Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Osmio Hydrogen hidrogénes vízkészítő palack 500 ml

Játék

Ár:
33.900 Ft
Hűségpontok: 0
Gyártó: Osmio
Cikkszám: OSM001
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
A TERMÉK KIFUTOTT!
A HELYETTESÍTŐ TERMÉKET LEJJEBB TALÁLJA!
Kifutás dátuma:
2020-03-25

TERMÉK LEÍRÁS

Az Osmio Hydrogen hidrogénes vízkészítő palack kiváló minőségű egészséges életmódot támogató kiegészítő. A vizespalack elektrolízis útján telíti a vizet oldott hidrogénnel. A hidrogénnel dúsított víz hidrogénmolekulákat tartalmaz, melyek igen erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, így a hidrogénnel dúsított víz segítséget nyújthat a szervezetben keletkező szabadgyökök semlegesítésében és az általános egészségi állapot javításában.

Nézzük meg, mik is azok a szabadgyökök?

A szabadgyökök a természetes anyagcsere folyamatok káros melléktermékei. A szabadgyökök túlzott elszaporodása a szervezetben azonban számos más - modern életvitellel - összefüggő okok miatt is bekövetkezhet. A tartósítószerek, színezékek, adalékanyagok, a túl sok finomított, feldolgozott élelmiszerek fogyasztása, a környezeti tényezők, úgy mint levegőszennyezés, talajszennyezés, a káros növényvédő szerek, kozmetikumok, kemikáliák, vegyszerek, a dohányfüst, valamint a káros UV sugárzás is növelhetik a szabadgyökök számát. Melyekkel lássuk be a természeti népek életében, vagy délszüleink, ükszüleink idejében még nem kellett megbíróznia az emberi szervezetnek. Az antioxidánsok gátolják, vagy semlegesítik a szabadgyökök káros hatását, javítják az oxidációból eredő sejtkárosodást és úgy csökkentik a káros anyagok hatását, hogy szabad elektronokat bocsátanak a rendelkezésükre. 

Amennyiben szervezetünk nem rendelkezik elegendő antioxidánssal, abban az esetben szabadgyökök a sejtektől elektront rabolnak, támadják a sejthártyát, a proteineket, a nukleinsavakat, így szerkezetileg is károsítják a sejteket, valamint a DNS-t, így ezáltal nagy pusztítást végezhetnek az emberi testben. A szabadgyökök felhalmozódása a szervezetben energia hiányhoz, az egészségi állapot általános rosszabbodásához, végül pedig betegségekhez is vezethet. Ahhoz tehát, hogy fenntartsuk szervezetünk általános egészségi állapotát, több antioxidánst kell bevinnünk szervezetünkbe, mint az nagyanyáink vagy ükanyáink tették. Antioxidánst számos élelmiszerrel is bevihetünk a szervezetbe (egyes zöldségekkel, és a szuperélelmiszernek is nevezett gyümölcsökkel), vagy hidrogénnel dúsított vízzel. 

Molekuláris hidrogén, mint antioxidáns

A hidrogénmolekulák lekötik a szabadgyököket, illetve át tudnak hatolni a vér-agy gáton, a sejtmembránon, a mitokondriumokon és még a sejtmagon is. A szabad elektronnal rendelkező hidrogén, kis méretű antioxidáns,  amely nem válik szabad gyökké, amikor megválik az elektronjától, hanem a szervezet méregtelenítési folyamatait segítő vízzé válik. A molekuláris hidrogén terápiás hatást fejt ki a szervezet egészében. Remek antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatású, kedvező hatással van az idegrendszerre, segíthet a vitalitás megőrzésében, javítja a közérzetet és lassíthatja az öregedési folyamatokat, hidratálja és méregteleníti a szervezetet.

Hidrogénes víz a természetben

Gyógyító-, hidrogéndús vizeket a világ számos pontján is találunk pl. Franciaországban Lourdes-ben, Mexikóban Tlacoteban, Indiában Nadanban, Németoszágban Nordenauban. Dr. Sanetaka Shirata (Kyushu Egyeten Genetikai Források Technológiája tanszék) elkezdte vizsgálni ezeknek a vizeknek az összetételét, és gyógyhatását. Akik ezekből a vizekből fogyasztottak, csodás gyógyulásokról számoltak be, például kigyógyultak rákos megbetegedésekből, érrendszeri betegségekből, koleszterin problémákból, vagy segítségével sikerült megszabadulni túlsúlyuktól. A kutató arra a következtetésre jutott, hogy ezek a "gyógyító vizek" igen gazdagok oldott molekuláris hidrogénben, és magas elektrontartalommal rendelkeznek. Ez a felfedezése további kutatásra sarkallta a tudósokat, így az elmúlt 10 évben több mint 350 tanulmány és kutatás irányult a molekuláris hidrogén sejtekre gyakorolt jótékony hatásairól.

Osmio Hydrogen hidrogénes vízkészítő palack tulajdonságok

 • Méret: 70 x 270 mm
 • Nettó súly: 320 g
 • Űrtartalom: 500 ml
 • Ciklusidő: 5 perc
 • Víz hőmérséklet: 1-80 ℃
 • Hidrogéntartalom: akár 1000 ppb vagy magasabb
 • Anyaga: PC / AS / Astman tritan (BPA-mentes Élelmiszerre való érintkezésre szánt műanyag, ABS, gumi)
 • Feszültség: DC5V/1A
 • Akkumulátor kapacitás: 1000 mA
 • Teljesítmény: < 5 W
 • Töltési idő: kb. 2 óra
 • Használható vízminőség: ivóvíz, tisztított víz, szénsavmentes ásványvíz

Az Osmio Hydrogen vizespalack kiváló minőségű egészséges életmódot támogató kiegészítő. A palack megfelel minden szükséges anyagvizsgálati követelménynek: US FDA CFR 21, biszfenol-A-mentes (BPA), SGS tesztjelentés biszfenol-A (BPA), US FDA CPG Sec. 545.500 – kioldódó ólom. CE-tanúsított.

Osmio hidrogénes víz készítő palack tartozékai

 • 1 db Hidrogénes vízkészítő palack
 • 1 db töltő
 • 1 db USB kábel
 • 1 db doboz

Osmio Hydrogen hidrogénes vízkészítő palack használatba vétel

Miután a palackot kivette a dobozból, győződjön meg róla, hogy a palack alja szorosan fel legyen csavarva. Ügyeljen arra, hogy idővel kilazulhat, ezért ellenőrizni kell, illetve szivárgás esetén meg kell szorítani. A palack részben feltöltött állapotban van, így azonnal használatba vehető. A töltéssel kapcsolatos utasításokat a 3G pont tartalmazza. A palackba tölthet bármilyen szűrt, palackozott vagy csapvizet, de legjobb megoldásként a fordított ozmózissal szűrt vizet javasoljuk. A palackot az első ivás előtt háromszor fel kell tölteni és kiüríteni. 

Az üzemeltetés lépései

Töltsön ivóvizet a palackba a mutatott módon. Ügyeljen arra, hogy az alsó rész ne legyen vizes. HA ÜRES A PALACK, NE KAPCSOLJA BE AZ ÁRAMELLÁTÁST! Figyelem! Ne töltsön szénsavas vizet a palackba, mert a szénsav elillan az elektrolízis során. Ne használjon 80 °C-nál magasabb hőmérsékletű vizet.

A. Bekapcsolás
Tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot 3 mp-ig, ekkor a rendszer hangjelzést ad és a kijelzőn megjelenik az „ORP WATER” felirat.
Ezután megjeleníti a LED-es mátrixon az akkumulátor töltöttségi fokát.

B. Bekapcsolás és időtartam kiválasztása
5 perc elektrolízis.

C. Befejezés
Az elektrolízis végén a Hydrogen Water Bottle rövid hangjelzést ad. Amikor a kijelző villogása leáll, az elektrolízis véget ért. Ekkor a kijelzőn megjelenik az akkumulátor töltöttségi szintje, ami jelzi, hogy az elektrolízis befejeződött. Amikor a kijelző kialszik, az energiaellátás automatikusan kikapcsol.

D. Mi történik, ha a bekapcsolási folyamat nem fejeződik be?
Az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzése előtt (amikor általában a bekapcsolási folyamat befejeződik) érintse meg ismét a bekapcsoló gombot, ezzel elindul a betöltési fázis. Ezután kezdje újra az A lépéstől (Bekapcsolás). Ha bekapcsoláskor a palack kijelzőjén a „CLEANING” felirat jelenik meg, a palack tisztítási ciklust indít, ami kb. 10 ciklusonként történik meg. Ezután a vizet ki kell önteni. A TISZTÍTÁSI CIKLUS UTÁN NE IGYA MEG A VIZET!

