintse meg videónkat: Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrő

 

Aragon nanotechnológiás szűrőbetét

A Geyser Euro vízszűrőben található Aragon - nanotechnológiás - szűrőbetét több vízkezelési módszert is kombinál: mechanikus-, ioncserén alapuló és adszorpciós eljárásokat. Az Aragon szűrőbetét alapja egy SGS-polimer alapú anyag. A térgömb alakú polimereket (SGS-polimerek) először a Szovjetunióban állították elő, a 20. század közepén. Az eljárás világszabadalommal védett, és ma csak a Geyser rendelkezik ennek az anyagnak a sorozatgyártási technológiájával. Az SGS-polimerek radikálisan új anyagok, melyek háromféle szűrést kombinálnak: mechanikai, szorpciós és ioncserés szűrés. Egyik ismert szorpciós anyag sem távolít el ilyen széles körű kémiai vegyületeket, mint az SGS-polimerek. Az SGS-polimerek olyan makromolekuláris vegyületek, melyeket különböző monomerekből állítanak elő. Az SGS-polimerek szintézisének folyamatában - mikroglobulumok (mikro-gömböcskék) - a tekercsben meghajlított hosszú polimer láncok képződnek. A mikroblobuláknak (mikro-gömböcskéknek) nagy belső felületi szerkezetük van (akár 500 m2 / gramm). Magának a felületnek aktív csoportjai vannak, melyeken az ioncserélő folyamatokat végzik. A cserélhető ionok közvetlen kölcsönhatásba lépnek a kémiailag aktív polimer felülettel. Az Aragon technológia világszabadalommal védett! 
 
A mechanikai szennyeződések (rozsda, homok) eltávolítása főként a polimer felületi rétegben történik (az anyag külső pórusainak méreténél nagyobb méretű részecskék mechanikai szűrését végzi). A polimer anyag pórusmérete 0,01 és 3,5 mkm közötti tartományban változhat. A szűrőcsatornának összetett kanyargós formája van, amelynek gradiens porozitása megakadályozza a szűrt szennyeződések kiürítését a tisztított vízbe, amely gyakran előfordul a nyomásugrások során. A szabad csatornák száma az anyagban fokozatosan csökkenti a tisztított víz nyomását. Az Aragon szűrő labirintus-szerű belső szerkezete akadályként szolgál a mikroorganizmusok számára. A baktériumok és vírusok túlnyomó része hosszúkás alakú (0,5 és 20,0 mkm között), ezért csapdába esnek az anyag csatornáiban. A polimerben "elfogott" mikroorganizmusok  visszaszorítása érdekében a szűrőben lévő beleolvasztott ezüst anyag teljesen megakadályozza azok szaporodását, valamint a tisztított vízbe való visszajutását.
 
Az oldott kémiai elemeket (az alumíniumtól kezdve a nehézfémekig, a klór, a foszfor bázisú szerves anyagok, valamint a radioaktív elemek) és azok vegyületeit ioncsere és szorpciós mechanizmus útján távolítja el a vízből. A resorcin alapú polimer bázisú Aragon, a legjobb eredményeket mutatja a vízben lévő káros szennyeződések komplex eltávolításában.
 
Sikeresen teljesítette az ivóvíz-tisztító rendszerekben alkalmazandó orosz és nemzetközi szabványok szigorú megfelelőségi vizsgálatait. A csernobili baleset utáni szennyeződésnek kitett régiókban az Aragon szorbenst sikeresen alkalmazták a víz kezelésre. 

Tájékozódjon az Aragon szűrési technológiáról, tekintse meg videónkat: Geyser Aragon szűrési technológia

 

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Kemény víz lágyítása Aragon szűrővel

A kvázi-lágyítás az ARAGON anyag egyedülálló jellemzője. A keménységet okozó sók szerkezete megváltozik, amikor a víz átmegy a szűrőanyagon. A víznek olyan tulajdonságai lesznek, amelyek kedvező hatással vannak az élő szervezetekre. A vízlágyítás és a vízkőképződés megakadályozásának hagyományosan alkalmazott módszerei az ioncserélés és a fordított ozmózis. Mindkét módszer csupán eltávolítja a túlzott arányban jelenlévő keménységet okozó sókat a vízből. Ezek a módszere megbízhatóak, ám viszonylag drágák.

A vízkőképződés megelőzésének egy alternatív módja, hogy a keménységet okozó sókat benne hagyjuk a vízben, viszont megváltoztatjuk a szerkezetüket, így nem képeznek kemény lerakódásokat melegítéskor. A vízkő általában kalcium-karbonátot tartalmaz kalcit formájában. Van azonban a kalcium-karbonátnak egy másik kristályos módosulása - az aragonit. Az aragonit kristályok egyesülési és felületi tapadási képessége lényegesen alacsonyabb, mint a kalcité. A víz Geyser Aragon szűrőn történő átáramlásának eredményeként a keménységet okozó sók aragonit szerkezet képződését kísérleti alapon is megerősítették. A kicsapódó és rombikus aragonit kristályok kristályos szerkezete egyértelműen látható a mikroszkópon keresztül. Az Orosz Tudományos Akadémia Ásványi Nyersanyagok Országos Intézete által elvégzett röntgen elemzésének eredményei szintén azt bizonyítják, hogy a vízben az aragonit formában jelenlévő kalcium-karbonát tartalom jelentősen növekszik az Aragonon keresztül történő szűrést követően. Mindeddig a mágneses vízkezelés volt az egyetlen módszer, amely az aragonit ezen tulajdonságát alkalmazta a vízkő eltávolításra. A kemény víz Geyser Aragon szűrővel történő kezelése különféle földrajzi régiókban minden esetben ugyanezt a hatást érte el. Még akkor is, ha a szűrő ioncserélő kapacitása már kimerült, a Geyser szűrőn keresztülfolyó víz nem képez vízkövet, sőt lemossa a már meglévőt is.

Az Aragonnal kezelt víz csökkenti a vesekő képződés kockázatát

Figyelembe véve azt a tényt, hogy az aragonitvíz nem képez vízkövet, és fokozatosan oldja fel a régi lerakódásokat, arra utalhat, hogy az ilyen víz hasonló hatása megfigyelhető az élő szervezeten, a nefrolitok (vesekő) feloldódásánál is. A Katonai Orvostudományi Akadémián (Szentpétervár) vizsgálták az Aragon anyagon keresztül szűrt víz élő szervezetekre gyakorolt hatását. Kettős vak vizsgálatot végeztünk két csoport fehér patkányon 30 nap alatt. Az első csoport állatai kemény csapvizet kaptak, míg a második csoportba tartozó állatok ugyanezt a vizet kapták, de a vizet Aragon anyagon keresztül szűrték.

Mielőtt a 2. csoportba tartozó patkányok megkapták a vizet, a szűrőt hosszú ideig kemény vízben működtették. Ennek eredményeként telített volt kalcium- és magnézium-sókkal, és a kiindulási és szűrt víz keménysége szinte egyenlő volt. Ez által kizártuk a víz összetétel kémiai változásának megengedett tényezőjét, így csak a „kvázi-lágyítás” patkányokra gyakorolt hatását vizsgáltuk. A vizeletben lévő lerakódások elemzése alapján a különböző csoportok állatai közötti jelentős különbségeket kaptuk meg. Az első csoportba tartozó állatok vizelete nagy kristályokat tartalmazott, amelyek képesek nefrolitok (vesekő) képződésére. Mozgás közben ezek a kristályok mechanikus károsodást okoznak a vesék és a húgyutak belső szöveteiben. Ezt a hipotézist megerősíti a fehérjék és a vér jelenléte a vizeletben. Ezek a mikro sérülések hozzájárulhatnak a belső fertőzések kialakulásához.

