Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

PrismaNatural KETOBHB+ BHB & MCT Ketogén Súlykontroll kapszula 60 db

Játék

Ár:
7.490 Ft
Hűségpontok: 0
Gyártó: Prisma Natural
Cikkszám: PN049
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (15)
A TERMÉK KIFUTOTT!
A HELYETTESÍTŐ TERMÉKET LEJJEBB TALÁLJA!
Kifutás dátuma:
2024-02-14

TERMÉK LEÍRÁS

Az Egészségügyi Világszervezet a túlsúlyt és az elhízást az alábbiak szerint definiálja: „a zsír rendellenes vagy túlzott felhalmozódása, amely egészségkárosító lehet”. A Világszervezet kijelenti továbbá, hogy a túlsúly és az elhízás alapvető oka az elfogyasztott kalória és az elégetett kalória közötti energia egyensúly felborulása, valamint állítja, hogy „az elhízás megelőzhető”.

A PrimaNatural KETOBHB+ termék BHB-n és MCT-n alapuló új, hatékony, biztonságos és elérhető megoldás azok számára, akik nem csak esztétikai okokból, hanem egészségük érdekében is szeretnének fogyni. A két összetevő kombinációjával a testet a ketózis állapotára késztetjük zsírok felhasználásával (szénhidrátok helyett) az energiatermeléshez. Számos klinikai kutatás támasztja alá ennek a módszernek a hatékonyságát a SÚLYKONTROLL területén*. A BHB-vel, MCT-vel és a fogyasztásukból eredő ketogén állapottal kontroll alatt tudjuk tartani a kalóriákat, amelyekre a jóllakottság érzéséhez, az egészséghez és energiával teli érzéshez szükségünk van.

A BHB keton - ketózis

A BHB egy keton test. A ketonok olyan molekulák, amelyek a májban képződnek zsírból és energiaként kerülnek felhasználásra glükóz hiányában. A glükóz általában az energia elsődleges forrása, és amikor szintje drasztikusan lecsökken, a szervezet zsírokat használ üzemanyagként. A ketózis az a folyamat, amely során a zsírok ketonokká alakulnak. A kérdés tehát: Képesek az exogén ketonok a testet a ketózis állapotába hozni és fenntartani azt? Először is különbséget kell tenni a táplálkozási ketózis vagy ketogenezis, amely a keton testek kialakulása a májban a ketogén étrend által; valamint a ketonémia között, amely a keton testek jelenlétét jelenti a vérben. Az exogén ketonok fogyasztása a ketonémiát segíti elő és nem a táplálkozási ketózist.

A keton testek vagy ketonok az anyagcsere melléktermékei, amelyek akkor keletkeznek, amikor a szervezet cukor helyett zsírt használ az energia előállítására. Ekkor a sejtek úgy fogják érzékelni, hogy nincs cukor és zsírt fognak használni energiaforrásként. Ez a fő érv amellett, hogy a BHB alapú termékünket szedje: irányított módon növeli a keton testeket a vérben.

 TOVÁBBI KETOGÉN DIÉTÁT SEGÍTŐ TERMÉKÜNK 


A ketogén súlykontrollhoz kínált megoldás kulcspontjai

  • A BHB (béta-hidroxi-butirát) az első olyan étrend-kiegészítő, amely kiváltja a ketózis metabolikus állapotát.
  • BHB bevitellel a szervezetünk anyagcsere útján-, és biokémiai reakciókkal „feldolgozza” azt, így hozzájárul a test zsírégetés általi energiaellátásához, mivel felgyorsítja a felhalmozódott zsírok elégetését. Ez azért lehetséges, mert a ketogén étrend szerinti működésre készteti a testet, viszont sokkal gyorsabb és azonnali módon.
  • Csökkentetni tudjuk az étvágyat a ketózis állapotának kiváltásakor és szervezetünk zsírt használ majd fel egyedüli energiaforrásként. Nincs szénhidrát bevitel, sem pedig annak következménye, a glükóz igény, és így elkerülhető a további cukorfogyasztás.
  • Szerveztünk így már nem halmoz fel többlet „felesleges zsírokat”, mivel csökkenti a lipogenezist (kémiai reakció, amely szintetizálja az észteresített hosszú láncú savakat, hogy triglicerid tartalékot alakítson ki).
  • Ez a zsírok mozgását okozza, mivel növeli a lipolízist (anyagcsere folyamat, amely révén a szervezet lipidjei átalakulnak, hogy zsírsavakat és glicerint alkossanak az energia igény fedezésére). Ez a lipogenezissel ellentétes kémiai és biokémiai reakció.
  • A felhalmozódott zsírok elégetésével fogyunk, hiszen növeljük a glikogenezist, mert szervezetünk energiát állít elő a zsír elégetésével, miközben próbálja átalakítani a zsírokat glükózzá, elindítva ezzel a fogyás folyamatát.
  • Ez elősegíti a fehérjék termikus hatását.
  • Csökkenti az inzulinnal szembeni ellenállást a májban az által, hogy csökkenti a vér inzulin szintjét elkerülve a glükóz emelkedést és csökkenést, valamint az édesség evés iránti igényt.