E. Kikapcsolás használat közben
A kikapcsoláshoz nyomja le 3 mp-ig a bekapcsoló gombot, ekkor a kijelző kialszik és a kapcsoló automatikusan kikapcsol.

F. Egyenletes elektrolízis
Rázza fel a palackot az egyenletes elektrolízishez a folyamat közben. A palack felrázása egységessé teszi a folyadék elektrolízisét.

G. Töltés
Ha a kijelzőn megjelenik az alacsony akkumulátortöltöttség jele, kb. 2-3 órán keresztül töltse fel teljesen. NE TÖLTSE TÚL!

H. Töltőalap
Csatlakoztassa a DC-töltőt a DC-jack csatlakozóba. A villogó vörös fényjelzés a töltést jelzi. Amikor a vörös fényjelzés kialszik, a töltés befejeződött.

Rutinszerű karbantartás

 • 1. Javasoljuk, hogy 20-30 használatot követően öblítse ki az elektródát a teljesítmény javítása érdekében.
 • 2. Javasoljuk, hogy használjon citromsavat az elektróda tisztításához. Tegyen 25%-os citromsavoldatot a csészébe (25 g citromsav feloldva 500 ml meleg vízben). Töltse az oldatot a palackba. Áztassa 20-30 percig, majd öblítse ki tiszta vízzel az elektróda két oldalára lerakódott üledék eltávolításához.
Figyelem! Ha nincs víz a csészében, NE KAPCSOLJA BE az áramellátást. Ha nincs víz a csészében, az áram alá helyezés hibás bekapcsolást eredményezhet.  Ne helyezze a palackot egészében víz alá, az alapot nem szabad vízbe mártani. Kerülje a közvetlen napsugárzást! Ne tegye ki a terméket közvetlen napsugárzásnak!  

A termék nem kapcsol be
Ha a palack nem kapcsol be a bekapcsoló gomb 3 mp-ig nyomva tartása után, töltse 2 órán keresztül, majd próbálkozzon újra.

Első használat
Az első használat előtt tisztítsa meg az üveget, háromszor elektrolizáljon vizet és öntse ki a vizet (ne igya meg).

Környezeti viszonyok
5°C és 45°C közötti hőmérsékleten használja, száraz környezetben.

A felesleges hidrogénezett víz tárolása
A hidrogénezett vizet töltse légmentes edénybe, majd helyezze hűtőszekrénybe, ez meghosszabbítja a hidrogénezett víz eltarthatóságát. Javasoljuk a víz mielőbbi elfogyasztását.

Fagyállóság
Ne tárolja, illetve ne tegye ki a terméket 0°C alatti hőmérsékletnek.

Töltő-, akkumulátorhasználati és karbantartási módszerek
Ha a palack a töltőhöz csatlakozik, a színes LED jelzőfények villognak. A teljes feltöltődést követően a színes jelzőfények kialszanak. Karbantartás: a fent leírtak szerinti teljes feltöltés után csatlakoztassa le a töltőről.

Tárolási környezet: a terméket száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolja. Megjegyzés: a termék töltéséhez a mellékelt töltőt használja, a töltő csak ehhez a berendezéshez használható, más termékekkel nem szabad használni.

Osmio hidrogénes vízkészítő palack karbantartás

 • 5-15 normál elektrolízises használatot követően mossa ki a palackot meleg, szappanos vízzel. Először a töltőalapot távolítsa el, hogy azt ne érje nedvesség.
 • Ne helyezze a palackot nyílt láng vagy hőforrás közelébe.
 • Ne tegye a palackot mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe, elektromos vízmelegítőbe, sütőbe, vagy elektromos vizespalackba.
 • Ne használjon oldószert és illékony vegyszereket a palack belső falának tisztításához.
 • Ne töltsön hálózati tisztított víztől eltérő folyadékot a csészébe.
 • Ne szerelje szét a fenékalapot vagy a burkolatot.
 • Ha a csészében kevesebb buborék képződik, a csésze fenekén szennyeződés rakódhatott le. Töltsön ecetet a palackba és hagyja 2 órán át ázni. Ezután 2 percig rázza a palackot, és végül öntse ki az ecetet, majd öblítse ki a palackot vízzel.

Osmio Hidrogénes Vízkészítő palack használati útmutató (letölthető dokumentum .pdf)

Garancia: 1 év

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 06.
Jól működik a készülék. Meg vagyunk vele elégedve.