Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Phiten RAKUWA X10 MG nyaklánc fekete 50 cm

Játék

Ár:
15.990 Ft
Hűségpontok: 0
Gyártó: Phiten
Cikkszám: PT060
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A TERMÉK KIFUTOTT!
A HELYETTESÍTŐ TERMÉKET LEJJEBB TALÁLJA!
Kifutás dátuma:
2023-09-02

TERMÉK LEÍRÁS

A magas minőségű anyagok, a finom stílus és a gyönyörű színválaszték miatt az X10 nyakláncok tökéletesen viselhetők minden alkalomra, bármilyen stílusú öltözethet, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánljuk. A letisztult formákat kedvelőknek készült. A rozsdamentes acélból és magas minőségű műanyagból készült erős kapocsnak köszönhetően könnyű fel- és levenni.

Az "X10" azokat a termékeket jelöli, amelyeket tízszeres sűrűséggel impregnáltak, a megnövekedett sűrűségnek jelentősebb hatása is van.

Tulajdonságok

 • Japánban a nyakláncot ellenőrzött gyógyászati termékként regisztrálták (Gyógyászati termék azonosító szám: 224AGBZX00119000)
 • Mágneses belső szál (50 millitesla)
 • AQUA TITÁN X10
 • Technológia és anyagösszetétel
 • AQUA TITÁN X10
 • MIKROTITÁNGÖMBÖK
 • Mágneses belső szál, ferrit (50 millitesla)
 • Pánt (külső borítás): poliészter
 • Kapocs: rozsdamentes acél, poliacetál

Alkalmazási lehetőségek

 • Nyakban vagy vállban jelentkező izommerevség esetén
 • Általános fáradékonyság esetén
 • Testedzés közben az izmok ellazítására

Japánban a nyakláncot sikeresen regisztrálták ellenőrzött gyógyászati termékként (gyógyászati termék azonosító szám: 224AGBZX00119000) olyan esetekre, amikor különösen fontos a nyak és a vállak ellazítása, amit a mágneses összetevők kombinációjával érhetünk el. Japánban hivatalosan elfogadott nézet, hogy a mágneseknek izomlazító és vérkeringést javító hatása van.

Háttérinformáció

Ha a hát- és nyakizmok folyamatosan rossz terhelésnek vannak kitéve – mint például túlzott ülőmunka esetén –, az korlátozza a vérkeringést, amely izommerevséghez és izomfájdalomhoz vezethet. Mindez pedig többféle panasz kialakulását is okozhatja, és még fájdalmasabbá válhat. A folyamatos stressz és a kevés mozgás hatására akár egy kis huzat, egy rossz mozdulat vagy rövid ideig tartó rossz testhelyzet is kiváltó ok lehet. A terhelt izmok egy megfeszített kötélhez hasonlóan a csontokhoz tapadnak, és teljesen megmerevednek. Ezzel pedig egy ördögi kör veszi kezdetét. Az idegrendszerre gyakorolt megnövekedett nyomás fájdalmat okoz, aminek következtében a testünk reflexszerűen még nagyobb készültségi állapotba kerül. A nyakfájás kiváltó oka lehet teljesen új betegségeknek, amelyeknek messzemenő negatív következményei lehetnek.

Kapocs

Ujjainkat tartsuk a kapocs két részén, majd húzzuk szét!

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és a sérülések elkerülése érdekében a kapocs szétnyílik, ha túlzott erőhatásnak van kitéve.
Amikor fel- és leveszi a nyakláncot, kezelje óvatosan a kapcsot.

Különleges biztonsági figyelmeztetés

Nem viselhetik a nyakláncot az olyan elektromos implantátumot vagy gyógyászati eszközt viselők – mint például a szívritmusszabályzó –, amelyek működésére hatással lehet az elektromágneses interferencia vagy a mágneses tér, mivel ez az eszközök meghibásodását okozhatja. Kérjük, a termék használata előtt beszéljen orvosával!

Ápolási útmutató

Kevés szappanos meleg vízzel tisztítsa! Nem vegytisztítható. Nem ajánlott szárítógépbe tenni.

A Phiten Co. Ltd. előírásainak megfelelő Japán gyártású termék!

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!