Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

2024. Nyári ajándékaink 25.000 Ft vásárlás felett

2024. Nyári ajándékaink 25.000 Ft vásárlás felett

Vigyen mindennapjaiba még több egészséget és energiát! 25.000 Ft vásárlás felett szabadon választhat egy ajándékot is a vásárlása mellé. Legyen az egy natúr szappan, vagy egy finom egészséges snack, mi gondoskodunk róla, hogy még több életöröm és vitalitás költözzön be az életébe. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Tavaszi ajándék promóciónk 2024. június 1-től 2024. augusztus 31-ig tart. 

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni a 25.000 Ft vásárlási összeg felett választható ajándék terméket is, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

Az ajándékba választható termékek a vásárlási összegtől függően (25.000 Ft, 40.000 Ft és 80.000 Ft vásárlás felett) jelennek meg választható ajándékként. Amennyiben 80.ezer Ft felett vásárol, úgy bármelyik ajándékból választhat! 

25.000 Ft felett választható ajándékok


Diet Esthetic Nature's Queens Edelweiss arcmaszk Havasi gyopár 25 g (770 Ft értékben) 

A Nature's Qeens szövet arcmaszkok pamutból és gyümölcsrostból készülnek, melyeket természetes koncentrált hatóanyagtartalmú szérummal impregnáltak és kifejezetten a sérült bőr helyreállítására tervezték. Tisztító és mattító hatású havasi gyopár kivonattal, niacinamiddal, hialuronsavval, fehér fűzzel, szalicilsavval és 4-terpineollal. A bőr 15 perc alatt felfrissül, tiszta-, intenzíven hidratált és puha tapintású lesz.

Diet Esthetic Cica arcmaszk 20 gr (990 Ft értékben)

A Tigrisfűvel ellátott nyugtató arcmaszk minden bőrtípusra alkalmas, de különösen a sérült és érzékeny bőrre, ahol segít csökkenteni a bőrirritációt és a bőrpírt. A maszk magas koncentrációban tartalmaz olyan egyedi összetevőket, amelyek segítenek helyreállítani a külső hatások (szennyezés, UV sugárzás) által károsodott bőrt, csökkentik a gyulladásokat, nyugalmat és hidratáltságot biztosítanak a bőrnek.

Diet Esthetic Nature's Queens Marygold arcmaszk Körömvirágos 25 g (770 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

A Nature's Qeens szövet arcmaszkok pamutból és gyümölcsrostból készülnek, melyeket természetes koncentrált hatóanyagtartalmú szérummal impregnáltak és kifejezetten a sérült bőr helyreállítására tervezték. Nyugtató hatású körömvirág kivonattal, niacinamiddal, hialuronsavval és bisabolollal. A bőr 15 perc alatt felfrissül, intenzíven hidratált és puha tapintású lesz. Érzékeny-, dehidratált, gyulladásra hajlamos bőrre ajánlott.

Energovital C-vitamin 1000 mg kapszula 30 db (1.490 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

C-vitamin (kémiai nevén: aszkorbinsav) az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen anyag, amit azonban a szervezet nem tud előállítani. Ezért kizárólag a táplálékkal lehet bevinni, napi rendszerességgel. 1 kapszula 1.000 mg C-vitamint tartalmaz.

Khadi Natural Charcoal Ayurvédikus Neem szappan szénporral 125 g (1.290 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

Bambuszból nyert természetes szénporral dúsított neem fa kivonatból készült ayurvedikus kézműves szappan, ami kiváló tisztító hatása mellett antiszeptikus és detoxikáló hatású.

Khadi Natural Ayurvédikus Aloe vera Szappan 125 g (1.290 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

Aloe vera (Aloe barbadensis) gél hozzáadásával készült bőrrregeneráló hatású ayurvedikus kézműves szappan

Khadi Natural Ayurvédikus természetes Avokádó szappan 125 g (1.290 Ft értékben) (ELFOGYOTT)

Az avokádó szappan A, B, D és E vitaminokban gazdag. Javítja a bőr nedvességtartalmát, ezért kiválóan alkalmas száraz, repedezett, vízhiányos bőrre. A szappanban található aktív összetevők elősegítik a bőr mélytisztítását. A természetes olajok mélyen behatolnak a bőrbe, segítik a száraz bőr hidratálását és puhává varázsolják.

40.000 Ft felett választható ajándékok


Khadi Natural Ayurvédikus Csokoládés Ajakbalzsam 5 g (1.690 Ft értékben)

A Khadi Natural Csokoládés Ajakbalzsam védi az ajkak nyálkahártyáját az UV sugarakkal és a környezeti hatásokkal szemben. A sheavajban és méhviaszban elegyített növényi kivonatok egyben táplálják az ajkak nyálkahártyájának sejtjeit. Rendszeres használata puha, egészségtől duzzadó, csillogó ajkakat eredményez.

