Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

NaJa Forest Cukorőr 2+1 AKCIÓ + ajándék szárított, darabolt Reishi

Játék

Ár:
54.960 Ft
29.990 Ft
Megtakarítás: 24.970 Ft
Hűségpontok: 0
Gyártó: Naja Forest
Cikkszám: NF158
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A TERMÉK KIFUTOTT!
A HELYETTESÍTŐ TERMÉKET LEJJEBB TALÁLJA!
Kifutás dátuma:
2018-03-14

TERMÉK LEÍRÁS

MEGVÁLTOZOTT TERMÉK: A gyártó megváltoztatta a Naja Forest Cukorőr termék nevét és csomagolását: Naja Forest N1 bio Maitake, bio Mandula Étrend-kiegészítő-re! A termék összetétele NEM változott!

A NAJA FOREST N1 TERMÉKET ITT TUDJA MEGVÁSÁROLNI

Amennyiben két darab Naja Forest Cukorőr készítményt vásárol akkor mi megajándékozzuk egy harmadik üveggel, valamint egy Naja Forest szárított, darabolt Reishi gombával, csatos díszüvegben.
BIO alapanyagokból, egyedi BIO gyártástechnológiával előállított, koncentrált hatóanyagtartalmú termékek. Egy adag NaJa Forest folyékony gombavonat (5 ml), 35-37 db gombapor kapszulának megfelelő hatóanyagtartalommal rendelkezik. A NaJa Forest termékek Magyarországon, laboratóriumi körülmények között készülnek. RÉSZLETEK

NaJa Forest Cukorőr Bio Maitake gomba és Bio Mandulagomba keveréke, 65% poliszacharid tartalommal

Bio Maitake gomba (Grifola frondosa) és Bio Mandula (Agaricus Blazei Murrill) gomba keveréke, 65 % poliszacharid tartalommal. Mindkét gombát a kínai és japán orvoslásban a cukorbetegek kezelésének kiegészítő terápiájában már régóta alkalmazzák. A Maitake gomba esetében az alfa-glükán növeli az inzulin receptorok inzulinérzékenységét és enyhíti az inzulin rezisztenciát a perifériás célszövetekben. A Mandula gomba esetében in vitro állatkísérletekben kimutatták, hogy antidiabetikus hatása van. A mandulagomba kivonata javíthatja az inzulinrezisztenciát, csökkentheti a testsúlyt, a testzsírt, a szérum glükózt és koleszterin szintet.

A fejlett országokban cukorbetegség a legfőbb okozója a májelégtelenség kialakulásának, amely rendkívül magas dialízis költségeket eredményez. Becslések szerint világszerte több mint 2,5 millió ember szenved cukorbetegség okozta retinopátiában. Általánosságban elmondható, hogy a II. típusú diabéteszben szenvedők 5-10 évvel korábban halnak meg többnyire különböző szív-és érrendszeri betegség miatt.

Ezek a megdöbbentő adatok ösztönözték a gyártót arra a célkitűzésre, hogy egy olyan készítményt hozzon létre, mely klinikai kísérletekkel igazolja, hogy mellékhatások nélkül lehet enyhíteni a cukorbetegség szövődményeit. Ezekre a problémákra ad megbízható megoldást az általuk kifejlesztett NaJa Forest Cukorőr elnevezésű, bio Mandulagomba és bio Maitake gomba kombinációját tartalmazó folyékony kivonat.

Tekintse meg gyártói bemutatóvideónkat: 


Maitake gomba (Grifola frondosa)


A Maitake gombát (Grifola frondosa) a Kínai és Japán orvoslásban a cukorbetegek kezelésének kiegészítő terápiájában már régóta alkalmazzák. Ezen gomba esetében az antidiabetikus hatása az alfa-glükánnak köszönhető, méghozzá úgy, hogy növeli az inzulin receptorok inzulinérzékenységét és enyhíti az inzulin rezisztenciát a perifériás célszövetekben (Hong L, Xun M, Wutong W. Anti-diabetic effect of an alpha-glucan from fruit body of maitake (Grifola frondosa) on KK-Ay mice. Pharm Pharmacol. 2007 Apr;59(4):575-82.).

A kísérlet során a Maitake gomba (Grifola frondosa) termőtestéből kivont alfa-glükán (MT alfa-glükán) antidiabetikus hatását értékelték II. típusú cukorbeteg állati modelleken. A MT alfa-glükán a diabeteszes egereken szignifikánsan csökkentette a testsúlyt, és csökkent az éhgyomori plazma-glükóz szint, a glikolizált szérum fehérje, hepatikus glikogén, szérum inzulin, triglicerid, koleszterin és szabad zsírsav szint. Továbbá jelentősen növelte a máj glikogén tartalmát. Ezen felül fokozta a máj plazmamembránjaiban az inzulin kötőképességét.


