Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Phiten Rakuwa X30 mono karkötő kék 16 cm

Játék

Ár:
5.990 Ft
Hűségpontok: 0
Gyártó: Phiten
Cikkszám: PT134
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A TERMÉK KIFUTOTT!
A HELYETTESÍTŐ TERMÉKET LEJJEBB TALÁLJA!
Kifutás dátuma:
2023-10-31

TERMÉK LEÍRÁS

A Rakuwa X30 karkötő belseje kifelé fordítható, így két színváltozatot kombináltunk egy karkötőbe. A textilanyag 30-szoros sűrűségű aquatitánt tartalmaz. A karkötő alkalmas lehet a csukló és a kar feszültségének oldásában.

Az "X30" azokat a termékeket jelöli, amelyeket harmincszoros sűrűséggel impregnáltak, a megnövekedett sűrűségnek jelentősebb hatása is van.

„Miután megvizsgáltuk az „egészség” fogalmát - a mai korban - minden figyelmünket a test természetes gyógyítási erejére összpontosítottuk. Mindenkinek megvan a saját gyógyítási ereje, de azt gyakran gyengíti a fáradtság és a stressz, amit a mindennapi hajszolt életstílusban begyűjtünk, felborítva ezáltal az elme és a test egyensúlyát. Feladatunk annyi, hogy az örökletes erőt oly maximum teljesítményre kényszerítsük, hogy megtartsa a tökéletes egyensúlyt az elme és a test között.”  (Yoshirio Hirata szavai).

Testünk mozgását részben befolyásolni tudjuk, részben pedig tudatunkon kívül történik. A szervek működése fizikai mozgások és elektrokémiai impulzusok bonyolult összjátékának az eredménye. A test egy csodagépezet, amelyben számtalan energetikai folyamat zajlik le, működik együtt és kölcsönösen támogatják, valamit szabályozzák egymást. Széleskörű a használata pl. kinezio tapasz.

TUDJON MEG TÖBBET A PHITEN TECHNOLÓGIÁRÓL

A Phiten a japán fájdalomterápia területéről érkezett, és évtizedek óta értékes fémekre és ásványi anyagokra alapuló kizárólag természetes összetevőket állít elő külsőleges használatra. Ezek pl. impregnálóként minden Phiten termékben megtalálhatók.

A Phiten termékek támogatják a regenerálódási folyamatokat, lazítják az izmokat és az ízületeket, segítenek a stressz és a feszültség oldásában. Minden Phiten termék úgy van kialakítva, hogy hozzájáruljon a gyógyulás előfeltételének számító teljes ellazulás eléréséhez.

Phiten = egészség, energia, teljesítmény, regenerálódás, ellazulás

TUDJON MEG TÖBBET A PHITEN TECHNOLÓGIÁRÓL

Jellemzők

  • Aquatitan 30-szoros sűrűséggel
  • nylon, poliuretán (textil)
  • Szilícium-dioxid-titán (mag)
  • Mindkét oldala használható (kifordítható)

Lehetséges alkalmazások

  • Feszültség a csuklóban és a karban
  • A csukló mozgása simábbá válik
  • Számítógépes munkához, mindennapi élethez és sporthoz

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!