Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Phiten: a fájdalommentes mozgás szabadsága

Phiten: a fájdalommentes mozgás szabadsága

Minden termékünk összeállítása ugyanazon az elgondolásból indult ki: legfőbb célunk, hogy készítményeinkkel megőrizhesse szervezete természetes egyensúlyát, mely igen könnyen felborulhat a mai rohanó életmód következtében. Mivel maga az élet az emberi test formájában nyilvánul meg, mozog, lélegzik, táplálkozik, szüntelenül fejlődéseken megy át és öngyógyító tulajdonsággal is rendelkezik, ezért folyamatosan karban kell tartanunk a harmónia és a tartalmas élet megéléséhez.

 

Testünk mozgását általában tudatosan befolyásoljuk, ám nem mindig vagyunk képesek figyelni minden mozzanatára. Szerveink működése fizikai mozgások és elektrokémiai hatások összjátékának az eredménye. Testünk mindenre felel, energiát nyer, ami aztán egyensúlyban, mozgásban tart mindannyiunkat. A csontozat felépítése lehetővé teszi, a megfelelő súlytartást és a teherbírást. A vér a megfelelő sebességgel képes keringeni testünkben, hiszen ha gyorsabban folyna, szívinfarktus vagy szélütés érne minket, ha viszont lassabban áramolna, oxigénhiány végezne velünk.

Testünk egy csodagépezet, amelyben számtalan energetikai procedúra zajlik le, melyek összhangban működnek, kölcsönösen támogatják, valamit szabályozzák egymást.  A Phiten Co. számos terméket hozott létre, melyek erősítik és harmóniában tartják belső egyensúlyunkat, pozitívabb irányba terelik életminőségünket. Ahhoz, hogy testünk érzékelje, feldolgozza, és továbbítsa az információkat szüksége van egy olyan rendszerre, melynek segítségével elérhetővé válnak a mentális folyamatok, az érzelmi válaszok és a mozgáskoordináció komplett összhangja. Testünk azon képessége, hogy önmagával kommunikálni képes, az elektromos töltések mozgásának és az elektromos területek hatásának köszönhető. Minden élő sejt más-más formában ugyan, de használ elektromosságot. Az izomsejtek például elektromos impulzusok révén nyúlnak meg, illetve húzódnak össze. Mind az izmok, idegek és a szervek működését elektromosság irányítja, alapjában véve: maga a testműködés is elektromos.


 

 

A Phiten termékekben speciálisan kezelt titán található, mely harmonizáló hatással van a test bioelektromos folyamataira, és támogatja a test, valamint a szervek különböző funkcióit. Kedvező befolyással bír a feszültségmentes életvitelért, segíti az ellazulás lelki és fizikai folyamatait egyaránt. A Phiten Co. által forgalmazott titán termékek hatásának köszönhetően, szabályozhatóak az elektrokémiai folyamatok a testben. A termékek használata segíti a belső információk átadását, optimalizálja a szellemi és testi aktivitás minden fajtáját, ezzel elősegíti az általános lazító képességünket. A Phiten termékek használata hozzájárul a stressz-mentes, harmonikus élethez.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ TAPASZOK


Ahhoz, hogy egy boldogabb, aktívabb életet élhessünk, és hogy ne okozzon gondot a testmozgás egy magasabb szintre kell emeljük a szükséges koordinatív és kondicionális feltételeket. Számos sportoló igazolta vissza, hogy a Phiten termékek használatával mozgáskultúrájuk, fizikai erőnlétük és állóképességük jelentősen javult, így jobb eredményeket tudtak elérni.

A Phi nem más, mint a tökéletes egyensúly jelentése. Az ókorban a görög betű, vagyis a „Phi” egy mindent átfogó egyensúly szimbóluma volt. A „Phiten” céget ezen betűk alapján alapították, és kizárólag a legújabb technológiával előállított termékeket forgalmazza, melyek az ember teljes körű fejlődését, és jólétét szolgálják. Egy speciális eljárásnak, a Phild-Processingnek köszönhetően, elértük a titán elemek pozitív, „Phiten” –hatását, és már rendkívül széles skálán tudjuk használni.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ TAPASZOK


Yoshihiro Hirata eredetileg a Phild-Processing eljárást az izomproblémák és izomhúzódások titánnal való kezelésére fejlesztette ki. Egy egyedülálló módszerről van szó, mely lehetővé teszi, hogy a titán arany szemecskék energiájával töltődjenek fel és anyagok sokaságát vonzzák magukba. Az így eltárolt állandó mozgás szabályozó hatással van testen belül lezajló elektromosságra. A titán szemecskéi a vízben feloldódnak, ezzel aquatitan (X30) keletkezik, melyek könnyedén képesek bejutni különböző textil rostokba. Az aquatitánnak jóval intenzívebb a hatása, mint a karbonizált titánnak vagy a mikro-titán golyócskáknak. A Phild-Processing eljárás segítségével feldolgozott fém szabályozó és harmonizáló hatást fejt ki a test elektromos áramlataira.

Mivel a titán egy hipoallergén fém amit az orvostudományban és a sport területén belül is gyakran alkalmaznak, a Phiten ezt a fémet használja fel a gyártás során, illetve többek között aranyat, és ezüstöt borítóanyagként. A különböző anyagok együttes hatása érezhető, mivel a Phiten termékek javító, pozitív energiájú hullámokat bocsátanak ki, így képesek a test bioelektromos áramlatait harmonizálni. A termékek használói egy meleg érzésről számolnak be. Ezt a kellemes érzés a bőrön tapasztalható, mivel a termékek serkentik a vérműködést, lazítják az izmokat, és azok merevségét. Rendszeres használatukkal pedig a salakanyagok könnyebben el tudnak távozni a szervezetből.

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM a DRTV Média Plus Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!

Tartalomhoz tartozó címkék: Mozgásszervi panaszok Phiten