Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Dr. Krém termékek: kozmetikumok, alváskultúra, gyógyteák

Dr. Krém termékek: kozmetikumok, alváskultúra, gyógyteák A Dr. Krém termékei a természethez történő visszatérés, a természetes, ősidők óta használt és bizonyított hatóanyagok kiaknázásának jegyében készülnek. Hazai gyártású, magas minőségű krémeink gyógynövénykivonatokat tartalmaznak, az egyes krémekben megtalálható hatóanyagok egymást erősítve kínálják a leghatékonyabb kombinációt panaszaira. Mindezt minimális mennyiségű mesterséges adalékanyag mellett, vagy - legtöbb termékünknél - azok teljes mellőzésével.

A Dr. Krém termékeinek minőségére garanciát jelent a szigorú Európai Uniós CPNP szabvány tanúsítványa.

Izomproblémák, ízületi panaszok, kisebb-nagyobb sérülések, nehézláb-érzés, visszér, száraz bőr és bőrkeményedés, stressz okozta fájdalom – megannyi panasz, amely valamelyike az emberek nagy részének problémát okoz. A fenti, életminőséget rontó panaszokra megannyi készítményt kaphatunk a gyógyszertárakban, a számtalan mesterséges termék, a túlzott gyógyszerfogyasztás azonban gyakran éppen annyit árt, mint amennyit használ.

Nem csoda, hogy egyre többen térnek vissza a természetes módszerekhez és hatóanyagokhoz, amelyek kíméletesen, mégis hatékonyan, mellékhatások nélkül kínálnak gyógyírt panaszaikra. Sőt, nemritkán olyan esetekben is megoldást jelentenek, amikor a gyógyszerek már csődöt mondtak.

TOVÁBB A DR. KRÉM TERMÉKEKRE