Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Karácsonyi ajándékaink Önnek!

Karácsonyi ajándékaink Önnek!
Karácsonykor mindannyian szeretünk ajándékozni. Webáruházunk sincs ezzel másképp, ezért December 31-ig minden Kedves Vásárlónknak ajándékot küldünk!

Vásároljon bármit - összeghatártól függetlenül - mi minden megrendelés mellé, ajándékba küldünk 20 gramm darabolt, szárított Reishi gombát (Ganoderma lucidum), csatos díszüvegben. A darabolt és szárított Reishi gombából készíthetünk teát, vagy akár kedvenc pálinkánk felhasználásával készíthetünk Reishi tinktúrát is.

​Minél nagyobb a megrendelés értéke, annál több ajándékkal kedveskedünk Önnek!

 
10.000 Ft vásárlás felett a szárított Reishi gomba mellé egy kézzel készített karácsonyi natúr szappant is küldünk.
 
20.000 Ft vásárlás felett a szárított Reishi gomba és a kézzel készített karácsonyi szappan mellé egy Dr. Krém kék kamillás kézkrémmel is megajándékozzuk.
 
50.000 Ft vásárlás felett a szárított Reishi gomba, a kézzel készített karácsonyi szappan és a Dr. Krém kamillás kézkrém mellé egy Salad Chef Smart salátakészítőt is küldünk ajándékba, mely igen praktikus segítség lehet az ünnepi fogások elkészítéséhez. 
 
80.000 Ft vásárlás felett a szárított Reishi gomba, a kézzel készített karácsonyi szappan, a Dr. Krém kamillás kézkrém és a Salad Chef Smart salátakészítőn felül megajándékozzuk egy Vitarid-R szobabiciklivel.
 
Az ajándékokat a megrendelt termékekkel együtt küldjük Önnek, egy csomagban!
 
Vásárláskor a fizetendő végösszeg értékét vesszük figyelembe, és annak megfelelően küldjük az ajándékokat. 
 
Az ajándékok nem cserélhetőek. 

Jelenlegi promóciónk 2016. december 7-től a készlet erejéig, de legkésőbb a 2016. december 31-ig leadott megrendelésekre érvényes!