Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >>

Osmio

Osmio

Rendezés:
Az Osmio Vitafresh C-vitaminos zuhanyszűrő mennyei élménnyé teszi a zuhanyozást. Amellett, hogy C-vitamint juttat a vízbe, kiszűri a klór 99.9%-át és akár 40% vízhasználatot is megtakarít Önnek. Bőrünk az egyik legnagyobb méregtelenítő "szervünk". A gyógyszerészeti minőségű C-vitamin, mely a zuhanyszűrőben található kémiailag pusztítja el a toxinokat, segíti testünk méregtelenítését emellett csodás hatással van a bőrre és a hajra. Az Osmio Vitafresh zuhanyszűrővel úgy érezheti, hogy bőre és haja újjáéled! Tusoljon Ön is, C-vitaminos zuhanyszűrővel és felejtse el a klór és egyéb szennyező anyagok által okozott bőrirritációt és bőrviszketést! A termék 1 db C-vitaminos patront tartalmaz!
15.900 Ft
Osmio C-vitaminos zuhanyszűrő patron (3 db). Az Osmio Vitafresh C-vitaminos zuhanyszűrő mennyei élménnyé teszi a zuhanyozást. Amellett, hogy C-vitamint juttat a vízbe, kiszűri a klór 99.9%-át és akár 40% vízhasználatot is megtakarít Önnek. Bőrünk az egyik legnagyobb méregtelenítő "szervünk". A gyógyszerészeti minőségű C-vitamin, mely a zuhanyszűrőben található, kémiailag pusztítja el a toxinokat, segíti testünk méregtelenítését emellett csodás hatással van a bőrre és a hajra. Az Osmio Vitafresh zuhanyszűrővel úgy érezheti, hogy bőre és haja újjáéled!
14.900 Ft
Osmio C-vitaminos zuhanyszűrő patron (1 db). Az Osmio Vitafresh C-vitaminos zuhanyszűrő mennyei élménnyé teszi a zuhanyozást. Amellett, hogy C-vitamint juttat a vízbe, kiszűri a klór 99.9%-át és akár 40% vízhasználatot is megtakarít Önnek. Bőrünk az egyik legnagyobb méregtelenítő "szervünk". A gyógyszerészeti minőségű C-vitamin, mely a zuhanyszűrőben található, kémiailag pusztítja el a toxinokat, segíti testünk méregtelenítését emellett csodás hatással van a bőrre és a hajra. Az Osmio Vitafresh zuhanyszűrővel úgy érezheti, hogy bőre és haja újjáéled!
5.500 Ft