MCT olaj - a közepes láncú triglicerid

Az "MCT" a közepes láncú trigliceridek rövidítése. A triglicerid egy fajta glicerin, amely a lipidek családjába tartozik. A gliceridet a glicerinek három OH csoportjának különböző vagy azonos típusú zsírsavak észterezése alkotja, így lett a neve „triglicerid”. Ezek azok a molekulák, amelyekből a legtöbb zsír áll, a közepes láncú jelző pedig a hosszukra utal; a zsír molekula szénatomjainak száma. Gyakran hívják a triglicerideket „zsíroknak”, ha azok szobahőmérsékleten szilárdak, és „olajoknak”, ha szobahőmérsékleten folyékonyak. Az MCT olaj a telített zsírsavak tisztított formája. Energiaforrásának köszönhetően nagyon népszerű termék a nagyfokú állóképességet igénylő sportoknál. A szénhidrátokhoz hasonló funkciót tölt be, mivel a kalóriák gyorsabban áramolnak a szervezetben, ez pedig ugyanaz, mint a glükóz esetében.

 TOVÁBBI KETOGÉN DIÉTÁT SEGÍTŐ TERMÉKÜNK 

 

A fogyókúrás étrendhez ez az olaj nagyon hasznos lehet, mivel zsírmolekulái magas kalóriatartalmúak. Ezek a zsírok megszüntetik az evés iránti sóvárgást és jóllakottságot eredményeznek, ezért elkerülhető a zsír felhalmozódása a testben amellett, hogy termogenikus tulajdonságokkal bírnak. Alapvető kiegészítője a Keto étrendnek, hogy a ketózis ne álljon le. 
Dr. Oz az alábbiakat állítja: „Más zsíroktól eltérően, amelyeknek keresztül kell menniük a teljes emésztési folyamaton, a közepes láncú trigliceridek vagy MCT közvetlenül a májban kerül feldolgozásra, ahol ketonokká alakul. A ketonok azonnali energiát biztosítanak az agynak és a teljes szervezetnek ahelyett, hogy a szervezet eltárolná azokat, mint a zsírszöveteket. A ketonok ideális üzemanyagforrások a mitokondriumok számára, mivel sokkal kevesebb káros szabadgyököt vagy reaktív oxigénfajtát generálnak a glükózhoz képest a szénhidrátokban. Tehát arra kell ösztönöznünk az anyagcserénket, hogy a szénhidrátok (glükóz) energiaforrásként való használata helyett a zsírokat használja (ketonok). „Nem minden kalória egyforma. Dr. Oz híres műsorában Dr. Mark Hyman valójában azt mondta, hogy vannak olyan ételek, amelyek éhség érzetet tudnak kialakítani, mások viszont képesek azt csillapítani.
A BHB-vel, MCT-vel és a fogyasztásukból következő ketogén állapottal kontrol alatt tudjuk tartani a kalóriákat, amelyekre a jóllakottság érzéséhez, az egészséghez és energiával teli érzéshez szükségünk van.

Javasolt napi adag

Naponta 2 kapszula

Kiszerelés: 60 db kapszula, egyenként 748 mg

EAN 13 KÓD: 8436582880228 . BELSŐ KÓD: 208096. ORSZÁGOS KÓD: 194202.9.

Nettó súly: 44,88g.

