Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Phiten Rakuwa S-II.MG nyaklánc 45 cm (Többféle színben)

Játék

Ár:
16.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Hűségpontok: 680
Gyártó: Phiten
Cikkszám: PT116
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Színválaszték:

TERMÉK LEÍRÁS

Az S-II MG nyaklánc a sportos, mégis divatos változata a sikeres X100 CHOPPER nyakláncunknak. A nagy ellenálló képességű anyagösszetétel tökéletesen illik mindenféle sporttevékenységhez. Olyan, mint az M-típusú nyaklánc, amelyet Japánban már ellenőrzött gyógyászati eszközként regisztráltak. AQUA TITÁN technológiával készült, és négy darab, egyenletesen elrendezett, egyenként 130 millitesla erősségű mágnest tartalmaz. Az S-II MG nyakláncot a nagyszerű, élénk színei és a különleges dizájnja miatt is szeretjük.

Tulajdonságok

 • Japánban a nyakláncot ellenőrzött gyógyászati eszközként regisztrálták (Gyógyászati termék azonosító szám: 226AGBZX00063A01)
 • 4db, egyenként 130 millitesla erősségű mágnes
 • AQUA TITÁN SZILÍCIUM-DIOXID
 • Stílusos, kristályos megjelenésű kapocs beágyazott kristálykővel. (A fekete modellnek fekete kapcsa van.)
 • A négy, egyenletesen elhelyezett mágnest csillogó bevonat díszíti.
 • Vízálló szilikon anyag többféle színben.
 • A nyaklánc kikapcsolásakor fogja egyik kezében a kapcsot, a másikban a szilikon pánt végét, és a nyilak irányában húzza szét!

Technológia és anyagösszetétel

 • AQUA TITÁN SZILÍCIUM-DIOXID (az AQUA TITÁN technológia terméke)
 • 4db, egyenként 130 millitesla erősségű mágnes
 • elasztikus szilikon elasztomer
 • polikarbonát kapocs

Alkalmazási lehetőségek

 • Nyakban vagy vállban jelentkező izommerevség esetén
 • Általános fáradékonyság esetén
 • Testedzés közben az izmok ellazítására

Japánban a nyakláncot sikeresen regisztrálták ellenőrzött gyógyászati termékként (gyógyászati termék azonosító szám: 224AGBZX00119000) olyan esetekre, amikor különösen fontos a nyak és a vállak ellazítása, amit a mágneses összetevők kombinációjával érhetünk el. Japánban hivatalosan elfogadott nézet, hogy a mágneseknek izomlazító és vérkeringést javító hatása van.

Háttérinformáció

Ha a hát- és nyakizmok folyamatosan rossz terhelésnek vannak kitéve – mint például túlzott ülőmunka esetén –, az korlátozza a vérkeringést, amely izommerevséghez és izomfájdalomhoz vezethet. Mindez pedig többféle panasz kialakulását is okozhatja, és még fájdalmasabbá vállhat. A folyamatos stressz és a kevés mozgás hatására akár egy kis huzat, egy rossz mozdulat vagy rövid ideig tartó rossz testhelyzet is kiváltó ok lehet. A terhelt izmok egy megfeszített kötélhez hasonlóan a csontokhoz tapadnak, és teljesen megmerevednek. Ezzel pedig egy ördögi kör veszi kezdetét. Az idegrendszerre gyakorolt megnövekedett nyomás fájdalmat okoz, aminek következtében a testünk reflexszerűen még nagyobb készültségi állapotba kerül. A nyakfájás kiváltó oka lehet teljesen új betegségeknek, amelyeknek messzemenő negatív következményei lehetnek.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és a sérülések elkerülése érdekében a kapocs szétnyílik, ha túlzott erőhatásnak van kitéve. Amikor fel- és leveszi a nyakláncot, kezelje óvatosan a kapcsot.

Különleges biztonsági figyelmeztetés

Nem viselhetik a nyakláncot az olyan elektromos implantátumot vagy gyógyászati eszközt viselők – mint például a szívritmusszabályzó –, amelyek működésére hatással lehet az elektromágneses interferencia vagy a mágneses tér, mivel ez az eszközök meghibásodását okozhatja. Kérjük, a termék használata előtt beszéljen orvosával!

Ápolási útmutató

A nyakláncot akár zuhanyzás közben is megtisztíthatjuk szappannal, folyó víz alatt. Mivel a mágnesek érzékeny szilikonba vannak ágyazva, ne hajlítsuk meg a nyakláncot túlságosan.

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!