Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Vízszűrő betét Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrőhöz

Játék

Ár:
6.190 Ft
Elérhetőség: Kérjen értesítőt!
Hűségpontok: 248
Várható szállítás: 2024. március 07.
Gyártó: Geyser
Cikkszám: GS-30050
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (74)
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

Aragon szűrőbetét

  • Az 1-es fázisban a vízben lévő szennyeződések, rozsda, homok stb. megkötődnek a szűrőbetét külső felületén.
  • A 2-es fázisban kémiailag kötődnek meg a nehézfémek, radioaktív elemek, klór- és foszfor bázisú szerves anyagok.
  • A 3-as fázisban a szűrőbetétbe beleolvasztott ezüst hatására a baktériumok és vírusok szaporodásának megakadályozása történik.
  • A szűrő 3000 liter csapvíz szűrésére van hitelesítve maximum 6 hónap időtartamra.

Aragon szűrőbetét tisztítási hatékonyság

Szennyeződések Élettartam eleje Élettartam közepe Élettartam vége
Lebegő szilárd anyagok > 5 μm 100%-os 100%-os 100%-os
Zavarosság 95%-os 100%-os 100%
Szín 87%-os 90%-os 90%-os
Klór 99%-os 90%-os 90%-os
Ólom, kadmium, cézium -137 95%-os 95%-os 95%-os
Összes vas 85%-os 90%-os 90%-os
Szerves összetevők 95%-os 95%-os 95%-os

Aragon nanotechnológiás szűrőbetét

A Geyser Euro vízszűrőben található Aragon - nanotechnológiás - szűrőbetét több vízkezelési módszert is kombinál: mechanikus-, ioncserén alapuló és adszorpciós eljárásokat. Az Aragon szűrőbetét alapja egy SGS-polimer alapú anyag. A térgömb alakú polimereket (SGS-polimerek) először a Szovjetunióban állították elő, a 20. század közepén. Az eljárás világszabadalommal védett, és ma csak a Geyser rendelkezik ennek az anyagnak a sorozatgyártási technológiájával. Az SGS-polimerek radikálisan új anyagok, melyek háromféle szűrést kombinálnak: mechanikai, szorpciós és ioncserés csűrés. Egyik ismert szorpciós anyag sem távolít el ilyen széles körű kémiai vegyületeket, mint az SGS-polimerek. Az SGS-polimerek olyan makromolekuláris vegyületek, melyeket különböző monomerekből állítanak elő. Az SGS-polimerek szintézisének folyamatában - mikroglobulumok (mikro-gömböcskék) - a tekercsben meghajlított hosszú polimer láncok képződnek. A mikroblobuláknak (mikro-gömböcskéknek) nagy belső felületi szerkezetük van (akár 500 m2 / gramm). Magának a felületnek aktív csopotjai vannak, melyeken az ioncserélő folyamatokat végzik. A cserélhető ionok közvetlen kölcsönhatásba lépnek a kémialiag aktív polimer felülettel.
 

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

A mechnaikai szennyeződések (rozsda, homok) eltávolítása főként a polimer felületi rétegben történik (az anyag külső pórusainak méreténél nagyobb méretű részecskék mechanikai szűrését végzi). A polimer anyag pórusmérete 0,01 és 3,5 mkm közötti tartományban változhat. A szűrőcsatornának összetett kanyargós formája van, amelynek gradiens porozitása megakadályozza a szűrt szennyeződések kiürítését a tisztított vízbe, amely gyakran előfordul a nyomásugrások során. A szabad csatornák száma az anyagban fokozatosan csökkenti a tisztított víz nyomását. Az Aragon szűrő labirintus-szerű belső szerkezete akadályként szolgál a mikroorganizmusok számára. A baktériumok és vírusok túlnyomó része hosszúkás alakú (0,5 és 20,0 mkm között), ezért csapdába esnek az anyag csatornáiban. A polimerben "elfogott" mikroorganizmusok  visszaszorítása érdekében a szűrőben lévő beleolvasztott ezüst anyag teljesen megakadályozza azok szaporodását, valamint a tisztított vízbe való visszajutását.
 
