Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

2021. Újévi ajándékaink 20.000 Ft vásárlás felett

2021. Újévi ajándékaink 20.000 Ft vásárlás felett

2021-ben is folytatjuk Ajándék promóciónkat. Vásároljon nálunk 20.000 Ft felett, és értékes ajándékokat választhat a vásárlás mellé! 

Ajándék akciónk 2021. január 6-tól a készlet erejéig, vagy 2021. február 28-ig tart. A promóció időtartamán belül az ajándék termékek változtatásának jogát fenntartjuk!

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

20.000 Ft felett választható ajándékok


Diet Esthetic Nature's Queens kozmetikai arcmaszk (770 értékben)

A Diet Esthetic Nature's Qeens szövet arcmaszkok pamutból és gyümölcsrostból készülnek, melyeket természetes koncentrált hatóanyagtartalmú szérummal impregnáltak és kifejezetten a sérült bőr helyreállítására tervezték. A bőr 15 perc alatt felfrissül, intenzíven hidratált és puha tapintású lesz. Két féle kozmetikai arcmaszkból választhat: Immortelle arcmaszk szalmagyopár, Post-Party arcmaszk black baccara

Sevilen 100% Citromlé 250 ml (1.490 Ft értékben)

A Sevilen 100% Citromlé a Földközi-tenger térségéből származó citromból készült. Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot, színezőanyagot, tartósítószert. 250 ml citromlé kb. 2,5 kg citromból készül! Ízlés szerint használhatja italok (tea, limonádé, szörp, gyümölcsturmix), sütemények, jégkrémek, salátaöntetek ízesítésére, valamint főzéshez.

Higiéniai textil szájmaszk (dupla rétegű, mosható) (990 Ft értékben)

Óvja meg az Ön és mások egészségét, ezzel a dupla rétegű, 100% polyesterből készült szájmaszkkal. Az egészségügyi szájmaszk 90 ℃ fokos fertőtlenítő mosásban mosható, és mosás után többször is újra felhasználható. Színe: fehér. Vigyázzon magára, és szerettei egészségére! Kétféle modellből választhat: kötős vagy gumis változat

Charlotte Extra hidratáló kamillás kézkrém 75 ml (1.790 Ft értékben)

A gyakori-, főként kézfertőtlenítővel történő kézmosás kiszárítja, irritálttá teszi a kézbőrt. Könnyebben előfordulhat a kéz bőrén berepedezés, kipirosodás, sőt az arra érzékenyeknél még ekcémás panaszokat is kiválthat. Ápolja kézbőrét a gazdag összetételű Charolotte kamillás kézkrémmel, mely a kamilla kivonaton kívül tartalmaz még mézet, ureát és chitasant. Hatékony hidratálást biztosít szinte minden bőrtípusra, de főként a száraz, kipirosodott, igénybevett bőrre ajánljuk.

40.000 Ft felett választható ajándékok


Life Spirit Lessmass Ördögnyelv kivonat, Utifűmaghéj, Zöldtea és Zöldkávé tartalmú étrendkiegészítő kapszula 90 db (5.990 Ft értékben)

A Life Spirit Lessmass aktív növényi hatóanyagai összetett módon segítik a tápcsatorna egészséges működését, mérsékelik a túlzott kalóriafogyasztást, egészséges teltségérzetet keltenek alacsony kalóriafogyasztás mellett is, és természetes módon, kíméletesen fokozzák az anyagcserét, a fölös kalóriák elégetését.

Drasanvi Oseogen Rescue gél golyós stift, a fájdalmas ízületekre és izmokra 60 ml (4.990 Ft értékben)

Drasanvi Oseogen Stift Árnikával, Ördögcsáklyával, Rozmaringgal, Zsályával és Fahéjjal. Az Oseogen stift koncentrált növényi összetételének köszönhetően azonnali megkönnyebbülést nyújt a fájdalmas izmoknak és ízületeknek. Tartós hatás! Kényelmes használat bárhol, a golyós stiftnek köszönhetően. A kezelt bőrfelületen hideg / meleg érzetet kelt. Parabén mentes kozmetikum.