Kijelenthetjük, hogy a Geyser szűrővel szűrt kemény víz fogyasztása a vizeletben lévő, kőképződést kiváltó kristályok számának és méretének csökkenéséhez vezet. A vizelet összetétel ilyen pozitív változása azért lehetséges, mert az aragonit részét képező szervezet jobban asszimilálja a megnövekedett kalcium-beáramlásra és a kalciumra adott reakciót. A keménységet okozó sók aragonit formája megkönnyíti a kalcium asszimilálódását (beépülését), javítja a gyomor és bélrendszer és a máj funkcióit, csökkenti a vesék terhelését, és csökkenti a vesekő kialakulásának esélyeit.
 

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Geyser Euro csapra szerelhető víztisztító beüzemelési útmutató

Kérjük először ellenőrizze, hogy minden tartozék benne van-e a csomagban.

 • krómozott vízszűrő test
 • összekötő idom
 • szűrőbetét műanyag tubusban
 • szűrőzáró kupak megszorító

A beüzemelést azzal kezdjük, hogy megnézzük, hogy az a csaptelep, amelyre fel kívánjuk szerelni a vízszűrőt, külső vagy belső menetes.

 • Ha külső menetes, csavarja le a külső szorítógyűrűt, és vegye ki a kis fémszűrőt. Ebben az esetben az összekötő idomot (2) nem kell használnia.
 • Ha belső menetes, csavarja ki a belső menetes  gyűrűt, és vegye ki a kis fémszűrőt. Ebben az esetben használja az összekötő idomot. Csavarja be az idomot a vastagabb végével a csap belső menetes részébe. Ezután csatlakoztassa a krómozott szűrőtestet (1) a menetes részével az összekötő idom segítségével a csaphoz.

Csavarja le a szűrőtartály zárókupakját, és helyezze bele a szűrőbetétet úgy, hogy a szűrőn lévő lyuk lefelé nézzen. Csavarja vissza a zárókupakot úgy, hogy pontosan illeszkedjen.

A váltószelep segítségével Ön határozza meg, mikor használ szűrt vizet. Javasoljuk, hogy mosogatáshoz ne a szűrt vizet használja! A szűrő átlagosan 3000 liter csapvizet képes megszűrni. Higiéniai okokból javasoljuk fél évente cserélni a szűrőbetétet. A fél év időtartamon belül regenerálásra és tisztításra is szükség lehet!

A Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrőhöz a vízszűrő betétet webáruházunk folyamatosan tartja, így csere esetén biztosítani tudjuk a betétet!

Technikai információk

 • A tisztított víz hőmérséklete: +4...+40 °С;
 • Optimális szűrési sebesség: akár 0,5 l / perc;
 • Üzemi nyomás: legalább 0,5 atm
 • Szűrő regenerálása: 300-500 literenként

Önjelző vízszűrő betét

Amennyiben a szűrő használata közben tartósan fennakadást tapasztal, a szűrőt át kell mosni néhány percen keresztül víz áteresztésével. Ezt a folyamatot, a szűrő tiszta vízzel történő feltöltése előtt kell elvégezni. Amennyiben használat közben a szűrő eldugul, ez a vízáram és a szűrőteljesítmény csökkenéséhez vezet. Az áramlás intenzitásának csökkenése függ a víz minőségétől és mennyiségétől. Ha csökken a szűrési sebesség, az azt jelenti, hogy a szűrőbetét tisztítása (regenerálása) vagy cseréje szükséges.

Aragon szűrőbetét regenerálása, tisztítása

A vételezett víz minőségétől a 3.000 liter vagy fél éves időtartamon belül többször is szükség lehet a vízszűrő betét tisztítására / regenerálására. Elzárt keverőcsap mellett a kart zárja el és vegye ki a szűrőbetétet a figyelmeztetések betartásával. A szűrőbetét tisztítása két lépésből áll:

Mechanikus tisztítás: Tisztítsa meg a szűrőbetétet puha kefével (pl. fogkefével) forró vízpermet alatt. A vékony felszíni réteg eltávolítása után a tisztítási hatékonyság javul.

Ioncserélő tulajdonság visszaállítása: 3%-os citromsavat kell készíteni (0,5 teáskanálnyi 100 ml vízhez) és a szűrőbetétet ebbe kell belemártani. Az oldat teljesen lepje el a szűrőbetétet. Hagyja a szűrőbetétet az oldatban egy éjszakára (kb. 10 órára), majd öntse ki az oldatot és merítse a szűrőbetétet szódabikarbóna-oldatba (0,5 teáskanálnyi egy pohár vízhez) 30 percig. Ezután helyezze a szűrőbetétet a szűrőházba és 3-5 percen keresztül mossa át folyóvízzel. A szűrő készen áll a használatra.

Geyser Euro vízszűrő használati útmutató (letölthető dokumentum .pdf)