Khadi Natural Ayurvédikus Grapefruit Ajakbalzsam 5 g (1.690 Ft értékben)

A Khadi Natural Grapefruit Ajakbalzsam vitaminoktól túlcsorduló, tápláló grapefruit olajjal készül. Kellemes citrusos ízzel és magas C-vitamin tartalommal táplálja és puhítja csillogó ajkait.

Khadi Natural Ayurvédikus Jázmin Illatú Füstölő 30 szál (1.990 Ft értékben)

Az utánozhatatlan jázmin illatú füstölő természetes úton oldja a szorongást, enyhíti a kimerültség érzetét. Népszerű illatosító otthonokban, fürdőkezelések mellett és meditáció elősegítésére. Édeskés illata éjszakai játékosságra csábít, ezért emlegetik az „Éjszaka Királynőjének”. A „Virágolajok Királya” címet is kiérdemelte azzal, hogy valamennyi virágillat közül a legférfiasabb! Jellegzetes, lélekemelő illatával felfrissíti a testet és a lelket.

Khadi Natural Ayurvédikus Levendula Illatú Füstölő 30 szál (1.990 Ft értékben) 

A levendula illata természetes altató hatású. Ez a kellemes virágillat ideális a feszültség enyhítésére, test és lélek ellazítására. A Khadi Natural Levendula Illatú Füstölő a tiszta alapjegyű virágillatával és friss, gyógyfüves fejjegyeivel segít elaludni és az alvás minőségét is javítja. Nyugtatja a szívverést, ellazítja a feszült izmokat, hogy Ön kisbabaként aludjon, majd kipihenten, energikusan ébredhessen. Az aromaterápiában meditáció elősegítésére is használják. Emellett közismert rovarriasztó illat.

Holanne kézműves szúnyogriasztó gyertya 155 g (2.190 Ft értékben)

Természetes alapanyagokból készült szúnyogriasztó gyertya, amely segítséget nyújt a rovarok ellen: riaszt és távol tart! Használhatja nyaralás, horgászás, kempingezés, kerti sütögetés vagy bármely szabadtéri nyári program során, hogy távol tartsa a kellemetlen rovarokat, mindezt természetes módon: a Holanne szúnyogriasztó gyertyával!

Elriasztó hatású kullancsok, legyek, szúnyogok és bolhák számára. 24 óra égési idővel!

80.000 Ft felett választható ajándékok


Diet Esthetic Argan Oil Essence argánolaj arckrém 50 ml (3.990 Ft értékben)

Az Argánolaj krém egy kiváló mindennapi bőrápoló arckrém az egész család számára. Az argán olajon kívül tartalmaz még Shea vajat, Aloe Vera gélt és E-vitamint. Erős regeneráló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, bőrnyugtató, bőrpuhító és bőrgyógyító hatású. Elősegíti a sejtek oxigénellátását, segít megtartani a bőr rugalmasságát és finom-, selymes szerkezetét, védi a bőrt a káros külső környezeti hatásoktól.

Memóriahabos ülőpárna / hátpárna / gerinctámasz (11.990 Ft értékben)

A memóriahabos hátpárna / ülőpárna (gerinctámasz) ideális választás az ülőmunkát végzőknek vagy azoknak, akik sok időt töltenek utazással. Kialakításának köszönhetően egyenesen és természetes szögben tartja a hátcsigolyákat, ezáltal kiválóan megtámasztja a hátat és a derekat. Ez a megfelelő testtartás fenntartását teszi lehetővé anélkül, hogy külön figyelmet kellene rá fordítani, és így elkerülhető a vállak és a hát fájdalmait okozó görnyedt testhelyzet kialakulása.

Hogyan igényelheti az ajándék terméket? 

Nincs más teendője, mint a megvásárolni kívánt termékeket kosárba helyezni, majd az ajándékot a Kosár oldalon tudja kiválasztani, a "Válasszon vásárlásához ingyenes ajándékot" pontban, az [AJÁNDÉK KIVÁLASZTÁSA] piros gombra kattintva. Az ajándékba választható termékek a vásárlási összegtől függően (25.000 Ft, 40.000 Ft és 80.000 Ft vásárlás felett) jelennek meg választható ajándékként. Amennyiben 80.ezer Ft felett vásárol, úgy bármelyik ajándékból választhat! 

Fontos! Amennyiben szeretné megkapni az ajándék terméket, kérjük mindenképpen válassza ki a Kosár oldalon.

A promóció időtartamán belül az ajándék termékek változtatásának jogát fenntartjuk, valamint egyes ajándékokat csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani!