Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >> Kezdőlap >>

Phiten

Phiten

2021. 09. 08. 15:22:05
Immár több mint 20 éve kutatja a japán Phiten cég - az előzetesen egy különleges eljárással kezelt - titán, arany és ezüst hatását, és fejleszti az alkalmazásukat. A Phiten ma már számos olyan terméket kínál, melyek szabályozzák és összehangolják a testünkben áramló elektromos energiafolyamokat. Az információ-átadás javul, az ellazulási képesség fokozódik, továbbá a szellemi és testi funkciók optimálissá válnak.  
 
2018. 08. 21. 16:15:16
A Phiten a japán fájdalomterápia területéről érkezett, és évtizedek óta értékes fémekre és ásványi anyagokra alapuló kizárólag természetes összetevőket állít elő külsőleges használatra. Ezek pl. impregnálóként minden Phiten termékben megtalálhatók.
2017. 02. 10. 00:00:00

Minden termékünk összeállítása ugyanazon az elgondolásból indult ki: legfőbb célunk, hogy készítményeinkkel megőrizhesse szervezete természetes egyensúlyát, mely igen könnyen felborulhat a mai rohanó életmód következtében. Mivel maga az élet az emberi test formájában nyilvánul meg, mozog, lélegzik, táplálkozik, szüntelenül fejlődéseken megy át és öngyógyító tulajdonsággal is rendelkezik, ezért folyamatosan karban kell tartanunk a harmónia és a tartalmas élet megéléséhez.