Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

2024. Tavaszi ajándékaink 25.000 Ft vásárlás felett

2024. Tavaszi ajándékaink 25.000 Ft vásárlás felett

Vigyen mindennapjaiba még több egészséget és energiát! 25.000 Ft vásárlás felett szabadon választhat egy ajándékot is a vásárlása mellé. Legyen az egy natúr szappan, vagy egy finom egészséges snack, mi gondoskodunk róla, hogy még több életöröm és vitalitás költözzön be az életébe. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Tavaszi ajándék promóciónk 2024. március 1-től 2024. május 31-ig tart. 

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni a 25.000 Ft vásárlási összeg felett választható ajándék terméket is, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

Az ajándékba választható termékek a vásárlási összegtől függően (25.000 Ft, 40.000 Ft és 80.000 Ft vásárlás felett) jelennek meg választható ajándékként. Amennyiben 80.ezer Ft felett vásárol, úgy bármelyik ajándékból választhat! 

25.000 Ft felett választható ajándékok


Diet Food Bio Bar Activity Fehérje szelet 35 g (690 Ft értékben) (ÚJ AJÁNDÉK)

A Bio bár nagyszerű snack azoknak, akik értékelik az egészséges és természetes ételeket. 100%-ban bio alapanyagokból készült, felesleges adalékanyagok nélkül, ami garantálja a teljes tápértéket.

Diet Food Bio Vegan Bar Feel Good gyümölcs szelet prebiotikumokkal 35 g (690 Ft értékben) (ÚJ AJÁNDÉK)

A Bio vegán szelet nagyszerű snack azoknak, akik értékelik az egészséges és természetes ételeket. 100%-ban bio alapanyagokból készült, felesleges adalékanyagok nélkül, ami garantálja a teljes tápértéket.

Diet Esthetic Nature's Queens arcmaszk 25 g (770 Ft értékben)

A Nature's Qeens szövet arcmaszkok pamutból és gyümölcsrostból készülnek, melyeket természetes koncentrált hatóanyagtartalmú szérummal impregnáltak és kifejezetten a sérült bőr helyreállítására tervezték. Az alábbi két arcmaszkból választhat: Post-Party arcmaszk Black Baccara vagy Immortelle arcmaszk Szalmagyopár

Diet Food Bio vegán gyümölcszselé Sárgarépa & Mangó (Carrot & Mango) 50 g (1.080 Ft értékben) (ÚJ AJÁNDÉK) (ELFOGYOTT)

A Bio Diet-Food gyümölcszselé a természet tiszta íze! 100%-ban bio gyümölcsökből készült vegán termék, mesterséges aromák, színezékek, tartósítószerek és ízfokozók nélkül. A Diet Food bio zseléi kizárólag gyümölcsből nyert természetes cukrokat tartalmaznak, fehér cukrot és glükóz-fruktóz szirupot nem használnak azok előállításához. Organikus, GMO mentes termék sárgarépa és mangó ízzel!

Khadi Natural Lemongrass Ayurvédikus Citromfű szappan 125 g (1.290 Ft értékben) (ÚJ AJÁNDÉK)

Indiai citromfű (Cymbopogon flexuosus) olajjal gazdagított, aloéval (Aloe barbadensis) készült ayurvedikus. gyulladásmegelőző, pattanás elleni kézműves szappan, kizárólag természetes összetevőkkel.

Khadi Natural Rose - Honey Loofah Ayurvédikus Luffa Szappan Rózsamézzel 100 g (1.590 Ft értékben) (ÚJ AJÁNDÉK)

Rózsamézbe ágyazott növényi luffát tartalmazó, bőrradír és bőrhidratáló hatású kézműves szappan. SLS-t, parabént  és szintetikus összetevőt nem tartalmaz. További összetevők: Rózsaolaj, rózsavíz, Aloe vera kivonat, gerániumolaj (Pellargonium odorantissimum), álombogyó (ashwaganda / Withanifera somnifera) kivonat, édesgyökér (Glycorrhiza glabra) kivonat, aquaxil, növényi luffa, víz, nátriumbenzoát, káliumszorbát, színezék, bázisanyag, tisztított víz.

Energovital C-vitamin 1000 mg kapszula 30 db (1.490 Ft értékben) 

C-vitamin (kémiai nevén: aszkorbinsav) az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen anyag, amit azonban a szervezet nem tud előállítani. Ezért kizárólag a táplálékkal lehet bevinni, napi rendszerességgel. 1 kapszula 1.000 mg C-vitamint tartalmaz.

Khadi Natural Charcoal Ayurvédikus Gyógynövényszappan Faszénporral 125 g (1.290 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

Természetes bambuszrostból nyert aktív szénnel dúsított ayurvedikus gyógynövények olajaival készült, kiváló tisztító hatású faszénporos kézműves szappan, mely kíméletes bőrradírként is működik: eltávolítja a mitesszereket, hátráltatja a pórusok kitágulását. A növényi olajok táplálják, hidratálják a bőrt és visszazsírozzák a tisztálkodás során elvesztett saját zsíros védőréteget. Szintetikus összetevőt nem tartalmaz.

Khadi Natural Woody Ayurvédikus Mézes Szantálfaolaj Szappan 100 g (1.790 Ft értékben) (ÚJ AJÁNDÉK) (ELFOGYOTT)

Mézzel és szantálfaolajjal készült bőrnyugtató kézműves szappan a finom, puha, bársonyos bőrért.

