Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Avantgarde Energetic elektroszmog elleni harmonizáló chip "SYNAPTICO saphir"

Játék

Ár:
6.990 Ft
Mennyiségi kedvezmény
2 db -tól
5.940 Ft / db
3 db -tól
4.990 Ft / db
Elérhetőség: Raktáron
Hűségpontok: 280
Várható szállítás: 2024. június 27.
Cikkszám: AE001
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Menny.:

TERMÉK LEÍRÁS

Mai életünk már elképzelhetetlen mobiltelefon, számítógépek és vezeték nélküli internet nélkül. Ezek az eszközök jó okkal váltak életünk nélkülözhetetlen részeivé. Ugyanakkor új gondokat is hoznak életünkbe! Egyre több ember reagál érzékenyen a mobiltelefonok, a wi-fi, és a számítógépek által kibocsájtott elektromágneses sugárzások bizonyos frekvenciáira. Ez számos kellemetlen tünetben és panaszban nyilvánulhat meg, úgy, mint: álmatlanság, kialvatlanság és krónikus fáradtság, figyelem összpontosítási zavarok, szorongás és ingerlékenység, fejfájás, szédülés stb.  

Az Avantgarde Energetic chip úgy segíti az elektroszmog és a környezeti sugárzás elleni védelmet, hogy harmonizálja a körülöttünk lévő elektromágneses mezőket. Egyszerűen használható, nem igényel beszerelést. Használhatja mobiltelefonra, tabletre, notebookra, számítógépre, vagy más vezeték nélküli eszközre felragasztva. Védje meg magát és szeretteit a káros sugárzásoktól, ezzel a praktikus eszközzel! Svájci minőségű termék. 

Az elektroszmog elleni harmonizáló chip katalizátorként funkcionál, és harmonizálja az EMF hullámokat. A chip semlegesíti az elektromágneses sugárzás nem-termikus, patogén (egészségkárosító) hullámainak emberi szervezetre gyakorolt hatását, és saját pozitív hatású rezgéseivel erősíti a jó közérzetet. Működése és hatása független a sugárzás erősségétől és frekvenciájától. 

A sugárzásvédelem elektronikai úton nem látszik megoldhatónak, mert egyszerűen lehetetlen lefedni környezetünkben a teljes sugárzási spektrumot. A chip nem elektronikai, hanem fizikai módon ellensúlyozza ezeket. Regisztrálja a környezetében levő sugárzás teljes frekvencia tartományát és egy speciális eljárással izolálja és kiszámítja az egészségre káros összetevőket, majd ezeket kiegyenlíti.  

RayGuard és Penergetic technológia

 A svájcban gyártott termék kétféle technológián alapul az egyik a Penergetic International AG által-, a másik pedig RayGuard által fejlesztett technológia.

A Penergetic a világon egyedülálló technológia, melyet a svájci Penergetic International AG fejlesztett ki. A Penergetic technológia kvantumfizikai, biofizikai és kémiai alapokon nyugszik és fizikai - energetikai programozással segíti a káros sugárzások ellensúlyozását. Minden atomnak, molekulának, vegyületnek, vagy anyagnak saját elektromágneses frekvenciája van. A Penergetic technológia a kibocsátott frekvenciát arra a kívánt szűk sávra transzformálja, hogy az az élő organizmusok (pl. növények, emberek) egészségét és jólétét szolgálja. A Penergetic technológiát a világ számos országában használják a mezőgazdaságban, a talajbiológia aktivitásának javításában, a növények növekedésének előmozdításában, a növények védelmében vagy akár a víz vitalizálásában. A RayGuard, mely szintén svájci technológia az ásványi anyagok, kvarc kristályok speciális keverékét használja a környezeti sugárzás ártalmatlanítására. Az ásványok és kristályok mágikus erejét az emberiség már ősidők óta ismeri és használja gyógyításra, védelemre, valamint a geopatikus földsugárzások és az elektromágneses szmog semlegesítésére. A két technológia ötvözetéből születtek meg az Avantgarde Energetic termékek.
Mivel a készülék magának az elektromágneses hullámnak a rezgési energiáját használja, külön energiaforrásra nincs szüksége. Ezért független a hálózatos áramingadozás hatásaitól is. 

Vérplazma vizsgálat mobiltelefonhasználat nélkül / mobiltelefonhasználat közben / mobiltelefonhasználat közben, és elektroszmog elleni harmonizáló chip alkalmazása mellett: Avantgarde Energetic elektroszmog elleni harmonizáló chip
 

Az elektroszmog elleni chip használata 

Az Avantgarde Energetic chip praktikus, nem igényel beszerelést, egyszerűen csak fel kell ragasztani a kívánt felületre pl. mobiltelefonra, tabletre, notebookra, számítógépre, vagy más vezeték nélküli eszközre. Sugárzás elleni hatását a felragasztás után, azonnal kifejti. 
 
Forrás: http://rayguard.ch, www.penergetic.com

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 04. 29.
Többször vásároltam a termékből. Futárként szinte egész nap a kezemben a mobilom, estére érezhetően érzékenyebb lett a kézfejem nagyon enyhe fájdalommal.
A termék használatát követően ez teljesen megszünt.
| 5 / 5 csillag!
2022. 11. 18.
Nálam egészségkárosodást okozott az elektroszmog. Vettem egy mérőkészüléket, hogy ellenőrizzem. Érdekes módon nem a telefonom, hanem a ledes éjjeli lámpámnál és az elosztóknál mértem magasabb értéket. A lámpámnál 587 V/m volt eredetileg a mért érték, a matrica felragasztása után ez lecsökkent 276 V/m-re. Így a fejemnél már 0 az elektroszmog! Fantasztikus termék!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 02. 13.
Teljesen elégedettek vagyunk a termékkel.. Pontos, megbizható kiszállítást kaptunk már több esetben is.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 12.
AVANTGARDE ENERGETIC ELEKTROSZMOG ELLENI HARMONIZÁLÓ CHIP megvásárlásával kapcsolatban az egészségmegőrzés fontossága motivált. Köztudott, hogy az elektroszmog, a káros sugárzások, melyek mindenütt körül vesznek bennünket, mennyire veszélyeztetik egészségünket. Ezért célszerű minél több féle módon védekezni ellene. A Chip felragaszta a mobil eszközeimre biztonságérzetet ad, ráadásul dekoratív kinézete és színe nagyon kedvemre való. Mondhatnám 3 az 1-ben.