Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ajándék organikus, szárított görög oregánó 40 g

Ajándék organikus, szárított görög oregánó 40 g

Szereti a mediterrán konyhát? Vásároljon nálunk 15.000 Ft felett, és ajándékba választhat egy csomag organikus, szárított görög oregánót (1.690 Ft értékben). 

Az eredeti görög vad oregánótól garantáltan zamatosabb lesz az ételek íze! 

Az akció 2018. január 11.-től a készlet erejéig, de legkésőbb 2018. február 12-ig tart!

A mesebeli mediterrán világ különleges klímájának, az éghajlati viszonyoknak, a sok napsütésnek, a tenger párás levegőjének és a gazdag talajnak köszönhetően Görögországban terem a világ legjobb oregánója, ami világszerte ismert, mint "görög oregánó". 

Zane Hellas szárított, vad oregánó

A vadon élő Oregano meglepően gazdag íz és aroma forrása. A görög oregánó a világon a legízletesebb és az egészségre leghasznosabb oregánó. Kiváló hírnevet szerzett az íze és a gyógyászati felhasználása miatt. Olyan tényezők, mint éghajlat, évszak, talajösszetétel nagy mértékben befolyásolhatják az oregánó ízét, és hatóanyagtartalmát. Görögország ideális éghajlati viszonya, ami magába foglalja a nagy magasságot, napsütést, tengeri szellőt, és nyomelemekben gazdag termőföldet a görög oregánót a világ legjobbjaivá teszi.

Hogyan igényelheti az ajándék terméket?

Nincs más teendője, mint a megvásárolni kívánt termékeket kosárba helyezni, majd az ajándékot a Kosár oldalon tudja kiválasztani, a "VÁLASSZON AJÁNDÉKOT ITT" legördülő menüből. A díjmentesen ajándékba választható Zane Hellas szárított oregánó a vásárlási összegtől függően (15.000 Ft kosár érték felett) jelenik meg.

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon, ha pedig nem kéri az ajándékot, akkor kattintson a "Köszönöm, nem kérek ajándékot" - pontra.