Garancia: 1 év

Származási ország: Oroszország

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

4.91
282 értékelés
5
(256)
4
(23)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2024. 02. 10.
Szuper termék!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2024. 02. 10.
Nagyon jó termék szép tiszta klór mentes vizet iszunk. Megvagyok elégedve vele.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 12. 25.
Nagyon jó kis konstrukció. Szeretem. A másik helyen kancsós vízszűrőm van, de ez sokkal kényelmesebb. Ennek ellenére, mivel hozzászoktunk a kancsóhoz, most is "szűrök" ki vizet kancsóba és abból iszunk. Mondjuk a "nyugodt" víz sokkal jobb a szervezetnek, ezért is. A vízszűrőt könnyű cserélni benne. Arra kell figyelni, hogy csak kis nyomáson engedjük át a vizet a szűrőn.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 12. 04.
Szeretem ezt a vízszűrőt, már másnak is ajánlottam!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 04. 04.
Nagyon jó, megvagyok elégedve a szürővel . Mostmár szívesen iszom a csapvízet eltünt a kellemetlen szag , és rossz íz .
Mindenkinek csak ajánlani tudom !
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 04. 02.
Nagyon örülök hogy megvettem! A víz, víz ízű. (Nem pocsolya, mint egyébként.) Kicsi, beüzemelése egyszerű. Nélkülözhetetlen már!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 03. 25.
2 hónapja használjuk a szűrőt. Eddig elégedettek vagyunk vele, bár a víz tényleg sokkal lassabban folyik a szűrőn mint, előtte a csapból.
Az íze is selymesebb, tisztább hatású - akárcsak a színe!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 03. 14.
Elégedett vagyok a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 03. 02.
Praktikus, könnyen felszerelhető, szép kivitelezés. A víz kellemes ízű.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 27.
A termék gyorsan megérkezett, praktikus, kis helyet foglal, könnyen felszerelhető, két hónapja használjuk és megvagyunk elégedve vele.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 27.
Nagyon szeretem, még a víz íze is sokkal jobb. Azóta csak ezen keresztül használom a vizet..
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 22.
Hozza az elvárásokat. Könnyű volt telepíteni és érezhető a különbség.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 12.
Elégdett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 08.
Kompakt, jól néz ki, pofon egyszerű a felszerelése. Érezhetően lágyabb, jobb ízű csapvizet szolgáltat. Maximálisan elégedettek vagyunk a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 06.
Kiváló ízminőségű vizet nyertünk,a vízforraló pedig hosszabb ideig vízkőmentes marad,nagy előny!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 02.
Imádom a vízszűrőt.Nekem a csapvíz a mindenem,de a szűrő nélkül ihatatlan volt.Amióta felszereltük, az egész család csak csapvizet iszik.Nagyom finom lett!!!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 01.
Nagyon jó választás volt ez a készülék. Finom, friss vizet iszunk mindennap.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 01. 29.
Nagyon elégedettek vagyunk. Jó termék, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 01. 29.
Nagyon jó termék.Megint csapvizet iszunk.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 01. 27.
Szuper termék, kedvező ár. Sokkal finomabb a csapvíz ezzel a termékkel. Mióta ezt a szűrőt használjuk, sokkal több vizet iszunk (még az ásványvíznél is jobb az íze). Vége a sok ásványvizes palacknak, és még spórolunk is.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 01. 16.
Bevált! Eltüntette a víz kellemetlen ízét. (nagyvárosi lakótelep)
Könnyű felszerelni és esztétikus.
Lassabban lesz tele a pohár, de valamit valamiért.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 01. 11.
Super a termék
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 01. 08.
Mindenki akinek ezt a terméket vásároltam , örül a finom víznek.
A szállítás is gyors , korrekt volt. Összességében elégedett vagyok, és másoknak is ajánlottam már.
Kőszönöm
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 12. 30.
Nagyon meg vagyok elégedve a Geyser euro víztisztítóval. Könnyen felszerelhető és könnyen használható, praktikus, mutatós, nem foglal sok helyet. Azonnal érezhető a hatása , már az íze is más a víznek. Az egészségemhez ez a víztisztító nagyon nagyban hozzájárul. Örülök, hogy megvásárolhattam.
| 0 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 12. 23.
Nagyon elégedett vagyok a twrmékkel,tökéletes kristály tiszta vizet produkál a termék!Azon gondolkodom,hogy rendelek belőle még egyet,de nem tudom,hogy van e szavatossági ideje,mert 3000 liter vizet nem használok el hamar!✌️
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 12. 19.
Érezhetően jobb a víz minősége. Örülök, hogy megvásároltam.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 12. 09.
Nagyon Klassz!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 12. 01.
Eddig elégedett vagyok a termékkel, jó ízű lett a víz. Nincs végre PET hulladék.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 11. 30.
Könnyen felszerelhető, nem nagy, nem nehéz, és jól működik.
Hátrányt csak a kis kimeneti nyílás jelent, amin keresztül hatalmas nyomással jön a víz, így vigyázni kell, mennyire nyitjuk a csapot, ha nem akarunk csuromvizesek lenni :)
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 11. 24.
A termék a leírásnak és elvárásaimnak megfelelő. A termékinformáció részletes, bőséges.
Köszönöm.
| 5 / 5 csillag!
2022. 11. 23.
Szuper kis dolog. A szóda azóta finomabb. A vízforraló szép és nem vízköves azóta. Én csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 11. 07.
Hozza, amit vártunk tőle.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 10. 23.
Elégedett vagyok a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 10. 21.
Korrekt bolt, minőségi termékekkel
| 2 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 10. 21.
Egész más színű és ízű a csapvíz, finom. Biztosan szűr, mert se vasas színe, se klóros íze nincs a víznek.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 10. 13.
Kultúrált külső, könnyű felszerelés, jól működik
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 10. 09.
Örülök, hogy megvettem ezt a vízszűrőt. Nincs fertőtlenítő szaga a víznek, így újra csapvizet iszom. Nincs PET hulladék, nem kell cipelnem az ásványvizet.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 10. 01.
Kiváló termék. Gyors szállítás.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 30.
Imádjuk a vízszűrőt, már Édesanyámnak is utórendendeltünk belőle. Nagyon gördülékenyen ment minden, és az ügyfélszolgálaton is végtelenül készségesen, segítőkészen válaszoltak a kérdéseimre.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 28.
Elégedett vagyok a termékkel, szépen tisztítja a vizem, finom az íze is, hálisten a műanyag palackot száműzni tudtam ezzel az életemből...
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 26.
Tisztelt Vitalitás!

Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel bárkinek szívesen ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 24.
Nagyon jó termék, tökéletesen szagtalanítja és tisztítja a csapvizet
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 24.
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel!
Gyors postázás, könnyű felszerelés, tökéletes működés!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 15.
Nem bántam meg,teszi a dolgát ahogy kell a víznek is egész más íze van.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 14.
Praktikus, kis helyet igénylő szerkezet. Nem akadályoz vezeték a csaptelep használatakor, mivel ennél nincs. A szállítás is hamar megtörtént.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 08.
Meg vagyok elégedve a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 07.
A vízszűrő jól működik, nagyon megvagyok elégedve vele.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 03.
Elégedett vagyok a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 08. 24.
Tökéletesen működik. Ajánlani tudom másoknakis.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 08. 22.
Szuper
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 08. 15.
nagyon elégedett vagyok vele
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 08. 09.
Már második alkalommal vásároltam a terméket.
Maximálisan elégedett vagyok vele.
Ajánlom
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 26.
Nagyon kellemesen csalódtunk a vízszűrőben mivel több személyt is megkínáltuk a szűrt vízzel,és óriási különbséget találtak mivel lágy,és selymes ízű.Naponta használjuk mivel rögtön hideg vizet tudunk inni,és az ára is elfogadható a szűrő csapnak.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 24.
A termék tökéletesen működik, nagyon meg vagyok vele elégedve.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 24.
megvagyok elégedve
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 24.
Nagyon meg vagyok vele elégedve
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 18.
Nagyon jó
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 14.
Nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Reméljük, sokáig tudjuk használni.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 13.
A második ilyen készüléket rendeltem, egy ismerős kérésére. Ehhez már fémből készült adapter volt, ezzel van a csapra szerelve a készülék. Az előző sajnos műanyag, amiből szinte azonnal kiment a menet, szóval a fém mindenképp jó dolog. Szűrő használatával a víznek érezhetően semlegesebb íze van, tehát a használatának van értelme.
Borzasztó bosszantó viszont, hogy kis lyukon áramlik ki a víz, s ha véletlen átkapcsolva marad, s az ember elfelejtkezik róla, akkor összecsapja az egész konyhát a nagy nyomás miatt.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 08.
Egyenlőre nincs panaszom rá. Jól működik minden rendben van!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 03.
Igen eddig megvagyok elégedve a termékkel és remélem így is marad! Egyszerű a felszerelése, remélem ha cserélni kell az is így lesz
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 03.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 06. 25.
Tökéletes. Nagyon jól müködik.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 06. 11.
Kiváló termék.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 06. 10.
Meg vagyok vele elégedve
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 06. 07.
Kifejezetten örülök, hogy ráakadtam erre a vízszűrőre, nagyon elégedett vagyok a működésével. A víz jóízű, áttetsző.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 05. 14.
szuperül működik,azóta nem trutyis a poharam oldala
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 05. 13.
A terméket örömmel használjuk. A gyermekeim részére is vettem belőle. A webáruház igen rugalmas,gyorsan teljesíti a megrendeléseket. Maximálisan meg vagyok elégedve velük.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 05. 07.
MEGÉRI AZ ÁRÁT. A KLÓROS CSAPVÍZ IS IHATÓVÁ VÁLT.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 05. 05.
A másodikat vásároltam meg - így minden csapra van :).
Nagyon egyszerű a szerelés és, bármilyen kicsinek is tűnik a patron, igenis nagy különbséget lehet érezni a szűrt víz ízében és minőségében.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 05. 04.
Meg vagyok elégedve,nagyon finom a víz!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 23.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Csak ajánlani tudom.!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 19.
A termék megfelel az elvárásaimnak. Ár érték arányban szerintem egy nagyon jó termék.
Eddiga vezetékes ivóvíz hálózat tisztításakor nem lehetett meginni a csap vizet, mindíg kellett itthon ásványvíznek lennie ilyen esetekre. Az utóbbi időben pedig már állandósult, mert más volt az íze, de ez hosszú távon drága megoldás. Ezért döntöttem a víztisztító mellett. A leírások alapján jó befektetésnek tűnt, és nem is kellett csalódnom. Köszönöm
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 10.
Köszönöm szépen! Meg vagyok vele elégedve! A víz selymes nincs klór illata! Azóta a csapvízet fogyasztjuk!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 06.
Nagyon gyorsan megkaptam a terméket ami végtelenül egyszerűen csapra szerelhető. Könnyen kezelhető.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 05.
Nagyon szeretjük. Tiszta víz
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 02.
Nagyon szeretjük
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 02.
Nagyon szeretjük
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 01.
Azért választottam a terméket, mert nagyon kemény a víz a településünkön. Hetente többször is takarítani kellett a vízforralót, volt, hogy kétnaponta. A "készülék" praktikus, könnyen felszerelhető és működtethető. Határozottan használt, a vízkőtelenítést ugyan nem ússzuk meg, de legalább 2 hétre kitolja a forraló használatát. Mosogatáshoz egyszerűen átkattintom, és kímélem a szűrőt. Ajánlom!!!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 23.
Nagyon jó, én már minden lakásban ezt használom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 16.
Elégedett vagyok a termékkel, beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Ajánlom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 13.
Mivel az,, élet forrása a víz", nem mindegy milyen vizet iszom nap mint nap. A víz tiszta, lágy, selymes. Elégedett vagyok a vízszűrővel!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 10.
Elégedett vagyok a termékkel, beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Jó ár-érték arányú termék, ajánlom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 09.
Könnyen szerelhető és használható termék.
Az elvárásomat teljesíti. Eddig meg vagyok vele elégedve.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 07.
Örülök hogy megrendeltem a vizszűrőt a csapra. Könnyen felszereltem, azóta csak ezt a vizet isszuk, a kávéfőzőbe, q vizforralóba is ezt teszem azóta szép tiszta mindkettő. Jó mert így nem kell hordani máshonnan a vizet illetve a sok műanyag palackos vizet sem kell meglenni, amik egyáltalán nem jók, hiszen nagyon sokáig benne vannak a műanyagba, ami kódja a sok rossz anyagokat a vízbe, a másik pedig biztos nem friss valamivel azokat is tartósítás kell hogy akár egy évig is benne legyen tisztán. /Gondoljunk csak a nagyanyáink idelyére. / Minden reggel friss vizet kellett bevini hogy friss vizet igyunk. Én plusz szűrőt is kértem hogy legalább egy évig kitartóan. Bízom, továbbra is kapható lesz hozzá a szűrő. Köszönöm szépen a lehetőséget.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 07.
A termékkel megvagyok elégedve. A fél helyezés könnyen ment, a használata is egyszerű. A szűrt víz finom, nincs semmi mellékíze. A vízforraló kancsó sem vízkövesedik. Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 07.
Nagyon megvagyok elégedve a szűrővel. Könnyű a fél helyezés a használat. A szűrt víz finom, nincs semmi mellékíze, a vízforraló kancsó sem vízkövesedik. Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 06.
Könnyen kezelhető,remek termék
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 06.
Könnyen kezelhető,remek termék
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 02. 26.
| 5 / 5 csillag!
2022. 02. 07.
2019. karácsonyán ajándékba kaptuk a felszerelhető vízszűrőt, ami egy elegáns kis berendezés, könnyen üzembe helyezhető és nagyon finom vizet ad!
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 24.
Nagyon jó kis kütyü, hibátlanul működik.
A megszűrt víz jóízű, azóta csak csapvizet iszunk.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 22.
Bár ajándékba vettem,én szereltem fel,és próbáltam ki. Nagyon más a víz íze. Az biztos,hogy minél lassaban engedjük át rajta,annál jobb a szűrési hatékonyság. Én ájánlom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 20.
Gyors minőségi termek kiszolgálás
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 12.
Nagyon jó
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 10.
Nagyon meg vagyok vele elégedve!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 09.
Már hosszabb ideje használom, nagyon meg vagyok vele elégedve.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 09.
Meg vagyok elégedve a vásárolt termékkel. Jobb ízű a csapvizünk.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 05.
Elégedett vagyok, ár- érték arány rendben.kiszállítás ,kapcsolat rendben
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 05.
Tökéletesen működik, ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 12. 26.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 12. 12.
nagyon finom a viz
| 5 / 5 csillag!
2021. 12. 07.
Nagyon tiszta lett a víz amióta használjuk ezt a terméket!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 12. 03.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Könnyen felszerelhető, azóta a víz sokkal jobb ízű nálunk.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 11. 26.
Remekül működik.
| 0 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 11. 26.
Remekü működik. Ügyes találmány. Köszönöm

| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 11. 24.
Fantasztikus! A büdös, dohos ízű víz már a múlté
. Végre finom, víz ízű vizet ihatunk! A gőzsütőm és a kávégépem is szereti, nincs vízkő egyikben sem. Köszönöm annak, aki kifejlesztette, és a forgalmazónak is. Ajánlom mindenkinek, aki olyan helyen él, ahol a régi, elhasználódott vízvezeték hálózat miatt ihatatlanul rossz ízű a víz. Dobtam egy hátast amikor kíváncsiságból pár hét után szétszedtem a szűrőt...tele volt kosszal, homokszerű anyag, fekete lerakódás volt benne. Az a szörnyű, h eddig ezt ittuk.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 10. 14.
Egyhavi tapasztalat: Kiváló!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 10. 11.
Könnyen felszerelhető, tényleg jól működik, csupán arra kell vigyázni, hogy lassan eresszük át rajta a vizet.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 10. 07.
Nekem bejött.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 09. 28.
Elégedettek vagyunk a vízszűrövel már több mint egy éve használjuk, ezért is rendeltünk belőle még egyet !
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 09. 17.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Mindenkinek ajánlom, nagyon megéri az árát.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 09. 06.
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel. Megvásarlása óta csak ezen keresztűl átengedett, szűrt vizet fogyasztunk. Az ivóvíz keserű ízű egy pár hónapja nálunk, de a vízszűrő tökéletesen tiszta, finom ivóvizet biztosít. Fogok rendelni még a nem velem lakó gyermekeim számára is.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 08. 20.
Ár-érték arányban tökéletes, a szállítás is rendben volt. Panel lakás konyhai csapjára került fel, lassabb áteresztéssel mérföldekkel ihatóbb a víz!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 07. 16.
Nagyon elégedett vagyok a vízszűrővel!
Magasan a várakozásaim feletti!Ha a szűrt vízzel mosom el a poharat, csillogó
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 07. 15.
Meg vagyok elégedve könnyen felszerelhető és kezelhető és finom vizet ad.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 07. 03.
Nagyon imádom a vízszűrő berendezést.
Rendkívül egyszerű volt felszerelni is.
A víz íze össze hasonlíthatatlan az előtte ivott víz minőségével.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 25.
Teljes mértékben elégedett vagyok a vásárolt termékkel. Sokkal finomabb azóta a víz.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 06. 25.
Valóban érzékelhető a különbség a tisztított víz és a tisztítás nélküli között, feleslegessé teszi az ásványvíz vásárlását.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 06. 07.
Egyszerűen felszerelhető, jól működő vízszűrő. Fontos szempont volt, hogy szelektálni tudjuk hogy mikor kell a szűrt víz és mikor nem.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 06. 02.
Egyszerűen össze szerelhető, a mi rossz minőségű, klóros, ihatatlan vizünkből tökéletes ivóvizet kapunk. Rengeteget spórolunk ezáltal, hogy nem kell többet palackos vízre költenünk.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 31.
Nagyon örülünk neki,sokkal jobb lett a víz minősége.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 17.
Nagyon szeretem ezt a csapra szerelhető vízszűrőt. Nekem annyira bevált, hogy már több családtagom részére is rendeltem belőle ajándékba. Mindannyian meg vannak elégedve vele.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 17.
Finom a víz, érezhető a különbség a sima és a szűrt csapvíz között. Környezetbarát, mindenkinek ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 16.
Tisztelt Vitalitás webáruház!
Köszönjük szépen, elégedettek vagyunk a termékkel!
Semmi gond nincs vele!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 08.
Mi már több mint egy éve használjuk. Nagyon jó. Most ugyanezt kapta ajándékba édesanyám és hugicám.
Bátran ajánlom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 04. 21.
Nagyon szeretem ezt a terméket, egyszerű felszerelni és valóban finomabb a víz. Könnyű tisztítani magát a szűrőt, így akár több mint másfél évig kibìrja! Az első szűrőm kőkemény fekete tömb lett ennyi idő után, szerintem ez már önmagában elgondolkodtató...
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 04. 17.
2 db vízszűrőt rendeltünk. Felszerelése pár pillanat. Nagyon elégedettek vagyunk vele.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 04. 17.
2 db-ot rendeltünk. Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 04. 17.
Vásárlás menete gyors,a kiszállítás a jelzett időben megérkezett.
Ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 03. 14.
Teljesen megvagyok elégedve a vízsszűrővel , korábban erősen vasas vizünket lágy kellemes izüvé "varázsolta" / kis helyet foglal.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 02. 21.
A vásárolt termékkel teljesen meg vagyok elégedve.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 02. 03.
A legjobbakat tudom csak mondani a szűrőről. Könnyen felszerelhető nem utolsó sorban elegáns kivitelezés . Isteni lágy víz minőség . Imádom!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 31.
Köszönöm a gyors kiszolgálást és szállítást.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 24.
Nagyon szeretem, egyszerű volt felszerelni és nagyon finom a víz , tiszta és jó ízű !
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 14.
Egyszerűen felszerelhető, esztétikus. Könnyen átváltható mosogató üzemmódra. A szűrt víz érzékszervileg nagyon jó minőségű, nem érződik rajta a hálózati vízre jellemző klórszag, ami megnyugtató. Félévente elegendő a vízszűrő patront cserélni, nagyon gazdaságosan üzemeltethető.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 14.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Sokkal jobb az íze a víznek a szűrőt használva. Sok mindent kiszűr.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 13.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 13.
Várakozásomnak megfelelően működik, könnyű volt a csapra szerelés és érezhetően javított a víz minőségén.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 10.
Teljesen meg vagyok elégedve, könnyen felszerelhető kis készülék.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 06.
Tökéletes, már több éve ismertetett meg vele a család egyik nő tagja, azóta már a barátnőm is rendelt belőle. Egyszerű a felszerelése,
használata, nálunk elég évente cserélni a betétet.
Megbízható minőségi árú, jót jó áron .
Köszönjük, Takács család
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 04.
Teljesen meg vagyok vele elégedve. Könnyű volt a felszerelés, remekül működik.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 12. 15.
Praktikus, jó termék
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 12. 10.
Tökéletesen elégedett vagyok a vízszűrővel, örülök, hogy megvettem.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 12. 05.
Nagyon, nagyon, nagyon klassz szerkezet! Valóban szűri a vizet, s ha kivárja az ember a pohárkájával, hogy megteljen, akkor nagyon finom vizet ihat-főzhet, használhat, tehát megéri kivárni és megvásáolni is a terméket! Szóval nem tudom kifejezni, hogy milyen ízű a víz, de valószínűleg olyan amilyennek lennie kell és ezt érzi a szervezet. Máskor fél pohár után elvettem a számtól a poharat, most pont akkor jön az érzés, hogy húzzam meg és ürítsem ki :-D S nem sörről írogatok :-D Talán a szűrőház letekerhető fedél tűnik gyengécskének, a szerkezet a csapon nem zavaró (nincsenek tömlők meg ilyesmik útban. De ki kell várni a pohár vizet (én előre is szoktam csatos üvegekbe tölteni és beteszem a hűtőbe.). Sajnálatos módon beüzemelés után valahol a környéken csőtörés lehetett, sárga víz folyt a csapból, de úgy rendesen. Ez a kis csoda, kristálytisztára szűrte, azonban szerintem nem bírja ki a 3000 l-t, előbb kell majd cserélnem a betétet benne. Szándékomban áll még vásárolni belőle tartalékba is (valóban aggaszt a fedele, olyan mintha műanyagból lenne. Ha abból van, azért kár. De lehet hogy fémből van, csak nagyon vékonyka lemezből, szerintem legalábbis. Ezúton is köszönök mindent Önöknek!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 22.
Egyszerű volt a felszerelése, teszi a dolgát. A víz sokkal jobb ízű, mint előtte volt és a vízforralót csak sok idő elteltével minimálisan fogja be a vízkő. Elégedett vagyok vele, bárkinek tudom ajánlani, mert ár-érték arányban nagyon jó és környezetbarát megoldás az ásványvíz kiváltására.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 18.
Nagyon szuper köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 14.
Könnyű felszerelni és használni is.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 11.
Elégedett vagyok a termékkel és a kiszállítással is.
Azóta beszereztem egy szódagépet, így mindenki tudja használni, az is aki szénsavas vizet szeretne inni.
És így védjük a környezetet is, nem termelünk műanyag hulladékot.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 09.
Mosdó csaptelepre tudtam könnyen felszerelni. A vezetékes vízből kiszűri a legtöbb kellemetlen szagú és ízű szennyeződést. Akkor tisztít a legjobban, ha a keverőcsap kb. 1 perc alatt enged át fél litert, tehát némi türelemre van szűkség. Palackos vizet már nem vásárolok.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 10. 28.
Jól működik, egyszerű volt felrakni. A vízkövet megszűri, jobb íze van a víznek.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 10. 12.
Egyenlőre jónak tűnik.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 10. 06.
A vízszűrő nagyon jól tisztítja a csapvizet, egész jó íze van így. Elegáns a formája is. Szeretnék a mosogató csaptelepre is egyet, de annak M20-as a kifolyója (TEKA) és arra sehogyan se tudom felszerelni. Van a forgalmazónak tippje erre? (Azért csak 4 csillag, mert nem minden csaptelepre jó és erre nem figyelmeztettek.)
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 09. 22.
Szuperul mukodik, egyszeru volt felrakni. A vizkot is szepen megszuri. A kavenak is mas az ize, ha szurt vizzel csinaljuk. Sokkal jobban izlenek az etelek amiket fozok. Eddig nagyon bejott a vizszuro es meg sporolok is, kornyezettudatosabb is, nem kell allott asvanyvizet vennem.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 09. 15.
Tökéletesen bevált , esztétikus . Felszerelése egyszerű.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 09. 14.
Kiváló termék , mindenkinek csak ajánlani tudom !
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 09. 06.
Elégedett vagyok a termékkel.A le írtaknak megfelelően
"teszi a dolgát " A víz íze is jobb.Ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 09. 04.
Nagyon szuper, csak ajánlani tudom! (Nekem a csapom sajnos különleges M20-as méretű és M20-M22 átalakítót csak külföldről lehetett beszerezni, Magyarországon nincs.)
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 08. 13.
Elégedett vagyok nagyon a vízszűrővel. Kellemes iható lett a vizünk. Nem érződik a klór íz rajta. Szuper jó találmány és a felszerelése is gyerekjáték volt kb. 3 percet vett igénybe. Az ajándékot köszönöm fogyasztom minden nap. Azt észre vettem, hogy az étvágyam jobb lett és a fizikai aktivitásom is nőtt, igaz más étrendkiegészitőt is szedek. Köszönöm mindkét terméket.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 08. 11.
Gyorsan kiszállítottak, és még ajándékot is kaptam.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 08. 10.
Kiszűri a klórt, finom ízű a víz.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 08. 03.
Kicsit lassú az a 0,5 l/perc teljesítmény, de termetéből adódóan érthető. A tisztított víz jó ízű, nem vízkövesednek tőle a konyhai gépek.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 08. 01.
Nagyon elégedettek vagyunk vele. Egész más íze van a víznek, kávénak stb. A vízforraló se vízkövesedik.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 07. 31.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! 1 éve használom már. Tiszta, finom ízű vizet kapok, klórnak, egyéb mellékíznek nyoma sincs. Ajánlom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 07. 30.
Nagyon elégedett vagyok a vízszúrővel, végre tudom inni a csapvizet anélkül hogy rosszul lennék.
Sajnos a házban ahol lakom régiek a csövek, és nem annyira jó a víz minősége.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 07. 18.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, amióta ezt használjuk nem vásárolunk műanyag palackos vizet. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 07. 08.
Nagyon meg vagyunk elégedve a vízszűrővel. Kis helyet foglal, kellemes ízű a szűrt víz, ár-érték arányban is kiváló.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 25.
Nagyon jó választás volt termék megvásárlása, a víz íze kellemes, lágy, selymes.
Az egész család azóta csapvizet iszik, nem költünk ásványvízre és főzéshez is csak szűrt vizet használunk.
2 perc alatt egyszerűen le-felszerelhető, így akár nyaralás alatt sem kell lemondani a tisztított, vízről.
Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 22.
A szállitással és a termékkel maximálisan elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 17.
Könnyen be szerelhető volt a termék, érezhetően más íze lesz a víznek tőle.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 16.
A termékkel elégedett vagyok. Egyszerűen, gyorsan összeszerelhető. Naponta használjuk.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 16.
Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel.Eddig ásványvizet fogyasztottunk,de mostantól a vezetékes ivóvizet fogyasztunk!
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 10.
Elégedett vagyok, azt kaptam amit vártam. A vízszűrő által tisztított víz felváltja a palackos ásványvizet, így környezetkímélő is. Korrekt árú szállítás a Webáruház érdeme.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 08.
Szerintem korrekt! Házi kapacitáshoz kiváló.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 08.
Szép és esztétikus a vízszűrő, és lapos állású csap esetén is alkalmazható. Jó, hogy át lehet kapcsolni, mikor szeretnék szűrt és mikor sima csapvizet használni. Amire vigyázni kell, hogy a normál csapvízből való azonnali átváltásnál nagyon nagy nyomású a szűrőn átfolyó víz, mert a vízszűrős csapnak kisebb a kifolyója. De ez hamar megszokható, csak eleinte fröcsköltük le magunkat :) A szűrt víz finom, különösen behűtve. Csak ajánlani tudom :)
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 05.
Tökéletesen elégedett vagyok!!!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 02.
Nagyon jó termék, már többet is rendeltunk.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 05. 19.
Teljesen meg vagyok elégedve.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 05. 17.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel is és az áruházzal is. Telefonos érdeklődésemre lemérték nekem a termék magasságát, megrendeltem és már másnap meg is érkezett. Tényleg rendkívül egyszerű volt felszerelni már ha egyáltalán használhatjuk ezt a szót erre az esetre :-) ..... és végre ihattam egy igazán jóízűt :-) nem érzem ivás közben a klór szagát, finom a víz..... örülök, hogy megrendelem.
Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 05. 17.
Egyszerűen nagyszerű!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 05. 09.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, minden nap használom. Megnyugtató, hogy tiszta vizet iszom.
Könnyű volt felszerelni és tökéletesen működik. Nem bántam meg, csak ajánlani tudom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 09.
Örülök, hogy megvettük! :) A víz finom, és mivel lehet váltani, nem kell mosogatásra, stb. a tisztított vizet pazarolni. De inni, főzni, virágot locsolni csak ezt. Még a növényeink is szebbek tőle :) Köszönjük!! :)
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 05. 06.
Tökéletesen működik.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 05. 06.
Nagyon jó termék! Teljesen meg váltotatta a víz ízét, jó döntés volt a vásárlás.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 05. 03.
Minden jó!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 04. 21.
Az elvárt igényeket maximálisan hozza.
Ár - Érték arányban kitűnő.
A víz íze is finom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 04. 12.
A termék esztétikus és funkcióját is teljes mértékben ellátja. Ajánlom mindenkinek, aki nem szeretne műanyag flakont kidobni a napi vízfogyasztás miatt.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 04. 08.
Praktikus termék. Mióta felszereltem nem veszek ásványvízet. Végre jó íze van a víznek! Köszönöm.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 21.
Teljesen jól működik.
Kb.: 10 éve nem ittam csapvizet.
Ezzel az eszközzel már merek.
Kíváncsi leszek az első tisztításra.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 19.
A termék könnyen felszerelhető és használható. Valószínűleg teszi a dolgát, ami a szűrést illeti. A szűrt víz íze jobb lett, de azért messze nem tökéletes.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 19.
Az elvárásaimnak mindenben megfelel !
| 4 / 5 csillag!
2020. 03. 13.
Nagyon esztétikus! A víz íze jelentősen javult,ezért bízom abban valóban ki is szűri mindazt, ami a termékleírásban szerepel.Nagyon elégedett vagyok vele.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 13.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 03.
A szállítással és a termékekkel is elégedett vagyok. A vízszűrő nagyon hatásos, a vìz ízén jelentősen javított.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 03.
A webáruház megbízhatóan és gyorsan intézte a megrendelést. A rendelt vízszűrő kristálytiszta vizet készít és ízérzetre is lágyabb, ráadásul kivitele is nagyon dizájnos.Mindenkinek ajánlom a webáruházat és a terméket is.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 02.
Nagyon örülök, hogy ezt a terméket felfedeztem, azóta is remekel teljesít, és azóta már nem veszek otthonra ásványvizet, igy még az ára is vissza jön, köszönöm még egyszer.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 01.
Meg vagyok elégedve a termékkel.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 01.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 29.
Egyszerű felszerelés. Nagyon jó ár. A szűrés minőségét csak laboratóriumi módszerekkel lehetne ellenőrizni.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 21.
Nagyon szuper a termèk! Mindenkinek csak ajànlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 16.
Maximálisan megvagyok vele elégedve.Igaz meg kellett szokni , hogy a szűrő kis keresztmetszetén nagy nyomással jön a víz. Igy pár alkalommal vissza csapott ;) .
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 12.
Szuper tetmék!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 07.
A termék azon kivül, hogy hasznos még mutatós is.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 07.
Prima
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 05.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 05.
A termék minden várakozást felűl múlt.Pocsék csap vizből szagmentes kellemes ivó vizet varázsolt.Elismerést a fejlesztőknek.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 03.
Tökéletes.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 03.
A termék szállításáról nagyon jó a véleményem. A termék minőségéről jelenleg még nem tudok véleményt mondani. Működni működik, de a víz szűrésének milyenségét nem tudom megítélni ! Tisztelettel V.F.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 01.
Jobb ízű a víz tőle, könnyű felszerelni és használni.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 25.
Nagyon jó ! Végre nem kell a műanyag vizeket venni,cipelni !
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 24.
Pontos volt a kiszállítás .Meg vagyok elégedve a termékkel,de van valami ami nem teljesen vizkomentes mert a kancsoba apró vizkofoltok maradnak egy idő után.Ajaltam a barátnőmnek ő is megvásárolta.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 21.
Nagyon elégedett vagyok, nem zavaró a csapra felszerelve. Nagyon kellemes, lágy a szűrt víz.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 17.
A vásárolt termékkel nagyon meg vagyok elégedve.
A hirdetett minősègnek megfelel.
Igazán csak ajánlani tudom.
Korrekt csapat.
Nem a haszonszerzés az első hanem a vevő.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 16.
Ásványvíz vásárlása feleslegessé vált
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 15.
A termék használatával,tiszta és jó ízű vizet kaptam,jó áron.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 15.
Nagyon jó termék, érezhető a víz ízén, selymességén is a változás, szívesebben és nyugodtabban fogyasztjuk a csapvizet, mint korábban. Főzéshez is ilyen vizet használunk. Ráadásul jól néz ki, egyszerű felszerelni és gazdaságos is!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 14.
Teljesen megfelel a célnak, könnyen használható és ha valóban úgy szűr ahogy mondják, akkor tökéletesen elégedettetek leszünk vele. Mondjuk annyi előnye már van, hogy nem vásárolunk palackos vizet, így a környezetet nem terheljük újabb műanyagokkal, hanem szívesen fogyasztjuk az előállított, szűrt vizet. Ami kicsit negatívum, hogy ígértek fém összekötő idomot, ami jobban zár, mint a műanyag, és az elmaradt, de ez nem veszít önmagában a termék értékéből és a cég hozzáállásából.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 12.
A szűrőt ásványvíz kiváltására szódagéppel vettük. Mindenben megfelel az elvárásoknak.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 10.
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 06.
A termék könnyen felszerelhető, könnyen használható. Jóbb lett a víz íze, mióta használjuk a szűrőt, de nem lett tökéletes.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 01. 03.
Nagyon elégedett vagyok, mióta megérkezett a szűrő, nem kellett ásványvizet vennünk. Ezzel jelentősen lecsökkent a műanyag szemetünk és cipekedni sem kell.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 01.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2019. 12. 30.
Szerintem tökéletesen működik.Jó íze lett a víznek,és apszolút klór mentes.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 30.
Elégedett vagyok vele. Úgy működik, ahogy az a leírásban olvasható. Nagyon jó termék.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 28.
Meg vagyunk elégedve a termékkel, könnyen felszerelhető volt, hamar megérkezett, a működéséről szóló tájékoztatás is érthető volt. Szép és praktikus a kivitelezése, családtagjainknak is rendeltünk, karácsonyi ajándéknak .
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 26.
Könnyen felszerelhető és kezelhető.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 24.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Mind esztétikailag, mind minőségileg . Hosszútávon gazdaságos, előtte több ezer forintot költöttünk palackos ásványvízre havonta. A környezetvédelmi hatásáról nem is szólva... Igazából nem is értem, hogy miért nem használják minden háztartásban.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 22.
Tökéletes, teljes megelégedettség az egész család részéről.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 18.
Hamar megérkezett,könnyen felszerelhető,finom a víz,első 10 nap után minden más víz ízét furának érezni.Tenyleg jó,elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 13.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 05.
Nagyon jó termék! Érezhetően tisztább a víz, nálunk nagyon klóros sajnos, és ezt teljesen megszüntette. Mind ízben, mint színben teljesen más a víz, mint előtte! Könnyű a felszerelése és a használata is, és ami nagyon pozitív, hogy kicsi és nem zavaró a felszerelés után! Csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 26.
Elégedett vagyok a termékkel.Egyedül a kis műanyag csaptól tartok hogy az eltörhet.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 19.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel a vártnál is jobb! Eddig vízszűrő kancsót használtunk. Ezerszer jobb megoldás ez a csapra szerelhető szűrő berendezés. Jó ízű tiszta víz bármikor, bármennyi :) Egyszerű beüzemelés, tetszetős külső! A szállítás gyors és pontos volt. Mindenkinek szívből ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 18.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 14.
Tegnap lett felszerelve a csapra.
A vizet valóban íztelenné és szagtalanná teszi. Nálunk Kisbéren borzasztóan kemény vízköves a víz egyenlőre azt sem látom most. Remélem beválik és a kedvenc kávéfőzőmbe sem kell ásványvizet öntögetnem.
Az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész!
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 05.
Nagyon jó szűrö, tökéletesen elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 31.
Nekem bevált, nem érzem a klóros ízt a vízben, a jénai teáskanna nem foltos a vízkőtől. A felszerelése kb 1 percbe került. Örülök hogy megvettem.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 30.
Köszönöm a gyors szállítást, tegnap délután rendeltem, már üzembe is helyeztem.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 28.
Esztétikus, kicsi, sokkal finomabb és selymesebb víz jön belőle, főzéshez és iváshoz is ezt használjuk, nagyon bevált!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 26.
Gyors szállítás, szép forma, a víz érezhetően jobb lett, finom az íze
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 24.
2 hónapja használjuk, kisebb háztartásban tökéletes.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 23.
Kitűnő termék. Nagyon hatékonyan működik.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 22.
Gyors kiszállítás. Nagyon jó ár-érték arány. Könnyen felszerelheto, könnyen kezelhető. Kevés helyet foglal, esztétikus. Nem kell sűrűn betétet cserélni. Sok mindent kiszur, amitől nyugodtabb vagyok. Finom a víz. A gyerekek is nagyon szeretik.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 19.
5-ös
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 18.
Elégedett vagyok nagyon!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 16.
Sokkal lágyabb és finomabb lett a víz. Két hónapja hibátlanul üzemel.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 15.
Sokkal kisebb, mint gondoltam, így nem zavaró a csaptelepen egyáltalán. A víz kellemes, ami jön rajta.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 10.
Tökéletes! Kb. két hónapja lett felszerelve, de azóta az ezen keresztül nyert vizet iszom. Tényleg kellemesebb a víz íze!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 01.
Tökéletes ! Én kombináltam ALADDIN kancsóval,ami helyreállítja a víz kristályszerkezetét.Így mondhatom azt,hogy tökéletes élő vizet iszom.A kettő együtt szuper !
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 28.
Tökéletes ! :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 12.
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. A kivitelezése is szép és egyszerű. Mivel kellemes ízűvé változtatja a vizet, így azt főzésre és iváshoz használom.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 12.
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kivitelezése és szép. Valóban kellemes ízűvé válik a víz. Ivásra és főzésre használom.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 20.
A vízszűrő mutatós, könnyű használni, és érezni hogy kellemesebb ízű a víz.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 15.
Elégedett vagyok,érezhetőbben tisztább finomabb a víz.Jó termék,jó áron!
| 4 / 5 csillag!
2019. 08. 06.
Könnyen felszerelhető. Praktikus. Jó vízminőség.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 22.
Könnyen felszerelhető. Megízleltem először a csap vizet utána a szűrt vizet, lehet nekem rossz az ízlelő bimbóim de nem sok különbséget vettem észre. Nálunk a víz elég tiszta, néha van klór és hypo íze, most ezt nem érzem. Sajnos a rádió aktív anyag szűrését nem tudom ellenőrizni, nincs műszerem hozzá. Remélem teszi a dolgát.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 20.
A leírásnak tökéletesen megfelelő módon szerelhető,működtethető.Jó minőségű,kristály tiszta csapvíz.Szuper!
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 19.
Egyszerű felszerelni és már folyik a tiszta víz. Köszönöm!!!
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 18.
Könnyen kezelhető, egyszerű, jó ár-érték aránnyal rendelkező készülék.A szűrt víz szagtalan, tiszta, jó ízű, érezhetően lágyabb mint régen volt. Természetesen a termékismertetőben leírt hatékonyságot nem tudom ellenőrizni, ha csak a fele lenne igaz, már akkor is jó. Jó hogy nem kell palackos vizet vennem. Mindenkinem ajánlom a terméket.
| 4 / 5 csillag!
2019. 06. 25.
Egyszerű, könnyen szerelhető, praktikus. A hatékonyságát nem tudom indikálni, de mindenképpen támogat minket.
| 4 / 5 csillag!
2019. 06. 25.
Könnyen szerelhető, kis helyet foglal el. A szűrt oldalon folyó vízsugár nagyon erős, de tiszta.Jó lenne, ha lenne szórt változat is, azaz ne lenne olyan erős a víz sugara.
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 06.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 23.
Nagyon elégedettek vagyunk a készülékkel, kellemes tiszta ivóvizet biztosít számunkra. Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 23.
Nagyon elégedettek vagyunk a készülékkel, kellemes tiszta ivóvizet biztosít számunkra. Köszönjük!
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 21.
Azért vásároltam mert a csapból mindég zavaros viz jött (hidrofor tartáy van nálam) mióta használjuk a víztisztító berendezést tiszta víz folyik a csapból. Jó, hogy vásároltam.
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 20.
Elég jónak tűnik.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 17.
Maximálisan megvagyok elégedve a termékkel, valamint a kiszolgálással.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 09.
Én egy hónapja vásároltam.Nagyon megvagyok elégedve vele.A szállítással ugyanúgy, ugyanis a megrendelést követő napon megérkezett a vízszűrő .
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 09.
A karcos, néha klóros ízű csapvíz helyett finom, selymes lágy vizet készít és külön tetszik, hogy nincs szükség hozzá különféle kiegészítőkre. Remélem, hogy a gyártó sokáig garantálja majd a szűrőbetétek elkérhetőségét.
---------------------------------------
Kedves Tóth Ildikó!

Örömünkre szolgál, hogy elégedett a Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrővel. Biztosíthatjuk, hogy folyamatosan tartjuk mind a vízszűrő készüléket, mind pedig a pót szűrőbetéteket.

üdvözlettel,
Vitalitás Webáruház ügyfélszolgálat
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 08.
Gyorsan megkaptam jó áron. Finom a víz. Elégedett vagyok a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 21.
Egyszerű és praktikus termék. Ár- érték kitűnő. A webáruház nagyon profi. Köszönjük szépen. Bátran ajánlom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 12.
Szeretném megköszönni a gyors kiszállitást, melyet külön kértem. Az ügyintézéssel meg vagyok elégedve, hálás köszönet érte :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 12.
Nagyon örülök, hogy van ez a termék! Megnyerte tetszésünket mert praktikus nem elérhetetlen az ára, azonkívül tényleg nagyon finom vizet kapunk a használatával. Nagytarcsán az ivóvíz látványa, íze és "illata" a klór miatt nem valami megnyerő. A szűrő használatával a három éves unokám is issza a csapvizet mert FINOM lett a víz. :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 21.
Nagyon finom víz nyerhető általa. A webáruházat is ajánlani tudom, mert szó nélkül kicserélték a meghibásodott terméket.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 17.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Eddig asztali vízszűrőt használtunk,de ez praktikusabb,kevesebb helyet igényel,és nem kell olyan gyakran cserélni a szűrőbetétet mint az asztalinál! Csak ajánlani tudom midenkinek!
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 10.
Meg vagyok vele elégedve.
Pici helyen praktikus megoldást nyújt.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 28.
Nekem elsösoron egy kérdésem lenne,hogy honnan tudom meg,hogy elhasználtam 3000 lt.vizet.Van egy sejtésem de hallani szeretném az eladók és azok véleményét Akik régóta használják.Mert sehol nincs leírva.Elégedett vagyok vele,a klórt kiszűri az biztos.Csak főzéshez és ivásra használom a tisztitott vizet.
-----------------------------------
Kedves Márta!