Mandulagomba (Agaricus Blazei Murill)


A Mandulagombát (Agaricus Blazei Murrill) Japánban kifejezetten gyógyászati célra termesztik, és érelmeszesedés, hepatitisz, hiperlipidémia, diabetesz és bőrgyulladás kezelésére alkalmazzák.  In vitro állatkísérletekben kimutatták, hogy antidiabetikus hatása van. (Gray AM, Flatt PR. Insulin-releasing and insulin-like activity of Agaricus campestris (mushroom). J Endocrinol. May 1998;157(2):259-266. Swanston-Flatt SK, Day C, Flatt PR, et al. Glycaemic effects of traditional European plant treatments for diabetes. Studies in normal and streptozotocin diabetic mice. Diabetes Res. Feb 1989;10(2):69-73.). A II. típusú cukorbetegségben szenvedő humán alanyokon végzett tanulmány eredményei azt sugallják, hogy a gomba kivonata javíthatja az inzulinrezisztenciát, csökkentheti a testsúlyt, a testzsírt, a szérum glükózt és koleszterin szintet.

 


NaJa Forest Cukorőr


A cukorbetegséghez társuló legfontosabb tünetek az emelkedett vércukorszint, a hajszálerek érfalainak károsodásából eredő látási, vese-, máj-, bőrproblémák, a vérnyomás-emelkedés és az általános érgyulladásból eredő kardiológiai és trombózisproblémák. Enyhítésüket a szigorú diéta esetleg vércukorszint-csökkentő gyógyszerek jelentik. Bizonyos idő elteltével azonban az ilyen betegek a fentiek mellett inzulin-injekcióra is szorulnak már.

A NaJa Forest célkitűzése tehát, hogy a II. típusú cukorbetegségben szenvedők tüneteit enyhítsük, lehetőség szerint diétától függetlenül. Ugyanis az életmódváltást igénylő terápiákat a legnehezebb hosszabb időn át betartani. Jóval egyszerűbb kisebb életmódváltás mellett étrend-kiegészítőket fogyasztani.

A Maitake és Mandulagombában lévő hatóanyagok természetes módon támogatják a szervezet működését. Állatkísérletes modellen és egy új technológián keresztül szeretnénk egy olyan étrend-kiegészítő készítményt a fogyasztókhoz eljuttatni, mely a klinikai kezelés mellet segíti a vércukor szint beállítását.


NaJa Forest bio gombakivonatok


A NaJa Forest folyékony gombák a világon egyedülálló gyártástechnológiával készülnek Magyarországon, amely lehetővé teszi, hogy a gomba kitinvázából szinte 100 %-ban kivonjuk a hatóanyagokat, így az emésztő rendszerbe már kész, feldolgozható formában érkeznek a hasznos anyagok.

A NaJa Forest család pozitív hatásainak alapvető feltétele a megbízható, standardizált minőségű gomba, és az abból készült folyékony gomba kivonatok, ami csak bio körülmények között biztosítható a termesztéstől egészen a gyártásig.

A gombák esetében nagyon fontos a hiteles, gyártói bio minősítés. A gombák ugyanis kiterjedt micélium hálózatuk révén a növekedés helyén lévő talajból és vízből szivacsszerűen felvesznek MINDENT. A toxikus vegyületek, nehézfémek akadálytalanul bejutnak a gomba micéliumába.  Az ellenőrzött bio termesztési körülmények között  ilyen jellegű hatások nem fordulnak elő.

A NaJa Forest folyékony gomba termékcsalád tagjai a Hungária Öko Garancia üzemében készülnek.


NaJa Forest Cukorőr adagolás


Ajánlott adagolás: napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl. tea, víz,  gyümölcslé). Vércukorszint csökkentő gyógyszer mellett a napi adag maximálisan: 5 ml. Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl! Az élelmiszer kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

NaJa Forest Cukorőr összetétel

Bio Maitake gomba (Grifola frondosa) 0.063 g/ml, Bio Mandulagomba (Agaricus blazei murill) 0.063 g/ml, glicerin 0.8 g/ml.

Tápérték 5 ml 100 ml
Energiatartalom (kj/kcal) 82/20 1633/390
Zsír (g) 0.01 0.14
Telített zsírsavak (g) 0.01 0.13
Szénhidrát (g) 4.77 95.4
ebből cukor (g) 0.12 2.4
Fehérje (g) 0.01 <0.1
Konyhasó (g) 0.01 <0.1
Maitake, Mandulagomba kivonat (g) 0.63 12.5
ebből poliszacharid (65%) 0.41 8.1

NaJa Forest

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!