Az oldott kémiai elemeket (az aluminiumtól kezdve a nehézfémekig, a klór, a foszfor bázisú szerves anyagok, valamint a radioaktiv elemek) és azok vegyületeit ioncsere és szorpciós mechanizmus útján távolítja el a vízből. A resorcin alapú polimer bázisú Aragon, a legjobb eredményeket mutatja a vízben lévő káros szennyeződések komplex eltávolításában. Sikeresen teljesítette az ivóvíz-tisztító rendszerekben alkalmazandó orosz és nemzetközi szabványok szigorú megfelelőségi vizsgálatait.
 
A csernobili baleset utáni szennyeződésnek kitett régiókban az Aragon szorbenst sikeresen alkalmazták a víz kezelésre. 
 

Tájékozódjon az Aragon szűrési technológiáról, tekintse meg vidónkat: Geyser Aragon szűrési technológia

 

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Kemény víz lágyítása Aragon szűrővel

A kvázi-lágyítás az ARAGON anyag egyedülálló jellemzője. A keménységet okozó sók szerkezete megváltozik, amikor a víz átmegy a szűrőanyagon. A víznek olyan tulajdonságai lesznek, amelyek kedvező hatással vannak az élő szervezetekre.

A vízlágyítás és a vízkőképződés megakadályozásának hagyományosan alkalmazott módszerei az ioncserélés és a fordított ozmózis. Mindkét módszer csupán eltávolítja a túlzott arányban jelenlévő keménységet okozó sókat a vízből. Ezek a módszere megbízhatóak, ám viszonylag drágák.

A vízkőképződés megelőzésének egy alternatív módja, hogy a keménységet okozó sókat benne hagyjuk a vízben, viszont megváltoztatjuk a szerkezetüket, így nem képeznek kemény lerakódásokat melegítéskor. A vízkő általában kalcium-karbonátot tartalmaz kalcit formájában. Van azonban a kalcium-karbonátnak egy másik kristályos módosulása - az aragonit. Az aragonit kristályok egyesülési és felületi tapadási képessége lényegesen alacsonyabb, mint a kalcité. 

A víz Geyser Aragon szűrőn történő átáramlásának eredményeként a keménységet okozó sók aragonit szerkezet képződését kísérleti alapon is megerősítették. A kicsapódó és rombikus aragonit kristályok kristályos szerkezete egyértelműen látható a mikroszkópon keresztül. Az Orosz Tudományos Akadémia Ásványi Nyersanyagok Országos Intézete által elvégzett röntgen elemzésének eredményei szintén azt bizonyítják, hogy a vízben az aragonit formában jelenlévő kalcium-karbonát tartalom jelentősen növekszik az Aragonon keresztül történő szűrést követően. Mindeddig a mágneses vízkezelés volt az egyetlen módszer, amely az aragonit ezen tulajdonságát alkalmazta a vízkő eltávolításra. A kemény víz Geyser Aragon szűrővel történő kezelése különféle földrajzi régiókban minden esetben ugyanezt a hatást érte el. Még akkor is, ha a szűrő ioncserélő kapacitása már kimerült, a Geyser szűrőn keresztülfolyó víz nem képez vízkövet, sőt lemossa a már meglévőt is.

TUDJON MEG TÖBBET A GEYSER TERMÉKEKRŐL

Az Aragonnal kezelt víz csökkenti a vesekő képződés kockázatát

Figyelembe véve azt a tényt, hogy az aragonitvíz nem képez vízkövet, és fokozatosan oldja fel a régi lerakódásokat, arra utalhat, hogy az ilyen víz hasonló hatása megfigyelhető az élő szervezeten, a nefrolitok (vesekő) feloldódásánál is. A Katonai Orvostudományi Akadémián (Szentpétervár) vizsgálták az Aragon anyagon keresztül szűrt víz élő szervezetekre gyakorolt hatását. Kettős vak vizsgálatot végeztünk két csoport fehér patkányon 30 nap alatt. Az első csoport állatai kemény csapvizet kaptak, míg a második csoportba tartozó állatok ugyanezt a vizet kapták, de a vizet Aragon anyagon keresztül szűrték.

Mielőtt a 2. csoportba tartozó patkányok megkapták a vizet, a szűrőt hosszú ideig kemény vízben működtették. Ennek eredményeként telített volt kalcium- és magnézium-sókkal, és a kiindulási és szűrt víz keménysége szinte egyenlő volt. Ez által kizártuk a víz összetétel kémiai változásának megengedett tényezőjét, így csak a „kvázi-lágyítás” patkányokra gyakorolt hatását vizsgáltuk. A vizeletben lévő lerakódások elemzése alapján a különböző csoportok állatai közötti jelentős különbségeket kaptuk meg. Az első csoportba tartozó állatok vizelete nagy kristályokat tartalmazott, amelyek képesek nefrolitok (vesekő) képződésére. Mozgás közben ezek a kristályok mechanikus károsodást okoznak a vesék és a húgyutak belső szöveteiben. Ezt a hipotézist megerősíti a fehérjék és a vér jelenléte a vizeletben. Ezek a mikro sérülések hozzájárulhatnak a belső fertőzések kialakulásához.

Kijelenthetjük, hogy a Geyser szűrővel szűrt kemény víz fogyasztása a vizeletben lévő, kőképződést kiváltó kristályok számának és méretének csökkenéséhez vezet. A vizelet összetétel ilyen pozitív változása azért lehetséges, mert az aragonit részét képező szervezet jobban asszimilálja a megnövekedett kalcium-beáramlásra és a kalciumra adott reakciót. A keménységet okozó sók aragonit formája megkönnyíti a kalcium asszimilálódását (beépülését), javítja a gyomor és bélrendszer és a máj funkcióit, csökkenti a vesék terhelését, és csökkenti a vesekő kialakulásának esélyeit.

Technikai információk

  • A tisztított víz hőmérséklete: +4...+40 °С;
  • Optimális szűrési sebesség: akár 0,5 l / perc;
  • Üzemi nyomás: legalább 0,5 atm
  • Szűrő regenerálása: 300-500 literenként

Önjelző vízszűrő betét

Amennyiben a szűrő használata közben tartósan fennakadást tapasztal, a szűrőt át kell mosni néhány percen keresztül víz áteresztésével. Ezt a folyamatot, a szűrő tiszta vízzel történő feltöltése előtt kell elvégezni. Amennyiben használat közben a szűrő eldugul, ez a vízáram és a szűrőteljesítmény csökkenéséhez vezet. Az áramlás intenzitásának csökkenése függ a víz minőségétől és mennyiségétől. Ha csökken a szűrési sebesség, az azt jelenti, hogy a szűrőbetét tisztítása (regenerálása) vagy cseréje szükséges.

Aragon szűrőbetét regenerálása, tisztítása

A vételezett víz minőségétől a 3.000 liter vagy fél éves időtartamon belül többször is szükség lehet a vízszűrő betét tisztítására / regenerálására. Elzárt keverőcsap mellett a kart zárja el és vegye ki a szűrőbetétet a figyelmeztetések betartásával. A szűrőbetét tisztítása két lépésből áll:

Mechanikus tisztítás: Tisztítsa meg a szűrőbetétet puha kefével (pl. fogkefével) forró vízpermet alatt. A vékony felszíni réteg eltávolítása után a tisztítási hatékonyság javul.

Ioncserélő tulajdonság visszaállítása: 3%-os citromsavat kell készíteni (0,5 teáskanálnyi 100 ml vízhez) és a szűrőbetétet ebbe kell belemártani. Az oldat teljesen lepje el a szűrőbetétet. Hagyja a szűrőbetétet az oldatban egy éjszakára (kb. 10 órára), majd öntse ki az oldatot és merítse a szűrőbetétet szódabikarbóna-oldatba (0,5 teáskanálnyi egy pohár vízhez) 30 percig. Ezután helyezze a szűrőbetétet a szűrőházba és 3-5 percen keresztül mossa át folyóvízzel. A szűrő készen áll a használatra.

