Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Tüskegomba (Polyporus umbellatus)

A tüskegomba (Polyporus umbellatus) egy, Magyarországon vadon is megtermő gomba. Azonban Magyarországon – és Európa legtöbb országában – veszélyeztetett, védett faj. Begyűjtése tilos! Így csak a kereskedelemben kapható, termesztett gombák feldolgozásából vagy importból származó termékei férhetők hozzá. A Hagyományos Kínai Orvoslás a tüskegombát ősi idők óta alkalmazza ödémák, főleg gyulladásos ödémák lehúzására, vízhajtásra. Emellett azonban beteg, legyengült szervezetek feltáplálására leves formájában javasolják. A tüskegomba béta-glükán poliszacharidjai pedig igazoltan fokozzák a sejtes immunitás elemeinek szaporodását, de aktivitását is. Igazolást nyert fizikai roboráló hatása is. Hasznos lehet az étrendbe iktatni vesemedence gyulladásban, húgyuti infekciókban a kezelése támogatására. Májvédő hatása toxikus májkárosodás megelőzésében, illetve vírusos vagy toxikus májkárosodásból való felépülés idején lehet hasznos.
Rendezés:

A Life Spirit Tüskegomba folyékony étrendkiegészítő kizárólag a gomba (Polyporus umbellatus) szerves és szervetlen hatóanyagait tartalmazza, glicerinben. A hatóanyagok a gombára jellemző mennyiségben és összetételben szerepelnek benne. Semmiféle egyéb adalékanyagot nem tartalmaz. Vegetárius és vegán étrendbe is beilleszthető! A legmodernebb ultrahangos kivonatolási eljárás kíméletesebb, alacsonyabb hőfokon való feldolgozást tesz lehetővé. Miáltal magasabb hatóanyagtartalom érhető el. Life Spirit gombakivonataink a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg!

Cikkszám: LS066
18.990 Ft 16.990 Ft
A Life Spirit Mushroom Mix Yellow a húgyutak és vesék működését támogató gombák és gyógynövények kivonataiból összeállított innovatív folyékony étrendkiegészítő. Fenyőszivacsgomba, Tüskegomba, Mezei zsúrló és Csalánlevél kivonatot tartalmaz a vesék és húgyutak védelmére. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, szintetikus tartósítószer, adalékanyagok vagy hozzáadott cukor nélkül. Vegán és cukorbeteg étrendben is fogyasztható.
Cikkszám: LS070
10.990 Ft