Köszönjük kérdését. A Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrő által tisztított vizet - és azt, hogy a szűrő mennyi ideig használható - átlag fogyasztás alapján tudja kiszámítani. Tehát ha átlagosan napi 5 liter vizet szűr le naponta, úgy 3.000 / 5 liter = 600 napig nem szükséges kicserélni a szűrőbetétet.

Szép napot kívánunk!
Vitalitás Webáruház
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 05.
A készülékkel nagyon jó izű vizet nyerünk,Mindenkinek ajánljuk,Megéri az árát.
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 04.
Évek óta használom ezt a vízszűrőt, nagyon szereretem. Abszolút finoman ihatóvá teszi a csapvizet, ami az egészség, és a környezettudatosság miatt is fontos számomra! Nekem elég évente cserélni a szűrőt, mivel csak főzéshez és ivásra használom a szűrt vizet. Köszönöm, hogy megoszthattam a tapasztalataimat!
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 04.
Tökéletesen tiszta vizet ihatunk, pont ezt szerettük volna, nagyon jó termék.
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 03.
Tiszta víz, a legfontosabb nekünk, amit ezáltal a víztisztító által ihatunk, meg vagyunk elégedve vele!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 01.
Tökéletes! Jó ár-érték arány, gyors kiszállítás :)
Termék címkék: víztisztító