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

4.99
74 értékelés
5
(73)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 12. 07.
A vízszűrő hiánycikk volt, kértem, hogy értesítsenek ha érkezik a raktárba. Ez hamarosan meg is történt, így újra meg tudtam rendelni. Csillagos 5 pont!! :-)
| 4 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 12. 05.
Elégedett vagyok a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 03. 30.
Nagyon szeretem a Geyser csapra szerelhető szűrőt. Most már több éve használom és nagyon egyszerű a szűrőbetét cseréje. Nem foglal nagy helyet a mosogató alatt, így kis konyhában tökéletes választás.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 24.
A termék kíváló, 15 éve használom a vízszűrőt.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 08.
Nekünk bevált,azóta palackos vizet nem veszünk.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 01. 27.
Évek óta használjuk. Kategóriájában megfelelő.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 12. 23.
Régóta használjuk, nagyon szeretjük, mert érezni, hogy hatékony, tisztább a víz.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 11. 20.
Rendszeresen használjuk és nem kell a boltból cipelni a kellemes iható tiszta vizet, mert a szűrő csodát tesz.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 10. 08.
Megvagyok elégedve víz szürővel
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 26.
Elégedett vagyok vele
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 09.
Maximálisan elégedett vagyok az ügyintézéssel. Nagyon segítőkész, gyors, körültekintő eladót ismertem meg.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 03.
Nagyon jó ízű, tiszta vizet ihatunk a készülék segítségével.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 09. 01.
Elégedett voltam a termékkel, és a kiszállítassal is, köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 08. 10.
Nagyon jó termék, elégedett vagyok vele.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 08. 09.
Csak ezt használom! Köszönöm, hogy folyamatosan elérhető.
Ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 29.
Nagyon jó termék,gyors szállítás.Megbízható cég.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 29.
Több éve használom a vízszűrőt, a palackos vizet így elfelejtettem.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 23.
Szűk 2 év használata után maximális elégedetség., és megszüntette a családunk ásványvíz "rabszolgaságát " ! Nem utolsó sorban tettünk a környezetért is vele !
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 07. 14.
Csak jót tudok mondani, minden rendben volt. Máskor is Önöknél rendelek
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 10.
Imádjuk!
Lágy, nagyon jó minőségű lesz/lett tőle a csapvizünk!
Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 31.
A termékkel nagyon elégedettek vagyunk. Amióta használjuk a Geyser csapra szerelhető vízszűrőt, mellékíztől, klórszagtól mentes, finom, tiszta csapvizet iszunk.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 27.
Nagyon elégedettek vagyunk a csapra szerelhető viztisztitóval.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 27.
Nagyon elégedettek vagyunk a csapra szerelhető vizszûrõvel. Teljesen más a víz íze. Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 21.
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, több éve használjuk.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 18.
A csapra szerelhető vízszűrő (évek óta használjuk), nagyon jól működik, egyszerű a felszerelése. A betétet könnyű kicserélni. A forgalmazó cég (vitalitaswebaruhaz.hu) pedig korrekt, gyorsan szállító cég. Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 03. 07.
Nagyon elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 02. 28.
Nagyon elégedett vagyok mind a termékkel, mind a szállítással.
Köszönöm, további sok sikert kívánok a munkájukhoz!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 02. 01.
Már többször rendeltem ilyen vizszűrő betétet és maximálisan elégedett vagyok. Hozza amit tudnia kell és a korábban kisebb hasmenést okozó víz most iható.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 12.
Nagyon jó
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 09.
Könnyen cserélhető, jó.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 11. 21.
Tetszik ez a csapra szerelhető szűrő, egyszerű, de látszik a vízen és érződik az ízén, hogy tisztább.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 10. 04.
Meg vagyok elégedve a termékkel. Kitűnő minőségű. Rendszeresen használom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 09. 27.
Szerintem a legjobb víztisztító-szűrő baráti áron.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 08. 30.
Elegedett vagyok gyors szallitas es szuper a vizszuro!!! Koszonettel R Tunde
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 08. 30.
Elégedett vagyok , hamar . sértetlenül.meggérkezett a rendelés.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 08. 25.
Tiszta, élvezhető ivóvíz a csapból. Bátran ajánlom mindenkinek.
Nem kell hazacipelni és a kiürült flakonokkal bajlódni.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 08. 18.
Korrekt,gyors,udvarias ügyintézés,jó termék
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 07. 16.
A víztisztító berendezés kiegészítő terméke.
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel!
Ajánlom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 06. 06.