Aromastick BIO illóolaj inhalátor (Felfrissülés)  (2.990 Ft értékben)

Az AromaStick ötlete egyszerű: csomagoljuk be a természet erejét egy egyszerűen használható formátumba. Csak csavarja le, szippantsa be az illatokat és élvezze az energiát vagy a kikapcsolódás pillanatát! 100% organikus, 100% természetes illóolajok és semmi más. Kényelmes, azonnali használat, bárhol, bármikor és bármely hangulathoz!

Gyapjú derékmelegítő (3.990 Ft értékben)

Óvja meg derekát és veséjét ezzel a pihe-puha, melegséget adó-, gyapjú derékmelegítővel! A derékmelegítő melegen tartja derekunkat és vesénket. Ideális "fázós derekúaknak", ülőmunkát végzőknek, hűvösebb helyiségben, hosszadalmas ülő tevékenység alatt pl. tv nézés, olvasás során, valamint derékfájással, vesetájéki fájdalommal küzdőknek.

80.000 Ft felett választható ajándékok


Life Spirit Ratio Bono D3 - K2 vitamin tartalmú folyékony liposzómás étrendkiegészítő 300 ml (12.990 Ft értékben)

Speciálisan formulázott, liposzómás D3, K2, A és E-vitamint tartalmazó, folyékony étrendkiegészítő készítmény a hiányállapotok és szövődményeik megelőzésére vagy felszámolására: a csontszövet és a szaporodásban, fejlődésben levő sejtek védelmére. A napi adag 50 µg (2.000 NE) liposzómás D3 vitamint tartalmaz! Kitűnő felszívódás, maximális biohasznosulás. Ananász ízű. 2 havi adag!

Life Spirit Vitiko B12 vitamin tartalmú folyékony liposzómás étrendkiegészítő 50 ml (7.990 Ft értékben)

A Life Spirit Vitiko egy folyékony étrendkiegészítő, speciálisan formulázott, kiemelkedően magas biohasznosulású liposzómás B12 vitaminnal és szőlőmagolajjal, a hiányállapotok és szövődményeinek megelőzéséért vagy felszámolásáért. Meggy ízesítésű.

Sevilen 100% Gránátalma koncentrátum (10.990 Ft értékben)

Kutatások szerint a gránátalma antioxidáns hatása háromszor akkora, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. A gránátalma nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C-vitamint, flavonoidokat, gyümölcscukrot. Az egyik leggazdagabb forrása az ellegsavnak. A gránátalma gyulladáscsökkentő és immunrendszer stabilizáló hatással bír. A Sevilen Doganay Nare Eksisi 100% Gránátalma koncentrátum, a Földközi-tenger savanykás gránátalmáiból készült gyümölcskoncentrátum. 100% természetes anyagokat tartalmaz. 1 liter Sevilen Gránátalma koncentrátum, 16 kg gránátalmából készül!

Geyser Euro csapra szerelhető nanotechnológiás vízszűrő (13.990 Ft értékben)

A Geyser Euro vízszűrő kiszűri a vízből a szennyeződéseket, a rozsdát, a homokot, nehézfémeket, radioaktív anyagokat, a klórt, mikroorganizmusokat, E-coli-t, Hepatitis vírust, Escherichia coli-t, a növényvédőszereket, gyógyszermaradványokat, rákkeltő anyagokat. Szagtalanítja és kellemes ízűvé teszi a vizet. Minden átlagos szabványméretű csaptípushoz csatlakoztatható és a váltószelep segítségével Ön szabályozza, hogy mikor használ szűrt vizet.

Hogyan igényelheti az ajándék terméket? 

Nincs más teendője, mint a megvásárolni kívánt termékeket kosárba helyezni, majd az ajándékot a Kosár oldalon tudja kiválasztani, a "Válasszon vásárlásához ingyenes ajándékot" pontban, az [AJÁNDÉK KIVÁLASZTÁSA] piros gombra kattintva. Az ajándékba választható termékek a vásárlási összegtől függően (20.000 Ft, 40.000 Ft és 80.000 Ft vásárlás felett) jelennek meg választható ajándékként. Amennyiben 80.ezer Ft felett vásárol, úgy bármelyik ajándékból választhat! 

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

A promóció időtartamán belül az ajándék termékek változtatásának jogát fenntartjuk!