Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

NaJa Forest gyógygomba kivonatok kedvezményes Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómás C-vitaminnal

NaJa Forest gyógygomba kivonatok kedvezményes Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómás C-vitaminnal

Tudta, hogy a C-vitamin felerősíti a gombakivonatok hatékonyságát?

Számos tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a C-vitamin fokozza a gombákban lévő poliszacharidok biológiai hatékonyságát, így tehát érdemes a gyógygomba kivonatokat C-vitaminnal kombináltan szedni.

Ezért mostantól minden NaJa Forest (100 ml, 2x100 ml, 3x100 ml és 4x100 ml-es) folyékony gombakivonat mellé kedvezményes áron vásárolhat Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómás C-vitamint.

 

A 250 ml-es Interhealth Lipo C Sol 1000: 4.990 Ft (6.990 Ft helyett). Megtakarítás: 2.000 Ft
Az 500 ml-es Interhealth Lipo C Sol 1000: 8.990 Ft (11.990 Ft helyett). Megtakarítás: 3.000 Ft

A kedvezményes liposzómás C-vitamint bármely NaJa Forest gyógygomba termék adatlapján lehetősége van kiválasztani a "Kedvezményes Liposzómás C-vitaminnal kéri?" pontban (mely a [Kosárba] gomb felett található).

NaJa Forest BIO gyógygomba kivonatok

A NaJa Forest folyékony gomba termékcsalád gyártója a modern technológiát segítségül hívva optimalizálta az ősi kivonatolási eljárást. Az eljárásnak köszönhetően a gomba kitinvázából szinte 100%-ban kivonják a hatóanyagokat, így az emésztő rendszerbe már kész, feldolgozható formában érkeznek a hasznos anyagok. A készítmények a poliszacharidok, peptidoglikánok mellett a gombákban lévő értékes, szerves anyagokat is tartalmazzák: esszenciális aminosavak, triterpének, ásványi anyagok és nyomelemek (Ca, P, Na, K, Fe, Zn, Cu, Mn, Se), valamint vitaminok (ergoszterol). Ugyanis nem csak az számít, hogy mekkora egy adott készítmény hatóanyag tartalma, hanem az is, hogy mennyire tud felszívódni és hasznosulni a szervezetben. Erre adnak hatékony megoldást a NaJa Forest Bio gomba folyékony kivonatok, ugyanis a gombák hatóanyagait sűrített formában tartalmazzák, így egy adag folyékony kivonat hatóanyagtartalma sokszorosa a kapszulákénak.

FOLYÉKONY BIO GOMBAKIVONATOK

Interhealth Lipo C Sol 1000 liposzómás C-vitamin, Magnéziummal, Cinkkel és Szelénnel

A hagyományos C-vitaminok (tabletták, porok..stb.) kb. 80%-a, sajnos távozik a vizelettel. Ez azt jelenti, hogy még ha emelt dózisú C-vitamint is szedünk, 1000 mg hagyományos C-vitaminból, maximum 200 mg szívódik fel. Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin kb. 95%-a szívódik fel. A liposzómás formula biztosítja a C-vitamin tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás C-vitamin a vékonybélből közvetlenül - és sértetlenül - a vérkeringésbe kerül, és a teljes hatóanyagtartalmát eljuttatja a sejtekhez. A sejthártya és a liposzómális burok egyesül egymással, így a C-vitamin egyből a sejtbe jut. A C-vitamin annyi élettani folyamatban vesz részt, hogy hiánya komoly gondokat okozhat a szervezet, illetve egyes szervek működésében. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a porcok, a csontozat, a fogak normál állapotának, működésének fenntartásához. Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz is, illetve az idegrendszer normál működéséhez. A 250 ml-es kiszerelés 50.000 mg, az 500 ml-es kiszerelés 100.000 mg liposzómás C-vitamint tartalmaz összesen. 
 

LIPOSZÓMÁS VITAMINOK


Olvasson a témában további cikkeket:

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyógygombák