Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Könyv: Páll István: Találkozás a Teremtővel

Ár:
2.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Hűségpontok: 120
Várható szállítás: 2022. december 06.
Cikkszám: OT083
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

Egyre több embernek kell a jó útra lépni, mert csak így lehet jó a házunk táján is a légkör. Így van, egyszer a házunk táján kell takarítani, aztán lehet az utcán is, és utána a nagyvilágban. Jézus tanítása szerint: miért aggódtok a nagyért, ha a kicsin sem tudtok segíteni, miért aggódunk mások dolga-baján, ha még magunkon sem tudunk segíteni?! Megértettem, hogy csak akkor tudunk szeretettel viszonyulni egymáshoz, ha bennünk szeretet van. Csak akkor lehet szeretetet sugározni, ha először bennünk van, és akkor azt érzik az emberek szavakon túl is.

Üzenet

Ne félj hát Magyar, mert rabszolgaságod a végéhez érkezett! A Jóságos Teremtő fogja a kezedet. Higgy, bízz benne, mert vezeti lelkedet, családod, gyermeked. Láthattad már, hogy e világ mire képes! Tudd meg hát, magyar testvérem, Isten keze véd téged. Küldetésed elvégzed, mert az idő megért néked. Megmutatod e világnak, hogy a Jóisten mire teremtett téged! szeretni népedet , hazádat és testvéreidet! A nagy világba segíteni jöttél, a jóságos Teremtőd tisztaságát, szeretetét tükrözve élj.

Eljött hát az igazak ideje! A magyar nemzet ereje Isten akaratából összefogásra készül! kászcinlük, seregek ura, Mihály, a mi igazságos vezérünk, hogy mellettünk küzdesz! Köszönjük, hogy a szeretetet, az összefogást mindig támogattad! Köszönjük, hogy vigyázod, őrzöd, az Eredet, a Székelye földjét és a magyart, a Kárpátok népét. Köszönjük,Jézus krisztus, Istennek fia, hogy érettünk életed adtad, legyőzve a halált és e világ hatalmát, hogy igazságos életeddel példát mutattál, hogy követve téged megértsük a szeretet parancsát! Köszönjük, Mennyei Atyánk szerető kezed és a jóságos teremtményeid védelmét! Köszönjük Mennyei Édesanyánk szentlelkének hűséges imáját,mert felébredt végre a Magyarban az áImodó, teremtő lélek, és elvégzi feladatát, amit Isten szánt népének.

A szer-etet az igazak, hűségesek eszköze,ami Istentől való, mindenek legnagyobb ereje!

Előszó

Egy történetet osztok meg veled, kedves olvasó, ami velem történt kisfiúként. Tizenhárom éves lehettem, amikor olyan csodálatos élményben volt részem, ami az egész életemet tovább segítette és megváltoztatta. úgy érzem, ez volt eddigi életem legfontosabb eseménye. Olyan mély, tanulságos történet ez, amit feltétlenül szeretnék veled megosztani.

Ahhoz, hogy érthető legyen ez a történet, hogy hogyan és miért találkoztam a Teremtővel, először a gyerekkoromat kell elmesélnem. Ahhoz, hogy teljes képet kapj életem alakulásáról, hogy mi, milyen okból és miért éppen az adott életszakaszban történt velem, a Találkozás utáni éveimről is írok neked. KizáróIag olyan élettapasztalatokat, emlékeket, álmokat, látomásokat, élményeket osztok meg veled, amik velem megtörténtek, amiket mint testből kiszállt lélek éltem át, sokszor a tudásszomjam miatt és sokszor a Teremtő akaratából. Többször tudatában voltam annak, hogy mindezen történéseket lélekként tapasztalom meg. Az eddigi földi életem során rájöttem, hogy mit miért kellett látnom és tennem, hogy mi miért történik velem és miért történnek kivételes események mind a mai napig. Teljes szívemből és lelkemből úgy érzem, elérkezett az idő,hogy megosszam veled a velem történteket.

ISBN szám: 978-606-8775-53-1

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!