Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hírlevél feliratkozóink között havonta 5 x 3.000 Ft értékű ajándék kupont sorsolunk!

Hírlevél feliratkozóink között havonta 5 x 3.000 Ft értékű ajándék kupont sorsolunk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen Ön a szerencsés nyertes, aki megnyeri a havonta kisorsolt 5 db 3.000 Ft értékű vásárlási kupon egyikét. 

 

Hírleveleinkben tájékoztatjuk Önt újdonságainkról, akciós termékeinkről, csomag ajánlatainkról és híreinkről.

A játékban való részvételhez nem kell mást tennie, mint feliratkozni hírlevelünkre. Hírleveleinkre a weboldal alján, vagy a főoldalon tud feliratkozni. A hírlevélről természetesen bármikor leiratkozhat. 

Többszörös nyerési esély!

Az 5 db 3.000 Ft értékű vásárlási kupont minden hónap 20-án sorsoljuk az összes hírlevél feliratkozónk között. Minden hónapban új nyerési esély, akár havonta nyerhet új vásárlási kupont. 

A játék időtartama: 2018.06.12-től visszavonásig

Első sorsolás: 2018.07.20-án

További sorsolások: minden hónap 20-án. 

A nyerteseket emailben értesítjük, valamint közzétesszük a Hírek között is minden hónap 22-ig (szabadság miatt az első sorsolás július 27-én pénteken lesz). 

Hogyan válthatom be a vásárlási kupont?

A kupon 3.000 Ft-al csökkenti a vásárlás végösszegét és a webáruház összes termékére felhasználható, az akciós termékekre és a csomagajánlatainkra is.

A vásárlási kupon felhasználásának a menete: válassza ki a megvásárolni kívánt termék(ek)et, és a kosár oldalon a Kupon Beváltása mezőbe írja be a kuponkódot (melyet emailben küldünk el a nyerteseknek), majd kattintson a BEVÁLTÁS gombra, és a rendszer automatikusan levonja a 3.000 Ft kedvezményt a vásárlás végösszegéből. 
 
Olvassa hírleveleinket és nyerjen!

Ízelítő termékkínálatunkból: