Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Phiten: Aqua Titán az egészségért és a jobb állóképességért

Phiten: Aqua Titán az egészségért és a jobb állóképességért Immár több mint 20 éve kutatja a japán Phiten cég - az előzetesen egy különleges eljárással kezelt - titán, arany és ezüst hatását, és fejleszti az alkalmazásukat. A Phiten ma már számos olyan terméket kínál, melyek szabályozzák és összehangolják a testünkben áramló elektromos energiafolyamokat. Az információ-átadás javul, az ellazulási képesség fokozódik, továbbá a szellemi és testi funkciók optimálissá válnak.  
 

Testünknek szüksége van egy rendszerre, hogy érzékelje, feldolgozza, és továbbítsa az információkat. E rendszer segítségével érhető el a mentális folyamatok, az érzelmi reakciók és a mozgáskoordináció teljes összhangja. Testünk azon képessége, hogy önmagával kommunikálni tud, az elektromos töltések mozgásának, valamint az elektromos területek hatásának köszönhető. 

Minden élő sejt különböző formában ugyan, de használ elektromosságot. Ma már tudjuk, hogy az idegek, az izmok, és a szervek működését elektromosság irányítja, és hogy alapjában véve maga a testműködés is elektromos. Az izomsejtek például elektromos impulzusok által nyúlnak ill. húzódnak össze.

Az agy és az idegrendszer elektromos mezőket (elektromos potenciálokat) és elektromos áramlásokat (elektronok és pozitív töltésű ionok vándorlását) egyaránt létrehoz. Yoshihiro Hirata japán chiropraktikus azt találta, hogy az elektromosan töltött ionok mozgását mind belső, mind külső behatások megváltoztatják. A Phild eljárással kezelt titánnak köszönhetően az energia és információ-áramlási folyamatok javulnak, ezáltal a testi funkciók jobban működnek.

A speciálisan kezelt titán, amely minden Phiten termékben fellehető, harmonizáló hatással van a test bioelektromos folyamataira, és segíti a test különböző funkcióit.

MEGNÉZEM A TITÁNIUM TERMÉKEKET

Mi az Aqua Titán?

Az Aqua Titán egy új eljárással készült anyag, amely során a titánt mikroszkopikus méretű részecskékre bontják, és vízben feloldják, egy hidro-kolloid fémet alkotva. Ezzel az eljárással egyedi anyagokat hozhatunk létre (Aqua Fém Technológia). Az anyagok tulajdonságainak maximális kihasználásával termékeink használói természetes nyugalmi állapotba kerülnek, így kényelmesebbé tehetjük a mindennapjaikat.

Mely termékek tartalmaznak Aqua Titánt?

A japán testápolási termékeket gyártó Phiten cég egy teljes Aqua Titánt tartalmazó termékcsaládot fejlesztett ki. A vállalat főként a tapaszairól vált híressé, amelyek korongok és tekercsek formájában is kaphatók, és amelyeket sok terapeuta, magánamber és sportoló is használ. Több kiegészítőt is forgalmaznak. Termékeik viselésével ellazíthatjuk a testünket, és frissebbnek érezhetjük magunkat a hétköznapokban. A nyakláncaik például enyhítik a stresszt és csökkentik a fáradtságérzetet. A  karkötők javítják a kéz vérkeringését, enyhítik a fájdalmat és merevséget a csuklóban. Minden terméküket úgy fejlesztették ki, hogy energikusabbá és erősebbé tegyenek. Gyógykezeléseken alkalmazott technológiákra, szakemberek tapasztalatára és tudására alapozva elkészítették védőpántjaik széles választékát is, amelyek az emberi test alapvető működését veszik alapul. Ezek a védőpántok és támaszok a sportolók számára ugyanolyan hasznosak, mint az átlagemberek számára. A trédtől a könyökön, a bokán és a háton át a test minden részére alkalmazhatók ezek a védőszalagok, található közöttük merev, biztos tartást biztosító, és lágyabb, vékonyabb anyagból készült változat is. Érdemes megemlítenünk az Aqua Titánnal átitatott ruhadarabok választékát is, amely nyugtatja és ellazítja az egész testet.

Az Aqua Titán technológiára vonatkozó kutatásokat az Aqua Metal Kutató Egyesület (Sociatey for Aqua Metal Research) végezte, az egyes tanulmányok a honlapjukon is megtalálhatók: www.aquametal.jp.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Phiten