Megfelelő a vízszűrő képessége, érezhetően finomabb, jobb a víz.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 06. 02.
Kitűnő termék,ízesen finom vizet készít, könnyű vele bánni.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 20.
Tökéletesen szűri a kútvízet,nagyon elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 19.
Bevált jól funkcionál .
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 08.
Még nem kellett használni, mert 2 tisztítás után is ugyanolyan finom a víz.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 05.
Évek óta visszatérő vásárló vagyok, a webáruház ama kevés egyike, ami villámgyorsan postáz, korrekt, termékei megbízhatóak, árai barátságosak.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 04. 28.
Nagyon szeretjük a vízszűrőt, egesz más a víz íze. A betét cseréje egyszerű, praktikus.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 03. 29.
Mindent rendben találtam a termékkel
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 27.
Kíváló termék, nagyon elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 22.
Teljesen rendben van a termék! Szuper gyors volt a szállítás! Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 10.
Meg vagyok elégedve a Geyser vízszűrővel, tökéletesen semlegesít minden klóros és egyéb mellékízt, jó ízű vizet eredményez. Tea, kávé készítéshez és főzéshez is használom. A szűrő cseréje gyorsan és egyszerűen megoldható.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 10.
Nagyon szuper. Évek otta kerestem egy olyan viztisztitot ami nem drága megfízethető és egyszerű és mégis jó. Hálás vagyok hogy rátaláltam mert már több mint egy éve használjuk és nekünk bejött t. Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 06.
Megbízható, kiváló termék, hosszú ideig nem kell gondoskodni
flakonos ivóvízről, nem beszélve a vegyszer, szennyeződés, stb. mentességéről.
Az ivóvíz minősége lágy és finom ízű.
Már több éve használja családunk reméljük, hogy még jó
hosszú ideig elérhető lesz.
Köszönettel, Takács Gyöngyi és családja.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 12. 05.
Na ez vízszűrő betét!!! Igaz, hogy ki kell várni az általa szűrt vizet míg megtelik a pohárkám, de megéri az időt! Csak úgy tudom megfogalmazni, hogy itatja magát, olyan finom lesz a víz! Összehasonlíthatatlanul jobban esik, mint korábban esett! Talán a szervezet érzi ösztönösen, hogy ez a víz A VÍZ, igya az ember nyugodtan, nem tudom. De én ezt tapasztaltam eddig, s még várok egyéb hatást is, de ahhoz gondolom le kell cserélődni a szervezetben az összes víznek, majd gyógyulnia pl. a bélbolyhoknak...sejteknek. Remélem sokáig elérhető lesz és ilyen minőségű! Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 20.
Kitűnő volt a kiszolgálás és a kapcsolat.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 09. 28.
Nagyon jó, nagyon szeretjük.Ajánlani tudom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 08. 23.
Tökéletesen elégedett vagyok a csapra szerelhető vízszűrővel is, amit egy évvel ezelőtt rendeltem és a szűrővel is, amit most cseréltem. A barátnőm is most rendelte meg a vízszüröt Önöknél.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 08. 15.
Már több éve használom kis - kihagyással - és nagyon kellemesen lágy vizet iszom. Csak ajánlani tudom ezt a kis víz tisztítót.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 06.
Elégedett vagyok a termékkel
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 03.
Elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 04. 26.
Nagyon meg vagyok elégdve a vízszűrővel. Remek válaszrás volt.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 21.
MInd a termékkel, min a Vitalitás Webáruház kiszolgálásával, ügyfélkezelésével, kommunikációjával maximálisan elégedett vagyok. Jövök még vásárolni :)
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 03. 19.
Remélem a betét is ugyanolyan jó minőségű vizet fog készíteni,mint a szűrőben lévő.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 21.
Nagyon szuper
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 02. 16.
Külön nincs mit írjak. Ezt a betétet cserének rendeltem,
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 14.
Több éve használjuk a terméket .Kitűnő minőségű a kezelt víz. Egyszerű és költség hatékony vízkezelés!!!
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 13.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 18.
Nagyon elégedett vagyok!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 03.
A termék kifogástalan,nagyon elégedett vagyok.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 16.
Régota használjuk ezt a vízszűrőt, teljes megelégedettséggel. Gyors kiszállítás, korrekt ár és termék.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 15.
Most már 3. éve használjuk, nagyon finom vizet készít.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 22.
Még nem került beépítésre, mivel a vásárolt vízszűrő még nem érett meg a cserére.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 20.
A vízszűrő tökéletesen működik,jó minőségű,egyszerűen felszerelhető.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 09.
Régóta ezt a vízszűrőt használjuk, szeretjük.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 28.
Nagyon szeretem ezt a vízszűrőt. Az egész családom ezt használja. Fontos,hatékonyságán túl, hogy nagyon finom vizet készít!
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 10.
Jó termék, gyors kiszállítás!
Termék címkék: víztisztító