Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Phiten = egészség, energia, teljesítmény, regenerálódás, ellazulás

Phiten = egészség, energia, teljesítmény, regenerálódás, ellazulás A Phiten a japán fájdalomterápia területéről érkezett, és évtizedek óta értékes fémekre és ásványi anyagokra alapuló kizárólag természetes összetevőket állít elő külsőleges használatra. Ezek pl. impregnálóként minden Phiten termékben megtalálhatók.

A Phiten termékek támogatják a regenerálódási folyamatokat, lazítják az izmokat és az ízületeket, segítenek a stressz és a feszültség oldásában. Minden Phiten termék úgy van kialakítva, hogy hozzájáruljon a gyógyulás előfeltételének számító teljes ellazulás eléréséhez.

A különböző fémeket és ásványokat a Phiten már több mint kétszáz saját fejlesztésű terápiás termékében használja fel. Minden kezelés és termék úgy van kialakítva, hogy hozzájáruljon a gyógyulás előfeltételének számító teljes ellazulás eléréséhez. 

Terápiás munkánk mellett tevékenységünk másik lényeges eleme a stressz megelőzése. A modern és folyamatosan munkával töltött életvitelben jelentős szerepet kap a feszültségoldás a komolyabb betegségek kialakulásának megelőzésében. A Phiten mindent megtesz a testi és mentális teljesítőképesség életkortól független megtartásához. A tevékenységünk alapját adó valamennyi eljárást és technológiát világszerte elismert kutatók természettudományos vizsgálatai keretében folyamatosan vizsgáljuk és fejlesztjük. Mindezeket nemzetközi tudományos folyóiratokban megjelent tanulmányok igazolják.

Érdekesség: Japánban egyes Phiten nyakláncokat már gyógyászati segédeszközként is bejegyeztek, és lazításhoz receptre is kaphatók.

A FESZÜLTSÉGOLDÁSNAK JÓTÉKONY HATÁSA VAN A GYÓGYULÁSRA ÉS A FELÉPÜLÉSRE

A stressz feszültséget, fáradtságot és megbetegedést okoz. Számos vizsgálat igazolta, hogy a legtöbb civilizációs betegségért többek között a stressz okolható. A valódi feszültségoldás elengedhetetlen a beavatkozás nélküli öngyógyuláshoz, és egyben a teljesítmény és az energia forrása is

A tudomány kulcsfunkcióként tekint az idegrendszerben lezajló inger átadásra, és a sejtek közötti kommunikációra. Az akadálytalanul áramló bioelektromosság támogatja a stresszes állapotból feszültségmentes állapotot megcélzó felépülést.

A pszichikai stressz és a túlterheltség az életkor előrehaladtával feszültséget vagy kopásos tüneteket eredményezhetnek. Különösen az általánossá váló, és a keringést akadályozó feszültségnél léphetnek fel gyorsan fájdalmas következményekkel járó krónikus betegségek.

 

PHITEN A SPORTBAN ÉS A TELJESÍTMÉNYFOKOZÁSBAN

A sportban egyszerűen meghatározható a siker kulcsa: „Csak az ellazult izom a teljesítőképes izom.”

Intenzív mozgás, vagy sportolás után gyakran jelentkezik izom- és ízületi fájdalom. Ilyenkor döntő fontosságú a mozgás során keletkező mikrosérülések és mikrogyulladások gyógyulását célzó regenerálódás. Mindez ugyanis előfeltétele az izomnövekedésnek és a teljesítményfokozásnak.

Az AQUA TITAN tartalmú Phiten termékek nem csak sportolás előtt és alatt használhatók, hanem a hétköznapokban, munkában, irodában is. 

PHITEN TERMÉKEK AZ EGÉSZSÉGÉRT ÉS A TELJESÍTMÉNYÉRT

Valamennyi Phiten terméket természetes összetevőjű impregnálással láttunk el, és a termékek hozzájárulnak a felépüléshez és a feszültségoldáshoz.

AQUA TITAN TAPASZOK: az egyszerű és önálló használatért. Pontszerű vagy nagyfelületű kivitel az egész testre. A Phiten TITAN tapaszai ideálisak a helyi izom- és ízületi panaszok gyors ellátására. 

A METAX TAPASZOK: hatóanyag tartalma magasabb, és egyesítik az ismerten gyulladáscsökkentő tulajdonságú titán, a palládium, valamint a magnézium és más értékes ásványi anyagok hatását.

KÖRTAPASZOK: Kompakt forma a pontszerű elhelyezésért: nyakra, tarkóra, hátra, ízületekre, inakra, izmokra.

TITÁN SZALAGOK: Ideális nyúlás és rugalmas méretezhetőség a nagyobb izom- és ízületi felületekre.
„Ezek a tapaszok akut és idült ízületi és hátfájdalomra, izomhúzódásra, neuropátiás fájdalomra, valamint a fizio - terápiás kezelés támogatására javallottak.” Dr. N. Kossmann a Parkresort Rheinfelsen vezető orvosa
METAX KRÉM, TESTÁPOLÓ: A lazításhoz és a regenerálódáshoz nagy felületen dörzsölje be az izmokat és ízületeket a termékkel.

TOVÁBB A PHITEN TERMÉKEKHEZ

JAPÁNBAN A FESZÜLTSÉGOLDÁS A KULTÚRA SZERVES RÉSZE

Nem meglepő, hogy az innovatív ötletek Japánból, a Phiten hazájából származnak. Az ott élőket a nagyfokú egészségtudatosság és magas várható élettartam különbözteti meg a világ többi népétől.

Másrészt viszont általános a végletekig fokozott munka közbeni stressz. A buddhista ország, az összpontosítás és ellazulás jelképe, a mindennapokban a termelékenységet és a hatékonyságot helyezi előtérbe. A maximális feszültség és a teljes ellazulás közötti kölcsönhatás, mint a modern kultúra része, viszont nem csak az életmódban, hanem az egészség orientált kutatásban és tudományban és megmutatkozik. Ezért is tölt be vezető szerepet ez az ország a stressz és következményei elleni új technológiák, termékek kifejlesztésében.

A Phiten az egyik legfontosabb természetes összetevőjű technológiákat gyártó vállalat Japánban, és világszerte száznál is több szabadalma van. A nyersanyagot a hidro - kolloid fémek adják, amelyek a legkülönbözőbb termékekben impregnálóként hasznosulnak. Az ismételt impregnálás fokozza az adagolást (pl. X30 = 30-szoros impregnálás). Az új METAX-technológia különböző fémeket és értékes ásványi anyagokat egyesít, nagy dózis - mennyiség mellett.
 

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM a DRTV Média Plus Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!

Tartalomhoz tartozó címkék: Phiten