ÖSSZETÉTEL 2 KAPSZULÁBAN: KALCIUM ß-HIDROXI-BUTIRÁT 400MG (68MG KALCIUM, 8,5% NRV*), MCT POR 70% (KÖZEPES LÁNCÚ TRIGLICERIDEK) 200MG, NÁTRIUM-HIDROXI-BUTIRÁT 200MG (34MG NÁTRIUM), ß- MAGNÉZIUM-HIDROXI-BUTIRÁT 200MG (18MG MAGNÉZIUM, 4,8% NRV*), RIZSLISZT ÉS CSOMÓSODÁST GÁTLÓ SZER (MAGNÉZIUM-SZTEARÁT ÉS SZILÍCIUM-DIOXID). NÖVÉNYI KAPSZULA (BEVONÓSZER (HIDROXPROPIL-METIL-CELLULÓZ)). *% NRV: Beviteli referencia érték.
 
*KLINIKAI VIZSGÁLATOK
Nutr. clín. diet. hosp. 2013; 33(2):98-111 Review article
KETOGENIC DIETS IN THE TREATMENT OF OVERWEIGHT AND OBESITY
Covarrubias Gutiérrez, P.1; Aburto Galván, M.1; Sámano Orozco, L. F.2
1 University of Morelia (Mexikó). Faculty of Nutrition. 2 School of Nutrition University of Morelia. Benyújtva: 2013. február 19. Elfogadva: 2013. március 14.
KETOGENIC DIET FOR OBESITY: FRIEND OR FOE?
Antonio Paoli
Department of Biomedical Sciences, University of Padova, Padova 35131, Olszország;
Befogadva: 2013. december 24.; átdolgozott formában: 2014. január 29. / Elfogadva: 2014. február 7./
Publikálva: 2014. február 19.
DIETARY  MEDIUM-CHAIN  TRIACYLGLYCEROLS  SUPPRESS  ACCUMULATION  OF  BODY  FAT   IN A DOUBLE-BLIND, CONTROLLED TRIAL IN HEALTHY MEN AND WOMEN
Hiroaki Tsuji,* Michio Kasai,* Hiroyuki Takeuchi,* Masahiro  Nakamura,*  Mitsuko  Okazaki† and Kazuo Kondo**
*Division of Healthcare Science Research Laboratory, Nisshin Oil Mills, Ltd., Kanagawa 239-0832, Japán;
† Kagawa Nutrition University, Saitama 350-0288, Japán;
**Institute of Environmental Science for Human Life, Ochanomizu University, Tokió 112-8610, Japán.  

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

4.93
15 értékelés
5
(14)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 12. 15.
Az édességet tényleg nem kívánom (pedig csokifüggő vagyok
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 04. 20.
A webáruházat és a termékeiket is imádom! Korrektség, megfelelő tájékoztatás és pontosság jellemzi őket. A Keto bhb az IR-mat segít kezelni, nekem bevált.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 04. 07.
Másodjára veszem ezt a terméket és nekem mindig segített! Csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 13.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel!!!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 04. 14.
A KETO diétában nagy segítség volt. Szuper termék.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 03. 07.
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 02. 21.
Remek
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 02. 16.
Eddig ez az egyetlen szer, amit valódi segítségnek éreztem a diétám során.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 01. 01.
Nekem bevált. Lassan, de biztosan mennek le a kilók.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 22.
Kiváló termék, kis étrendváltozás mellett tizenhárom kilót fogytam. Bár nem érzem magam határozottan élénkebbnek, valahogy mégis többet teljesítek, a lakásfelújítás is gyorsabban halad és a munkával összefüggő problémák megoldása is egyszerűbbnek tűnik. Hiányzik a szedés leghosszabb időtartamára vonatkozó információ.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 09.
Nagyon bevált termék , kevesebbet eszem és energia szintem is megmaradt . Biztos hogy törzsvásárló leszek !
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 08.
Csökkenti az étvágyat és az édesség utáni vágyat.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 10. 31.
Második dobozzal vásároltam rengeteget segít a fogyásban, a böjtöt is sokkal tovább bírom , autofágia a célom ilyenkor , sok energiám van és egészséges vagyok!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 09. 25.
Abszolút bevált, plusz energiát ad az edzéshez, csökkenti a szénhidrát utáni vágyat. Nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást. Csak ajánlani tudom!
| 4 / 5 csillag!
2020. 09. 21.
Aránylag jó terméknek tartom! Segít abban hogy kevesebb ételttől is jól lehessen lakni! 3 hónap alatt 4,5kg fogytam a segítségével!