Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Folyékony gombakivonatok Házi Kedvencének

Pet Spirit gyógygomba tartalmú BIO folyékony kiegészítő állateledel termékcsalád kisállatok számára

A Pet Spirit termékcsalád azokat a humán gyógyászatban alkalmazott összetevőket tartalmazza, melyek már több mint 30 országban meghatározók az emberi rákgyógyításban és az immunrendszer, valamint a szervezet működésének támogatásában. A készítmények immunaktiváló poliszacharid és heteropoliszacharid összetevőket, béta-glükánt (alfa és béta glükánok), poliszacharid-peptidet (PSP), lentinant, valamint közel 200 egyéb, immunaktív poliszacharidot tartalmaz, melyek eredményességüket már bizonyították a humán rákgyógyítás területén. Az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően a szerves hatóanyagokat is tartalmazzák. Szigorúan ellenőrzött, BIO gyártástechnológiával készülnek.

A rákos megbetegedések egyik leggyakoribb oka az immunrendszer helytelen működése. Megközelítőleg 100 millió sejt többszöröződik napról napra a felnőtt kutyák szervezetében, azonban ezek közül néhány génhibát is hordoz magában. Az immunrendszer egyik legfontosabb feladata, hogy felismerje és elpusztítsa a hibás sejteket, mielőtt tovább szaporodnának és tovább örökítenék a hibát. Azonban, ha a nem megfelelően működő immunrendszer nem ismeri fel a degenerált sejtet és az immunválasz elmarad, a sejt növekedésnek indul. Daganat fejlődik. A PetSpirit termékekben lévő béta-glükánok üzemanyagként szolgálnak az immunrendszer számára! Minden immunmoduláló terápia alapvető célja, hogy aktíválja az immunrendszert, ezáltal beindítsa a szervezet öngyógyító képességét. A helyesen működő immunrendszer felismeri a daganatos sejteket és elpusztítja azokat, mielőtt tovább szaporodnának. A jól működő immunrendszer NEM ismeri a betegséget, hanem FELISMERI!
Rendezés:
Folyékony, Reishi (Ganoderma) gomba, Agaricus Blazei Murrill (Mandulagomba) és Cordyceps sinensis (Kínai hernyógomba) kivonat, kiegészítő állateledel macskák számára. A gyógygombák alkalmazása cicák számára különösen hasznos, az immunrendszer erősítésére és a regenerációs folyamatok elősegítésére. A gombakivonatban csak a gombák oldható összetevői vannak, a kitinváz NINCS, így nem terhelik meg a cicák emésztőrendszerét. A hatóanyagok így akár 25-ször erősebb koncentrációban vannak jelen, mint a gombaporban.
11.990 Ft
Folyékony, Reishi (Ganoderma) gomba kivonat kiegészítő állateledel kutyáknak és macskáknak. A Reishi nagyon sokoldalú gomba és széles az alkalmazási területe. Az állatgyógyászatban szinte minden betegségben alkalmazzák, gyakran más gombákkal kombinálva. Magas triterpén tartalma miatt pozitív hatást gyakorol az állat testének minden gyulladására. Támogatja a szív és érrendszert, segíti a méregtelenítést-, a máj és a tüdő munkáját, szabályozza az immunrendszert. Használható az életminőség erősítésére és javítására, különösen az idősebb állatoknál. Allergia, viszketés, bőrproblémák esetén is alkalmazható. 
11.990 Ft
Folyékony, válogatott gombakivonat kiegészítő állateledel kutyáknak és macskáknak. Hatékonyságának titka, hogy öt különböző gyógygomba nagy mennyiségű, koncentrált elegye, melyek daganat elleni jótékony hatását számos kísérlet és tanulmány támasztja alá. Tartalmaz: bio szárított Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), bio szárított Mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill), bio szárított Maitake gomba (Grifola frondosa), bio szárított Shiitake gomba (Lentinula edodes), bio szárított Reishi gomba (Ganoderma lucidum) kivonatot. 
11.990 Ft
Folyékony, Maitake és Mandulagomba kivonat kiegészítő állateledel kutyáknak és macskáknak. Az Agaricus Blazei Murill (ABM) az egyik legmagasabb poliszacharid koncentrációval rendelkezik, ezért a  Távol – Keleten rákbetegségek kezelésére használják. A Maitake gomba gátolja a daganat növekedését és az áttétek képződését. Mindkét gomba hatóanyagai elősegítik a tumorsejtek elpusztulását (apoptózist) és védik az egészséges sejteket. 
11.990 Ft
Folyékony, Cordyceps sinensis (Kínai hernyógomba) gombakivonat kiegészítő állateledel kutyáknak és macskáknak. A Cordyceps alkalmazása az állatgyógyászatban nagyon széles. A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint támogatja a vesét, amely a gyógyászati tanítás szerint az egész élet energiáját tárolja és az élet gyökerének tekinthető. Jótékony hatással van a szív és érrendszerre, a légzőrendszerre, növeli az állatok teljesítményét valamint az izmok regenerációját. Ellensúlyozza a stressz tüneteit, segíti a hormonrendszer működését. 
11.990 Ft
Folyékony, Bükkfatapló gombakivonat kiegészítő állateledel kutyáknak és macskáknak. A Bükkfatapló gomba hatóanyagai a bélrendszert támogatják, valamint erősítik a férgekkel és egyéb parazitákkal szemben. A gomba hatóanyagai egyúttal az immunrendszert is támogatják ezen kórokozókkal szemben. 
11.990 Ft