Diet Food Bio gyümölcszselé Banán & Mangó & Sárgarépa (Banana & Mango & Carrot) 50 g (1.080 Ft értékben) (ÚJ AJÁNDÉK) (ELFOGYOTT)

Bio Diet-Food gyümölcszselé a természet tiszta íze! 100%-ban bio gyümölcsökből készült vegán termék, mesterséges aromák, színezékek, tartósítószerek és ízfokozók nélkül. A Diet Food bio zseléi kizárólag gyümölcsből nyert természetes cukrokat tartalmaznak, fehér cukrot és glükóz-fruktóz szirupot nem használnak azok előállításához. Organikus, GMO mentes termék!

Khadi Natural Ayurvédikus Szezámmagos Menta Szappan 100 g (1.590 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

Borsmenta, szezámmag természetes kivonataival és szezámmagokkal készült frissítő és bőrkondicionáló hatású, kiválóan tisztító kézműves szappan. Szintetikus összetevőt nem tartalmaz. Minden bőrtípusra használható.

Diet Food ​Bio Sultan​a​ Mazsola 100 g (790 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

A bio Sultana mazsola az egyik legnemesebb fajta, tökéletes nassolni való, de remek gyümölcskenyerekbe, süteményekhez, húsételekhez is. A szultána mazsola egy igazi kincs az egészséges táplálkozásban! Ez a természetes nassolnivaló, a szőlő egyik legfinomabb formája, melyet hagyományosan napos helyen, természetes módon aszalnak.

Diet Food Bio Aszalt Sárgabarack 100 g (1.190 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

A Bio aszalt sárgabarack önmagában is fogyasztható, de használhatjuk zabkásában, süteményekben, desszertekben, vagy kompótok kiegészítéseként is kiváló. Ezen kívül húsok, szószok saláták kiegészítésére is ajánljuk.

Khadi Natural Chandan Haldi Ayurvédikus Szantálfa kurkuma szappan 125 g (1.290 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

Szantálfa és kurkuma kivonattal készült, természetes fertőtlenítő, bőrvitalizáló hatású kézműves szappan. A Khadi Natural Szantálfa Kurkuma Szappan használata hidratálja és revitalizálja a bőrt, megtartja selymes csillogását.

40.000 Ft felett választható ajándékok


Khadi Natural Ayurvédikus Levendula Illatú Füstölő 30 szál (1.990 Ft értékben)

A levendula illata természetes altató hatású. Ez a kellemes virágillat ideális a feszültség enyhítésére, test és lélek ellazítására. A Khadi Natural Levendula Illatú Füstölő a tiszta alapjegyű virágillatával és friss, gyógyfüves fejjegyeivel segít elaludni és az alvás minőségét is javítja.

Khadi Natural Ayurvédikus Szantálfa Füstölő 30 szál (1.990 Ft értékben) 

Az ayurvéda által szentként tisztelt szantálfa olajával készült füstölők kifinomult, fás illata békés, megnyugtató hangulattal tölti el a helységet. Az illat, a nyugalom, elmélkedés és pozitív energiák támogatása mellett a levegőt is tisztítja.

Khadi Natural Ayurvédikus Kiwi Ajakbalzsam 5 g (1.690 Ft értékben)

A Khadi Natural Kiwi Ajakbalzsam gazdag növényi olajtartalmával különösen alkalmas a száraz, cserepes ajkak kezelésére. Megszünteti az ajkak fájdalmas kiszáradását, kicserepesedését. Hidratált, telt, selymesen puha ajkakat biztosít.

Khadi Natural Peach Ayurvédikus Őszibarack Ajakbalzsam 5 g (1.690 Ft értékben)

A Khadi Natural őszibarack Ajakbalzsam kondicionáló olajokban, hidratáló sheavajban és antioxidáns vitaminokban gazdag, amelyek táplálják és puhítják ajkait egy azonnali, de tartós szépségért. Hosszan tartó hatása finom, selymesen szép ajkakkal ajándékozza meg. Tápláló ajakbalzsam minden típusra.

80.000 Ft felett választható ajándékok


Diet Esthetic Snake Active kígyóméreg krém 50 ml (5.990 Ft értékben)

A Snake Active kígyóméreg krém fő összetevője a kígyóméreg. A jobb hatás érdekében ezt a hatóanyagot kiegészítették több, már tesztelt összetevővel, mint hyaluronsav, retinol, koenzim Q-10, kollagén, elasztin. Tokoferolt (E-vitamint) is tartalmaz ami egy nagyon erős antioxidáns, valamint B vitamint melyek védik a bőrt az UVA és UVB sugárzásnak köszönhető korai öregedéstől.

Memóriahabos ülőpárna / hátpárna / gerinctámasz (11.990 Ft értékben)

A memóriahabos hátpárna / ülőpárna (gerinctámasz) ideális választás az ülőmunkát végzőknek vagy azoknak, akik sok időt töltenek utazással. Kialakításának köszönhetően egyenesen és természetes szögben tartja a hátcsigolyákat, ezáltal kiválóan megtámasztja a hátat és a derekat. Ez a megfelelő testtartás fenntartását teszi lehetővé anélkül, hogy külön figyelmet kellene rá fordítani, és így elkerülhető a vállak és a hát fájdalmait okozó görnyedt testhelyzet kialakulása.

Hogyan igényelheti az ajándék terméket? 

Nincs más teendője, mint a megvásárolni kívánt termékeket kosárba helyezni, majd az ajándékot a Kosár oldalon tudja kiválasztani, a "Válasszon vásárlásához ingyenes ajándékot" pontban, az [AJÁNDÉK KIVÁLASZTÁSA] piros gombra kattintva. Az ajándékba választható termékek a vásárlási összegtől függően (25.000 Ft, 40.000 Ft és 80.000 Ft vásárlás felett) jelennek meg választható ajándékként. Amennyiben 80.ezer Ft felett vásárol, úgy bármelyik ajándékból választhat! 

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

A promóció időtartamán belül az ajándék termékek változtatásának jogát fenntartjuk, valamint egyes ajándékokat csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani!